England

Chester

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 80.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Chester er den dag i dag stadig beskyttet af en mur der stammer fra middelalderen.
  • Eurostudy anbefaler: Se det imponerende rådhus og katedralen, som er bevaringsværdige middelalderbygninger.
  • Det skal du spise i Chester: Afsæt tid en morgen, og få The Full English Breakfast, med æg, bacon, baked beans, og pølser.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Chester

Chester by

​Vil du på sprogrejse til England, så er Chester et godt bud på en historisk destination. Chester er beliggende i det vestlige England, mindre end 40 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Manchester og Liverpool. Chester’s historie, som kan dateres 2.000 år tilbage, har gjort byen til én af Europas mest populære byer med besøgende, der kommer for at opleve den imponerende kulturelle arv. Nogle af Chester’s mest berømte kendetegn er de 700 år gamle sort/hvide Rows, som er to-etagers shoppinggallerier, samt den smukke 1000 år gamle katedral, der er verdensberømt for dens unikke korstol smykket med flotte billedudskæringer. Disse illustrerer middelalderlige scener fra engelske sagn og episoder fra Bibelen. Chester har desuden et bredt udvalg af restauranter og pubber, biografer, teatre, mange museer, en billedskøn flod samt en dejlig park til afslapning.


Sprogskolen i Chester

Sprogskolen er meget centralt beliggende ved et lille torv midt i det smukke Chester. Skolen er den eneste af sin art i Chester, og de studerende vil derfor kunne opnå en maksimal indlevelse i lokalsamfundet og den engelske kultur. Skolen består af 3 bygninger, alle beliggende i samme område. Skolen har en maksimumkapacitet på ca. 150 elever, hvilket gør den til en middelstor sprogskole.  Sprogskolen har desuden mange års medlemsskab af en lang række internationale sammenslutninger af sprogskoler, der sikrer høj kvalitet og et udsøgt produkt.​

Programinfo og tilmelding

Tilmelding sker ved at udfylde vores prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.