Argentina

Buenos Aires​

K​ort og godt

  • Indbyggertal: 3. mio. i hovedstadsområdet
  • Sprog: Spansk
  • Fun fact: Over 40.000 sort-gule taxier kører rundt i Buenos Aires. Det er fire gange så mange som i New York City!
  • Eurostudy anbefaler: Et besøg på Recoleta-kirkegården er bestemt et besøg værd, eller lad dig drage af atmosfæren og tangorytmerne i bydelen San Telmo.
  • Det skal du spise i Buenos Aires: Argentina er kendt for deres store bøffer, og små fortorvsrestauranter.

Hvilke programtyper tilbyder vi i Buenos Aires

Buenos Aires - en by i verdensklasse!

Buenos Aires kan prale af et europæisk raffinement og samtidig en vaskeægte sydamerikansk charme. Der er få byer i verden, der har så meget at byde på som Buenos Aires. Denne flotte by byder på utallige caféer, farverige bydele og et aktivt natteliv, som sikrer mange uger eller endda måneder med sjov, mens man lærer og øver spansk!

Buenos Aires er Argentinas hovedstad og landets økonomiske hjerte, og dermed landets vigtigste handels- og industricentrum. Med ca. 13 millioner indbyggere er det Sydamerikas trendsetter inden for mode, gadekunst og natteliv. En kosmopolitisk by som aldrig sover!

Argentinas hovedstad kaldes ofte for Sydamerikas Paris på grund af sin smukke arkitektur og maleriske gader, og den er berømt for sine restauranter, teatre, tangoshows og mange andre forskellige attraktioner.
Hvad med at slentre langs Avenida 9 de Julio? En 140 meter bred boulevard med 9 kørebaner i hver sin retning, og som betragtes som verdens bredeste boulevard. Gør ophold ved Calle Corrientes, som er en tværgående gade og et hyggeligt område med masser af liv. Her finder man små boghandlere, som holder åbent til midnat, italienske restauranter, og når myldertrafikken først går i gang - først eller sidst på dagen, er det et uforglemmeligt syn at kigge ud på boulevarden.
Snoede labyrinter i kilometervis, mondæne statuer, som alle prøver at overgå hinanden, et imponerende kridhvidt nekropolis i marmor er, hvad øjet fanger, når man træder ind i Buenos Aires største og mest mondæne kirkegård eller nærmere betegnet en hel bydel. Hér ligger Buenos Aires stenrige overklasse begravet, inklusive tidligere præsidenter, bokselegender som Angel Fipo, og følger du strømmen af turister, finder du Eva Peróns - Evita´s grav.
En anden af byens karakteristiske bydele er La Boca som er berømt for sine unikke regnbuefarvede huse, og hvor lokale kunstnere udstiller deres kunst på gaden. Her finder man også Argentinas helt store passion fodbold. Landets mest populære og traditionsrige fodboldklub " Boca Juniors" holder til her, og det går ikke stille for sig, når hjemmekampene spilles.
Buenos Aires er måske mest kendt for sin tango, så et besøg i bydelen San Telmo er en sikker vinder, hvis du vil opleve passionerede tangodansere eller bedre endnu, selv afprøve de sensuelle trin. Du kan samtidig opleve en af de mest prestigefyldte og smukke bydele i Buenos Aires med mange historiske bygninger.


Sprogskolen i Buenos Aires

Sprogskolen er centralt beliggende tæt på de store turistattraktioner. Transport til og fra skolen er meget nem, idet alle metrolinjer har et stop 5 minutter fra skolen. Selve skolen er beliggende i Palacio San Miguel, på hjørnet af Bartolomé og Suipacha. Den er beliggende tæt på den Nationale Kongres.

​Skolen har 19 store og lyse klasselokaler, et computerrum med gratis WI-FI, et multimedierum, et cafeteria, balkon og terrasse. Der er et maksimum på 8 elever i hver klasse.

Praktisk

Da visse vaccinationer anbefales før en rejse til Argentina, henviser vi til de vaccinationsanbefalinger, som er udarbejdet af Sikkervaccination.dk. Alternativt kan man kontakte seruminstituttet eller egen læge for at få nærmere information herom.

Programinfo og tilmelding

Se link(s) til side(r) med specifik programinfo under kortet herover. Tilmelding sker ved at udfylde hele prisberegner- og tilmeldingsformular​ samt indbetale depositum. Se vores ​tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse nærmere om processen fra tilmelding til afrejse her, og du kan tage et kig på vores​ FAQ-side​ med ofte stillede spørgsmål og svar.

Udfyld formularen herunder og tilmeld dig ligeledes her

​Scroll hen over det lille "i" eller boksen i højre side for ekstra info. Når du har besluttet dig for en sprogrejse, bedes du udfylde hele tilmeldingsformularen her nedenfor, hvor du først finder prisen (se den blå boks). Husk du kun skal betale depositum på kr. 2.000,- nu, og resten 6 uger før udrejsen.

I tilfælde af at udenrigsministeriet fraråder udrejse til din værtsland (rød), eller værtslandet ikke tillader indrejse på grund af Covid-19
​og du derfor alligevel ikke ønsker at rejse, vil alle indbetalte beløb (også depositum) for sprogskolen blive refunderet.

OM EUROSTUDY INTERNATIONAL​​

Eurostudy er en 100% danskejet organisation. Vi har siden 1982 udbudt sprogrejser til det meste af verden. Vi samarbejder med specielt udvalgte sprogskoler af første skuffe. Tag på sprogrejse med Eurostudy og få de optimale muligheder for at lære et sprog i trygge og internationale omgivelser.