England

Tavistock

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 111.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Eurostudy anbefaler: ​Tavistock​ Pannier Market, er et ægte britisk marked, med alt hvad hjertet begærer. Oplev atmosfæren, og find en lille cafe hvor du med rette kan nyde markedesmylderet.
  • Det skal du spise i Tavistock: Som i resten af England kan man ikke komme uden om den velkendte afternoon​tea.​ Prøv med scones og flødeskum. ​

Hvilke programtyper tilbyder vi i Tavistock

  • Young ​ (se programinfo her)

Tavistock - Britisk countrystil når det er bedst!

​Rejs med EuroStudy på dit livs sprogrejse til vores smukke sprogskole - Kelly College. Kelly College er beliggende 15 minutters gang fra det hyggelige bycentrum i Tavistock, en lille by med 12.000 indbyggere. Tavistock ligger på grænsen til Dartmoor National Park i det sydlige England,  og er inden for nem rækkevidde af byer som Plymouth og Exeter.


Sprogskolen i Tavistock

​Kelly College er en af de smukkeste sprogskoler, vi tilbyder i vores program til England. Hvis du drømmer om en sprogrejse til en ægte engelsk kostskole med "Harry Potter stemning", så er denne sprogskole det perfekte valg. Sprogskolens smukke hovedbygning kan dateres tilbage til 1877, og det giver derfor sprogskolen en historik, der er ud over det sædvanlige.


Sprogskolen har plads til 200 internationale studerende fra hele verden, så du vil møde mange spændende nationaliteter på din sprogrejse til Kelly College. Sprogskolen byder på udendørs aktivitets- og oplevelsescenter, indendørs swimmingpool, sportshal, sportsbaner og meget mere. Derudover er sprogskolens udendørsarealer blandt de smukkeste, der tilbydes på sprogrejser til England.

Kelly College er det perfekte valg for dig, der gerne vil have trygge rammer kombineret med smukke historiske rammer.

Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.