Costa Rica

Manuel Antonio Beach

K​ort og godt

  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Costa Rica har intet militær – det blev opløst i 1948. Regeringen har i stedet valgt uddannelse og sundhed som de to vigtigste prioriteter.
  • Eurostudy anbefaler: Prøv en svævebanetur (tour de canopy) gennem trækronerne - en meget populær attraktion i Costa Rica!
  • Det skal du spise i Costa Rica: Gallo Pinto, som er en nationalret bestående af stegte ris og bønner. Prøv også deres fantastiske kaffe Grano dóro

Hvilke programtyper tilbyder vi i

Manuel Antonio – En bid af paradis!

Costa Rica er kendt som "Det grønne Paradis". Gennem et ophold på en sprogskole i Costa Rica, kan du få chancen for at opleve masser af smuk natur, dyreliv og latinamerikansk liv og kultur. Her er tætte regnskove og ufremkommelig jungle, vulkaner og frodig natur med spændende og sjældne dyrearter, f.eks. de store havskildpadder, aber og dovendyr. Eurostudy International tilbyder sprogrejser til den populære turistattraktion Manuel Antonio i Costa Rica. I Manuel Antonio Nationalpark kan man som besøgende opleve en sjælden landformation, der kaldes en "Tombolo" - ovenikøbet den mest perfekte tombolo i verden. En tombolo er en stribe land formet af sand, og den gør en tidligere ø landfast til kysten. Det tager tusinder af år for at en tombolo blive dannet. Nationalparken er en skøn kombination af regnskov, smukke hvide sandstrande og skønne, imponerende udsigter. Du kan se brøleaber, egern, white-face aber, to-tåede dovendyr, vaskebjørne, leguaner og over 350 arter af fugle og andre dyrearter.

Sprogskolen i Manuel Antonio Beach

​Denne sprogskole i Manuel Antonio er én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Costa Rica, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig. Sprogskolen modtager studerende fra hele verden året rundt, så den lille sprogskole oser af international stemning. Skolen er beliggende i Manuel Antonio Beach på Costa Ricas Stillehavskyst.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Costa Rica, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

​​

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100 % danskejet organisation, der siden 1982 har udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.