England

Eastbourne

K​ort og godt

  • Indbyggertal: Ca. 100.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Eurostudy anbefaler: Tag en tur med The Spa Valley Railway, som er et gammelt lokomotiv der fører dig ud i det engelske landskab.
  • Det skal du spise i Eastbourne: Prøv en traditionel meatpie i Eastbourne, så bliver det ikke mere britisk.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Eastbourne

  • Voksen​ (se programinfo her)
  • 50+​ (se programinfo her)

Eastbourne - Byen med sol, strand, og ægte britisk feriestemning

​Sprogskole i England? Så overvej Eastbourne. Eastbourne har et indbyggertal på ca. 100.000, og denne destination har fungeret som en af de mest populære feriebyer i mere end 100 år. Byen er lille nok til at man kan nå rundt til fods, men stor nok til at have en mængde gode og spændende tilbud til de besøgende.


Eastbourne er kendt mange steder i England, fordi den har en 8 km lang strandpromenade. De uspolerede landlige områder South Downs og Seven Sisters klippperne er begge beliggende i nærheden af byen. Et besøg på Beachy Head, den højeste klippe i Sydengland, er en nydelse med udsigt til det berømte røde og hvide fyrtårn.

Byen har et mildt klima med mange solskinstimer hele året rundt, og det skaber de perfekte rammer for en behagelig og smuk sprogrejse.


Sprogskolen i Eastbourne

​Sprogskolen har undervist udenlandske studerende i engelsk i mere end 70 år og er én af mest anerkendte sprogskoler i England. Sprogskolen er en non-profit organisation, hvilket vil sige, at overskuddet hvert år kan gå til modernisering osv. Det betyder desuden, at det ikke er de økonomiske interesser, der bliver vægtet højst, da det vigtigste for skolen er at give de studerende den bedste service. Sprogskolen benytter de bedste undervisere, der er på markedet, som en sikkerhed for at hver enkelt studerende kan gøre væsentlige fremskridt. 


Sprogskolen er beliggende i et stille område af Eastbourne, dog kun 2 minutters gang fra byens shoppingcenter og 4 minutter fra stranden. Sprogskolen benytter sig af 2 bygninger med 20 klasselokaler, student lounge, café og smukke haver.

Sprogskolen har fået mange anerkendelser, både nationalt og internationalt, og den er kendt som én af de mest seriøse og anerkendte sprogskoler i England.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.