Cuba

Havana​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 2,2 mio. indbyggere
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: I juli hvert år afholdes det verdenskendte karneval i Havana. Her viser byen sig i sit festligste og mest farverige element. Traditionen tro danses der salsa, og der afholdes flere store parader med festlige kostumer.​
  • Eurostudy anbefaler: Havanas gamle bydel – Havana Vieja er bestemt et besøg værd, og med dens optagelse på UNESCO's verdensarvsliste er det stedet at tage til, hvis man vil fornemme historiens vingesus, og samtidig fornemme byens mange kontraster.​
  • Det skal du prøve i Havana: Havana er uden tvivl meget kendt for deres rom og cigarer, og en oplevelse værd at prøve

Hvilke programtyper tilbyder vi i Havana

Cuba - mere end bare Castro, cigarer og salsa!

De første associationer man får ved tanken om Cuba, er ofte cigarer, Fidel Castro og salsa. Men Cuba har meget mere at byde på. Republikken Cuba er beliggende i det største øhav i den Caribiske region, og heraf måler den største ø ca. 1.250 km i længde, og her bor omtrent 11,3 millioner mennesker i alt. Den cubanske poet Nicolas Guillén havde dette at sige om Cuba: "Den flyder i det Caribiske Hav som en grøn, søvnig krokodille med øjne af vand og klipper".

Det fascinerende landskab er kuperet og med betagende strande, historiske byer og rustikke landsbyer, hvor den traditionelle cubanske landmand "guajiro" rider omkring på sin hest, som om tiden er gået i stå. Den cubanske befolkning er meget unik, og landet udstråler en upåtaget varme og gæstfrihed, såvel som en stærk følelse af national stolthed og uafhængighed. Specielt berømt er den cubanske musik, som lyder i gaderne selv sent om natten, og i hvilken cubanerne tydeligt udtrykker deres spontanitet og appetit på livet.

Havana

Den cubanske hovedstad er karakteriseret ved en blanding af storhed og forfald, og disse to modpoler er lette at få øje på i gadebilledet. Ved første blik udstråler byen stadig en atmosfære fra dengang, hvor spanske skibe lå fortøjet ved havnen, fulde af værdigenstande fra Sydamerika. Spor fra datidens velstand er stadig synlige i de majestætiske palæer malet i pastelfarver, og beliggende ved elegante pladser. På trods af årtiers fuldstændig misvedligeholdelse er Havanas charme forblevet stort set uforandret.

Det mest kendte sted i Havana er den berømte boulevard "de Malecón", der strækker sig ca. 7 kilometer langs kysten. Boulevarden starter i nærheden af den gamle bydel La Havana Vieja, hvor billedskønne og fascinerende levn fra fortiden særligt findes. I den anden ende af "de Malecón" ligger det mere moderne og luksuriøse kvarter Vedado, hvor elever fra sprogskolen indlogeres.

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende i en smuk bygning i området der hedder La Vibora, i den sydlige del af Havana. Sprogskolen har klasselokaler, fællesrum, bibliotek og multimedierum. Der er en gennemgående familiær atmosfære, og sprogskolens veluddannede og gæstfrie personale står klar til at give dig dit livs oplevelse på din sprogrejse til Havana.

Den første mandag forventes man at ankomme til sprogskolen kl. 8:15 for at spise morgenmad med de øvrige kursister. Kl. 9:00 vil dit spanskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer til dit niveau.

Personalet på sprogskolen er meget kendt for deres hjertevarme, og de hjælper gerne med at booke udflugter, flybillet og meget mere.

Alle undervisere på denne sprogskole er universitetsuddannede, og de har en lang række kurser og godkendelser bag sig.

​​

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Cuba, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​På vores prisberegner herunder, finder hurtigt og let såvel pris samt hvorvidt, der stadigt er ledige pladser.
​Hvis du bruger Mobil, Ipad, eller Notebook, så
klik her

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en dansk organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.