Costa Rica

Santo Domingo de Heredia

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 60.000 indbyggere (i Santo Domingo de Heredia)
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Costa Rica har intet mindre end 35 nationalparker, som tilsammen fylder 11% af landet. Du finder ikke andre steder i verden, hvor der findes så mange forskellige dyrearter på så lidt plads!
  • Eurostudy anbefaler: Prøv en svævebanetur (tour de canopy) gennem trækronerne - en meget populær attraktion i Costa Rica!
  • Det skal du spise i Costa Rica: Gallo Pinto, som er en nationalret bestående af stegte ris og bønnner. Prøv også deres fantastiske kaffe Grano dóro

Hvilke programtyper tilbyder vi i

Santo Domingo de Heredia – en imødekommende by!

Santo Domingo de Heredia er en meget charmerende by beliggende mellem San José og Heredia i hjertet af Latinamerika. Byen har ca. 60.000 indbyggere, og den er kendt for sin venlighed og imødekommenhed over for rejsende. Byen er en fantastisk rolig destination med smukke parker, guddommelige kirker og rolige gader. Derudover er der masser af barer, restauranter og caféer, så der er altid spændende ting at foretage sig på en sprogrejse til Santo Domingo de Heredia. Santo Domingo de Heredia er det perfekte valg, hvis man vil vælge en stille destination, der ikke er for stor, men bestemt heller ikke for lille.

Sprogskolen i Santo Domingo de Heredia

Sprogskolen er beliggende i det hyggelige centrum "Valle central", men væk fra de travle gader i byen. Sprogskolen er omgivet af en smuk tropisk have med palmer og eksotiske planter, og her er 15 lyse undervisningslokaler, der skaber de helt optimale rammer for den bedste sprogindlæring. Sprogskolen i Santo Domingo de Heredia er desuden én af de mest anerkendte sprogskoler i Costa Rica, og den har en lang række anerkendelser og godkendelser bag sig.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Costa Rica, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info