England

Oxford

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 150.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Eurostudy anbefaler: Siger du Oxford, bliver du også nødt til at sige universitet. Det prestigefyldte universitet er en del af byens identitet, og hvor end du går, støder du på den. Hvis du vil se, hvor det hele startede, skal du derfor tage hen til det college, der hedder University, der blev grundlagt helt tilbage i 1249.
  • Det skal du spise i Oxford: Afsæt tid en morgen, og få The Full English Breakfast, med æg, bacon, baked beans, og pølser.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Oxford

  • Voksen​ (se programinfo her)

Oxford - En levende universitetsby, som fylder dig med britisk kultur og historie

​Oxford er verdenskendt som en af de mest anerkendte universitetsbyer. Sammen med andre byer i England er Oxford centrum for uddannelse af højeste kvalitet, og denne sprogrejse er bestemt ingen undtagelse. Oxford er en meget smuk og spændende by, som skaber de perfekte rammer for den ultimative sprogrejse til England. Oxford byder på en lang række historiske bygninger, et utal af kirker og colleges, caféliv, biografer, shoppingmuligheder, teatre og meget mere. Oxford har en perfekt beliggenhed i forhold til London med kun 1 times transport dertil, så dette giver mulighed for at besøge den smukke engelske hovedstad under sprogrejsen. Oxford er en af de smukkeste byer i England!


Sprogskolen i Oxford

​Sprogskolen i Oxford har en central beliggenhed tæt på det hyggelige bycentrum, med byens mange kendte universitetskollegier, spændende turistattraktioner og shoppingmuligheder. Sprogskolen har til huse i en nyrenoveret 5-etagers bygning af moderne karakter og omfatter student lounges, moderne undervisningsfaciliteter, klasseværelser med interaktive whiteboards.

Denne sprogskole hører til blandt de anerkendte og seriøse sprogskoler i England, og den har en lang række anerkendelser bag sig.

Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​​

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk