Programinfo: York, England

Young: 11-17 år​

​Tag med Eurostudy International på dit livs sprogrejse i sommerferien til York i England. York spillede en meget vigtig rolle for romerne, sakserne, vikingerne og normannerne. Senere i historien blev York en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som ”Englands nordlige hovedstad”. Byen er smukt beliggende omgivet af imponerende middelalderlige mure, og det historiske centrum er domineret af den imponerende gotiske katedral, som er den største af sin slags i Nordeuropa. I dag er York en levende universitetsby pakket med restauranter, caféer, butikker – og alt er beliggende i gåafstand fra sprogskolen. Byen byder desuden på en lang række teatre, biografer og spændende spillesteder. York er en sikker destination, og den skaber de helt optimale rammer for en sprogrejse for dig, der er mellem 14 og 18 år. Fra august - april er aldersintervallet 11-18 år.

Se kort, fakta og mere info om York her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

OBS: Der vil også være mulighed for at deltage i 1 uges kursus med samme startdatoer som nedenstående.​

2-ugers sprogrejse

25/6 - 9/7 - 2017

2/7 - 16/7 - 2017

9/7 - 23/7 - 2017

16/7 - 30/7 - 2017

​23/7 - 6/8 - 2017

30/7 - 13/8 - 2017

6/8 - 20/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 16/7 - 2017

2/7 - 23/7 - 2017

9/7 - 30/7 - 2017

16/7 - 6/8 - 2017

​23/7 - 13/8 - 2017

30/7 - 20/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

25/6 - 23/7 - 2017

2/7 - 30/7 - 2017

9/7 - 6/8 - 2017

Efterårsferie 2017

Uge 42: 15/10 - 22/10 - 2017

​Priser 2017

1 uge (kun vinter, påske og efterår): kr 7.000,-

2 uger: kr. 13.825,-

3 uger: kr. 19.995,-

4 uger: ​kr. 25.995,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen i York

​Sprogskolen i York, er én mindre familiedrevet skole og en af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England. Den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev. Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Sprogskolen byder på gode undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestue, café og gratis wi-fi.

​Undervisningen

Undervisningen på skolen i York er seriøs, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau.  Der vil maks. være 14 elever pr. klasse. Undervisningen finder sted mandag - fredag fra 09:30 - 15.45. Der er inkluderet 25 engelsklektioner om ugen (22,5 timer) - tre formiddagslektioner á 60 minutter, og 2 eftermiddagslektioner af 45 minutter hver dag. 

OBS: Uden for sommersæsonen har man 24 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering og forplejning

På sprogrejsen til York vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse. Du vil muligvis dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Vær dog opmærksom på, at vi ikke kan garantere værelsestypen hvis dette ønskes. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.

Denne sprogrejse til York er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens din frokost vil være en madpakke på sprogskolen.

Regler og opsyn

Det er obligatorisk at deltage i undervisningen, aktiviteter og ekskursioner, medmindre man har en særlig tilladelse fra sine forældre. Efter aktiviteterne skal du informere skolens personale om at du tager hjem. Det er tilladt at tage ind til York på egen hånd i sin fritid så længe man er minimum 2 sammen. Det forventes altid at man giver sin værtsfamilie besked om hvad tid man kommer hjem. Tidpunktet for hvornår man skal være hjemme afhænger af ens alder og aftales med skolen og værtsfamilien.

Aktiviteter og ekskursioner

På sprogrejsen til York er der inkluderet en bred vifte af eftermiddagsaktiviteter, således at der hver eftermiddag (mandag til fredag) vil blive arrangeret sociale aktiviteter. Disse aktiviteter kunne være bestående af: sightseeing i York, besøg til lokale seværdigheder, sport, skattejagt, shopping og meget mere. Der vil ligeledes blive tilbudt et par sene eftermiddags- eller aftenaktiviteter, herunder kan nævnes bowling, biograf, sport og meget mere.

Der er ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion om lørdagen til fx Royal Armouries, Fountains Abbey, Whitby eller The Deep Aquarium.

Transfer

Ved ankomst til Manchester Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til værtsfamilien og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er vigtigt at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 11-18.​

I sprogrejsen til York er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur transferservice fra/til Manchester Lufthavn

 • Indlogering hos lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension

 • Buskort til York

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • Gratis Wi-Fi på sprogskolen

 • 25 engelsklektioner á 45 minutter

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

 • 1 heldagsekskursion om lørdagen

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til York, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Anmeldelse fra mor til tidligere deltager, Benedicte, på Young-programmet i York

Kære Eurostudy!

Vi vil gerne sige mange tak for det særdeles velarrangerede, seriøse og på alle måder udbytterige sprogskoleophold i York, som Benedicte deltog i denne sommer.

Det har været en fantastisk oplevelse for hende både fagligt og socialt. Hun er blevet markant mere sikker på engelsk, og hun har fået venner internationalt, som hun jævnligt har kontakt med.

Hun var gennem hele opholdet fascineret af York - så meget, at vi som familie nu tager derover i efterårsferien med hende som guide, så vi kan se nogle af de ting hun har fortalt om. Samtidigt har hun aftalt at mødes med sin værtinde Kay Kaur en af dagene. Vi var i øvrigt ret imponerede over at høre om Kays venlighed og imødekommenhed over for pigerne - hun lyder som en rigtig god værtinde for de unge mennesker!

Vi anbefaler jer til alle og enhver, som blot kommer til at nævne ordet "sprogskole", og vi håber, at vores søn også får lyst til at tage af sted, når han får alderen til det.

Igen, mange tak for indsatsen!​​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info