England

Bournemouth

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 164.000 indbyggere
  • Sprog: Engelsk
  • Fun fact: Bournemouth blev i 2007 udråbt til at være det gladeste sted i England.
  • Eurostudy anbefaler: : Besøg pavillionteatret i Central Gardens, som ligger midt i Bournemouth
  • Det skal du spise i Bournemouth: Som i resten af England er Fish & Chips en meget kendt nationalret, og Bournemouth er ingen undtagelse. Så prøv det, og se om du er ligeså vild med det som englænderne!

Hvilke programtyper tilbyder vi i Bournemouth

  • GO ​ (se programinfo her)

Bournemouth - Slogan!

Sprogrejse England? Vælg Bournemouth. Bournemouth er beliggende omkring 2 timers kørsel fra London og er med sine ca. 166.000 indbyggere er det den største by på Den Engelske Riveria. Byen er én af Englands mest populære feriesteder med kilometervis af hvide sandstrande, grønne parker, mange butikker og et bredt udvalg af forlystelser som tivolier, festivaler, koncerter og meget andet. Bournemouth har et meget mildt klima med de fleste solskinstimer i landet. En sprogrejse til Bournemouth vil være dit livs oplevelse!


Sprogskolen i Bournemouth

​Vores sprogskole i Bournemouth er én af de mest anerkendte sprogskoler beliggende i det sydlige England. Sprogskolen er grundlagt i 1992, og den har til huse i en smuk victoriansk bygning i det centrale Bournemouth. Selve sprogskolen er bestående af 33 undervisningslokaler, student lounge, multi-media Center, bibliotek, have, patio og meget mere. Der er en bred vifte af sprogkurser, varetaget af erfarne og veluddannede undervisere. Der tilbydes desuden et righoldigt eftermiddags- og aftenprogram med diverse sociale aktiviteter, samt ekskursioner i weekenden.

Programinfo og tilmelding

Se link til side med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.