England

Paignton, Torbay

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 50.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Den gamle tv-serie "Halløj på Badehotellet" foregår i Torbay-området.
  • Eurostudy anbefaler: En lille bustur fra sprogskolen finder du det fantastiske Bygones Museum, som kaster dig ind i 1800-tallets England og Viktoria-tiden. Bestemt et besøg værd!
  • Det skal du spise i Torbay: Afsæt tid en morgen, og nyd en Full English Breakfast. Mere britisk bliver det ikke.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Torbay

  • Young ​ (se programinfo her)
  • Voksen ​ (se programinfo her)

Torbay - Sublime oplevelser langs den engelske Riviera.

​Området Torbay er en vid bugt med 3 byer strakt langt dens ca. 35 kilometer lange kysttrækning. Bugten byder på et fantastisk landskab med sandstrande og smukke vige, som adskiller det elegante Torquay i den nordlige del af bugten fra livlige Paignton i midten og fiskerbyen Brixham i den sydlige del. Den engelske Riviera, som området kaldes, er kendt for sit ideelle klima. Lange somre og milde vintre giver sammen med de lækre sandstrande og palmetræer en nærmest middelhavsagtig atmosfære. Torbay er berømt for sine turistattraktioner og aktiviteter, og sportsentusiaster vil kunne finde et bredt udvalg af faciliteter til land- og vandsport. Området er meget populært som feriested for englænderne selv, og derfor er der rigtigt mange hygggelige og smukke badehoteller i Torbay.


Sprogskolen i Torbay

Sprogskolen i Torbay er beliggende i byen Paignton, i et stille, hyggeligt og trygt villakvarter, med tæt afstand til centrum af byen og den flotte strandpromenade, og kun 10 minutters gang fra Goodrington Sands, en af områdets mest populære sandstrande. Skolen blev grundlagt tilbage i 1984, og den har derfor mange års erfaring i effektiv undervisning af udenlandske studerende. Skolen har 31 rummelige undervisningslokaler, computerlokale med gratis internetadgang, lækker student lounge, café, boghandel og meget mere.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​​

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk