Canada

Toronto​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 6,1 mio. indbyggere​
  • Sprog: Engelsk (flere steder i Canada er fransk det dominerende sprog, dog mest udbredt i staten Quebec)
  • Fun fact: Toronto er hjemsted for mere end 80 etniske grupper, og mere end 100 forskellige​ sprog. Dette gør Toronto til en af de mest multikulturelle byer i verden!​
  • Eurostudy anbefaler: Et must-see i Toronto er en tur op i CN Tower. Med sine 533 meter er det den højest beliggende udsigtsplatform i Nordamerika.
  • Det skal du spise i Toronto: En peameal bacon sandwich fra Carousel Bakery. Sandwichen er kendt specielt fra Toronto.

Hvilke programtyper tilbyder vi i

​Engelskkursus på den anden side af kloden – tæt på både storbykultur og bjergtagende natur!

Kunne du tænke dig at lære engelsk på en sprogrejse på den anden side af kloden? Og har du altid drømt om at opleve verdens næststørste land og dets fantastiske natur og livlige storbyer? Så tag afsted på et lærerigt ophold på sprogskole i Canada og bliv dygtig til engelsk. 

I Canada kan du opleve alt fra kilometervis af fantastisk smuk, øde og uberørt natur og boblende millionbyer fyldt med kultur og menneskeliv. Kæmpemæssige bjergkæder, fladt prærielandskab, varme kilder, endeløse nåleskove og gigantiske gletschere. Her er lidt af det hele i Canada.

I millionbyen Toronto kan du opleve den specielle canadiske kultur, som oftest er en god blanding af indflydelse fra de europæiske indvandrere, som kom hertil for mange hundrede år siden, og de mange nye indvandrere, som er kommet til landet på et senere tidspunkt. Toronto er Canadas svar på en metropol som New York.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Adresse

Amager Strandvej 392, 3. tv 

​2770 Kastrup

Kontakt info

Tlf.: 56 71 65 66

E-mail: eurostudy@eurostudy.dk