Programinfo: BY

Program: Alder​

​Denne sommersprogrejse er perfekt for de unge, der er mellem 14 og 17 år, og som ønsker at forbedre deres sproglige niveau og opleve en af de mest fascinerende hovedstæder i Europa.

Selve undervisningen og indlogeringen finder sted på en imponerende smuk sprogskole, som er beliggende i ét af de smukkeste områder af London. Richmond-upon-Thames er for mange mennesker ét af de mest attraktive områder af London. Området har nemlig i hundreder af år været tilflugtssted for kongelige, rige og berømtheder.

Med områdets royale parker og historiske bygninger, den smukke flodbred ved Themsen, en meget høj levestandard for lokalbefolkningen, et trygt nærmiljø samt et livligt centrum, er dette den bedste lokalitet for en sprogrejse for unge i London.

Det centrale London, med alle de berømte seværdigheder, er mindre end 20 minutter med tog eller London's underground.
Dette område er uden tvivl et af de smukkeste og hyggeligste områder i London!

Se kort, fakta og mere info om BY her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

​3-ugers sprogrejse

4-ugers sprogrejse

​Priser 2017

2 uger: kr. 18.800,-

3 uger: kr. 25.300,-

4 uger: ​kr. 31.700,-

Mulige tilkøb- Flybillet , Rejseforsikring med super dækning  og  Afbestillingsforsikring​​​

Sprogskolen

Skolen er til dagligt et af de mest anerkendte universiteter i London, og det er grundlagt i året 1843 og var oprindeligt et uafhængigt college. I dag er det et internationalt universitet og anerkendt af både de engelske og amerikanske myndigheder. Sprogskolens hovedbygning er imponerende smuk med en autentisk facade, men indendørs med topmoderne faciliteter. På dette sprogrejseprogram er der plads til 170 studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i Richmond er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale niveauopdelte klasser. Alle undervisere er indfødte engelske, universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Det er muligt at vælge mellem 20 eller 28 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser.​ Prisen er den samme hvad enten du vælger 20 eller 28 lektioner. Du skal angive det ønskede antal lektioner på din tilmelding.

Indlogering

Du vil blive indlogeret på sprogskolens kollegium i et enkelt- eller dobbeltværelse med en studerende af samme køn og alder. Du vil ikke blive indlogeret sammen med en dansk, svensk eller norsk studerende medmindre du har et ønske om dette.

Forplejning

Denne sprogrejse til Richmond er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.​

Aktiviteter

I Richmond er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at der vil foregå en masse spændende sociale aktiviteter uden for undervisningstiden. Hvis du vælger sprogkurset med 20 lektioner pr. uge, vil du hver eftermiddag og hver aften have mulighed for at deltage i sociale aktiviteter - dog vil der ikke være eftermiddags- og aftenaktiviteter på de dage, hvor du er på udflugt. Hvis du vælger 28 lektioner pr. uge, vil du i stedet for eftermiddagsaktiviteten have undervisning, men aftenaktiviteterne vil naturligvis være de samme.

Ekskursioner

I Richmond er der inkluderet 2 heldagsekskursioner til f.eks. Londons spændende turistattraktioner. Du vil dog kun have 1 heldagsekskursion i den sidste uge af dit ophold.

Transfer

Ved ankomst til London Heathrow vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Richmond og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-18.

I sprogrejsen til Richmond er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Indlogering i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer
  • Standard engelskkursus med 20 lektioner pr. uge eller intensivt engelskkursus med 28 lektioner pr. uge
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • 2 heldagsekskursioner pr. uge (dog kun 1 heldagsekskursion den sidste uge af dit ophold)
  • Kursusbevis ved afslutning
  • Retur airporttransfer fra/til London Heathrow

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til London, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Anmeldelse fra tidligere deltager på London, Richmond-programmet

Ida Vinther - Rejste i sommeren 2013 med EuroStudy til Richmond, London for unge 14-17 år

Kære EuroStudy,

Jeg ved ikke helt hvor jeg skal starte, der er så mange gode ting at fortælle om.

Da jeg ankom til Heathrow lufthavn stod der en leder fra sprogskolen og tog godt imod dem der nu var ankommet. Mig og en anden dansker Maria skulle begge to til Richmond så vi blev kørt der hen sammen.

Da jeg ankom til skolen var alt meget overvældende, jeg var jo en af de nye, folk kiggede på mig og Maria da vi ankom og det var faktisk en ret ubehagelig følelse. Jeg vidste ikke hvad folk tænkte om mig og jeg kendte ikke deres personligheder. Min første tanke var "Det her overlever jeg ikke i tre uger". Jeg blev tjekket ind og en af lederne viste mig, mit værelse. Jeg skulle dele værelse med en tyrker og en spanioler, det var super fedt at have to man kunne støtte sig op af de første dage. De første 3 dage var de værste, det var svært at være på hele tiden og man skulle hele tiden være social for at møde nye mennesker. Det gavnede mig dog også at jeg var så social, da jeg allerede den første uge havde en masse venner.

For mig hjalp det mig utrolig meget at snakke med mine forældre over telefonen når jeg lige havde en nedtur. Lederne derovre var gode til at spørge hvordan man havde det og det synes jeg var et stort plus at de tænkte hver enkel person.

Dagene gik virkelig hurtigt og pludselig var der kun en uge tilbage. Jeg kunne slet ikke forstå det. Så den sidste uge nød jeg i fulde drag med alle de fantastiske mennesker.

Skolen

Min kasse var helt fantastisk, jeg kunne snakke med alle sammen, vi var 10 i min klasse. Jeg synes også selve landende var fordelt godt ud i klasserne, set ud fra hvor mange russere, spanioler og tyrkere der var. Jeg kan tydeligt mærke at jeg er blevet bedre til engelsk, nok mest det at jeg ikke er bange for at sige noget mere. Jeg har også lært en helt masse om hvordan man skal udtale en masse ord og det har jeg fået meget gavn af. Jeg føler også at jeg var på det rigtige niveau.

Ekskursioner

Ekskursionerne var meget forskellige om de var kedelige eller sjove. Vi var både på Oxford Street, Kew Gardens og en masse slotte. Alt sammen var spændende på hver sin måde, slotte tiltaler mig ikke så meget så det var ikke min nr. 1, men jeg synes det er noget der høre med til at lære om deres kultur. Så udflugterne var sjove og det var hyggeligt.

Maden

Maden var ikke ligefrem nogen 'optur' der var meget sammenkogt og det er ikke min livret, så jeg levede på toastbrød, (ris, kartofler, pasta) og salat. Men jeg synes ikke man kan forvente mere når de laver mad til 200 elever.

Så alt i alt har det været mit livs oplevelse og jeg vil virkelig råde andre til at tage af sted hvis de har muligheden. Alle de bekendtskaber man får fra en masse forskellige lande det er helt utroligt. Jeg er stadig i kontakt med en masse fra skolen og det håber jeg på at være lang tid endnu.

Eurostudy

Jeg er virkelig glad for den professionelle service mine forældre og jeg har fået hele vejen igennem, lige fra vi kom til møde et halvt år før og under hele min rejse i Richmond. Jeg vil helt klart anbefale EuroStudy hvis nogen spørger om et godt og sikkert selskab.

Tusind tak for din store støtte hele vejen igennem, det sætter jeg virkelig stor pris på! :-)

Kh
Ida Vinther

​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info