England

Swanage

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Byen har i sommerperioden omkring 30.000 indbyggere og er et populært feriested på den engelske solskinskyst.
  • Sprog: Engelsk
  • Eurostudy anbefaler: Besøg The Jurrassic Coast.
  • Det skal du spise i Swanage: En traditionel fish n´chips må prøves i Swanage.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Swanage

  • Young  (se programinfo her)

Swanage - Topdestination med underholdning, naturskønne landskaber, og masser af sjov.

​Swanage er hovedbyen i Purbeck, ca 2½ times kørsel fra London. Byen har i sommerperioden omkring 30.000 indbyggere, og den er et populært feriested på den engelske solskinskyst med lange, hvide sandstrande med klart rent vand og et imponerende kystlandskab. Swanage har, på grund af byens geografiske placering, et meget mildt klima og fører an i den bristiske "solskinsliga". Byen byder på et bredt udvalg af underholdning, heriblandt tivoli, karneval, festivaler, levende musik og meget mere.


Vores sporgrejse til Swanage er en af vore mest populære, og her skabes de helt perfekte rammer for en tryg og sikker sprogrejse med fokus på og kvalitetsundervisning i internationale rammer. Et optimalt sted at tage på sprogkursus for de helt unge.


Sprogskolen i Swanage

​Sprogskolen i Swanage er beliggende højt på en bakketop i byens centrum med udsigt til de omkringliggende Purbeck Bakker, havet og Isle og Wight. Byens attraktioner og dejlige sandstrande er beliggende under 10 minutters gang fra sprogskolen. Skolen er den eneste i Swanage, og eleverne er derfor sikret en maksimal indleven i det lokale samfund og den engelske levemåde. Skolen er udstyret med helt unikke faciliteter fx en tilbygning med 36 undervisningslokaler, separate soveblokke for piger og drenge, swimmingpool, tennis-, basket- og volleyball-baner, indendørs sportshal, hæveautomat, kantine, skolesygeplejerske og meget mere. Der er ialt plads til 450 internationale studerende på skolen i Swanage.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.