Programinfo: Winchester, England

Young: 13-17 år​

Winchester er en historisk perle i den sydvestlige del af England med et indbyggertal på ca. 111.000.​

Winchester er bedst kendt for the Great Hall, som det eneste tilbageværende af Winchester Slot fra det 12. århundrede. Great Hall er bedst kendt for Kong Arthurs runde bord. Byen er også kendt for dens enorme katedral, og det er den perfekte destination for en sprogrejse.

Winchester er nem at komme til med kun en times kørsel fra London og andre vigtige byer og steder, som fx ​Stonehenge, Wimbledon Lawn Tennis Club og den flotte universitetsby Oxford. Winchester oser af historie og skaber de perfekte rammer for en sprogrejse for dig, der er mellem 13 og 17 år.​

Se kort, fakta og mere information om Winchester her. 

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på mandage

1-uges sprogrejse​

10/7 - 17/7 - 17​

17/7 - 24/7 - 17​

24/7 - 31/7 - 17​

31/7 - 7/8 - 17​

2-ugers sprogrejse​

10/7 - 24/7 - 17​

17/7 - 31/7 - 17​

24/7 - 7/8 - 17​

3-ugers sprogrejse​

10/7 - 31/7 - 17​

17/7 – 7/8 - 17​

4-ugers sprogrejse

​10/7 - 7/8 - 17​​

​Priser 2017

1 uge: kr. 8.600,-

2 uger: kr. 16.500,-

3 uger: kr. 24.350,-

4 uger: ​kr. 32.250,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring
 • Afbestillingsforsikring​​
 • 3 tennislektioner kr. 825/uge eller kr. 1650/2 uger
 • Transfer fra/til Gatwick lufthavn koster 1400 kr. ekstra

Sprogskolen

Sprogskolen i Winchester er én af de mest succesfulde uafhængige privatskoler i England. St. Swithun's har siden 1931 haft til huse i disse bygninger, og her kan tilbydes et skoleområde på mere end 45 tønder land i udkanten af Winchester. Sprogskolen tilbyder en lang række sportsfaciliteter på den store grund, herunder kan nævnes, fx sportshal, swimmingpool, boldbaner, tennisbaner og flere smukke haver, hvor man kan slappe af og nyde sommeren.​​

Sprogskolen har plads til ca. 200 internationale studerende fra hele verden, så du vil få mulighed for at møde mange forskellige nationaliteter under din sprogrejse til Winchester.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Winchester er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og du vil herefter blive placeret i den sprogklasse der passer bedst til dit niveau.På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Sprogskolen i Winchester har meget fokus på innovativ undervisning, således at man hurtigst muligt får forbedret det engelske sproglige niveau.​

Indlogering

På sprogskolen i Winchester vil du blive indlogeret på skolens kollegium i enkelt- eller flersengsværelse. Kollegiet er beliggende på sprogskolens campusområde, så der vil kun være en kort gåtur på skolens eget område, når man skal til og fra undervisningen. Du vil blive indlogeret med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

​​

Forplejning

Denne sprogrejse til Winchester er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.

​Aktiviteter

I Winchester er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende aktiviteter hver eftermiddag, som fx fodbold, tennis, tur til Wimbledon, besøg i katedralen, skattejagt, teambuilding, sightseeing, besøg i en nationalpark og meget mere. Der vil ligeledes hver aften være arrangeret aftenaktiviteter, som fx quiz, pool, diskotek, bordtennis, spil, drama, svømning, radiobiler og meget mere.

Ekskursioner

I Winchester er der inkluderet 2 heldagsekskursioner pr. uge til spændende steder som fx London, Oxford, forlystelsespark og meget mere.​

Transferservice​

Ved ankomst til London Heathrow vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til sprogskolen i Winchester og ligeledes retur igen til lufthavnen ved aftejse.

Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 10-18. Afrejse fra London Heathrow skal ske mellem 11-19.

OBS: Det er også muligt at få transfer fra/til Gatwick lufthavn mod et ekstra gebyr på 1400 kr. Ved rejser til/fra Gatwick skal ankomst ske i tidsrummet 10-17 og afrejse skal ske fra 14-18.

I sprogrejsen til Winchester er følgende inkluderet:

 • Eurostudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen​

 • Retur transferservice fra/til London Heathrow Lufthavn (ankomst skal ske i tidsrummet 8-18. Afrejse fra London Heathrow skal ske mellem 11-19.

 • ​Indlogering på skolens kollegium i enkelt- eller flersengsværelse med helpension

 • ​Niveautest ved ankomst​

 • Undervisningsmaterialer

 • ​20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 14 studerende pr. klasse​

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​

 • Ekskursioner ​

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Winchester, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info