Chile

Santiago​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 7,5 mio. i hovedstadsområdet
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Chile er det land i Sydamerika, som har flest mobiltelefoner pr. indbygger. Og så har Chile en af verdens længste kyststrækninger på ca. 6500 km.​
  • Eurostudy anbefaler: Besøg San Cristobal Hill, som er en ud af byens to høje. Her får du en utrolig smuk udsigt over Santiago, og kan nyde byens puls oppefra.​
  • Det skal du spise i Santiago: Ceviche som er en lime-marineret rå fiske- eller skaldyrsret. Derudover bør man prøve Pisco, som er den chilienske nationaldrik.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Santiago

Chile - omsluttet af Stillehavet mod vest og Andesbjergene mod øst

Tag på dit livs sprogrejse og lær det spanske sprog i Chile og nyd et sandt paradis for naturelskere. Landets forbløffende geografiske og klimatiske forskelle omfatter uberørte strande, aktive vulkaner, glinsende søer, farverige ørkener, fugtige skove og gletsjere i Patagonien og Andesbjergenes maleriske toppe.

Med verdens længste vandrerute og den længste kyst, bjerge så høje som 23.000 fod og møjsommeligt konstruerede skiløjper, muligheder for kajaksejlads, fiskeri, fugleliv, rafting, dykning, cykling, ridning, bjergbestigning og mere, vil du aldrig løbe tør for at finde på spændende aktiviteter ud over din spanskundervisning.

Santiago de Chile

Sprogskolen i Chile er beliggende i landets fantastiske hovedstad, Santiago de Chile. Der er omtrent 7,5 millioner indbyggere i denne imponerende storby, hvilket svarer til næsten 46% af landets befolkning. Der har gennem de seneste år været en kæmpe udvikling i byen, og den er nu blandt de rigeste og mest indbydende byer i Latinamerika.

Som alle andre hovedstæder i verden har Santiago hele pakken - især når det gælder gastronomi i verdensklasse, shopping, kultur og natur. Byen er fyldt med en lang række spændende og store museer, passionerede teatre, indbydende og livlige caféer, gigantiske shoppingcentre og små hyggelige shoppingarkader, samt de smukkeste og mest indbydende parker. Byen er naturligvis kæmpestor, og alene byens metronet byder på hele 101 togstationer fordelt over det meste af byen.

Drømmer du om en sprogrejse til én af Latinamerikas mest imponerende og indbydende storbyer - så er Santiago de Chile det perfekte valg!

Sprogskolen i Santiago de Chile

Sprogskolen er beliggende i det område af Santiago de Chile, der hedder Providencia, hvilket er et af de pæneste kvarterer i byen, beliggende mellem de to vigtigste gader, hvor du nemt kan opnå forbindelse med offentlig transport. Der er vigtige metrostationer kun tre blokke fra sprogskolen, og ligeledes en lang række buslinier, der kører tæt på sprogskolen.

Skolen har blandt andet 7 klasselokaler, et multimedierum med fladskærm, DVD, køkken, mødelokale, lounge, barområde, hvor der er kaffe, te og småkager til rådighed hele dagen, en smuk for- og baghave, hvor det er muligt at slappe af blandt smukke træer og planter, og naturligvis meget mere. Sprogskolen har en lang række internationale og nationale godkendelser og udmærkelser bag sig. Der er i særdeleshed tale om én af de bedste og mest seriøse sprogskoler i Chile. Sprogskolen modtager hele året rundt internationale studerende fra hele verden, og dette medvirker til at sprogskolen kan tilbyde rammer der virkelig skaber det perfekte miljø for en effektiv sprogindlæring.​

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Chile, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk