Programinfo: Torbay, England

Young: 13-17 år​

​Området Torbay er en vid bugt med 3 byer beliggende langs den ca. 35 kilometer lange kysstrækning. Bugten byder på et fantastisk landskab med sandstrande og smukke vige, som adskiller det elegante Torquay i den nordlige del af bugten fra livlige Paignton i midten og fiskerbyen Brixham i den sydlige del. Den engelske Riviera er kendt for sit ideelle klima. Lange somre og milde vintre giver sammen med de lækre sandstrande og palmetræer en nærmest middelhavsagtig atmosfære. Torbay er berømt for sine turistattraktioner og aktiviteter, og sportsentusiaster vil kunne finde et bredt udvalg af faciliteter til land- og vandsport. Området er meget populært som feriested for englænderne selv, og derfor er der rigtig mange hyggelige og smukke badehoteller i Torbay.

Se kort, fakta og mere info om Torbay her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

OBS: Der vil også være mulighed for at deltage i 1 uges kursus i sommerferien med samme startdatoer som nedenstående.​

2-ugers sprogrejse

25/6 - 9/7 - 2017

2/7 - 16/7 - 2017

9/7 - 23/7 - 2017

16/7 - 30/7 - 2017

23/7 - 6/8 - 2017

​30/7- 13/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 16/7 - 2017

2/7 - 23/7 - 2017

9/7 - 30/7 - 2017

16/7 - 6/8 - 2017

23/7 - 13/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

25/6 - 23/7 - 2017

2/7 - 30/7 - 2017

9/7 - 6/8 - 2017

16/7 - 13/8 - 2017

​Priser 2017

1 uge: kr. 7.125,-

2 uger: kr. 13.975,-

3 uger: kr. 20.575,-

4 uger: ​kr. 27.175,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Torbay er beliggende i byen Paignton i et stille, hyggeligt og trygt villakvarter med tæt afstand til centrum af byen og den flotte strandpromenade, og kun 10 minutters gang fra Goodrington Sands, én af områdets mest populære sandstrande. Skolen blev grundlagt tilbage i 1984, og den har derfor mange års erfaring i effektiv undervisning af udlændinge. Skolen byder på 31 rummelige undervisningslokaler, computerlokale med gratis internetadgang, lækker student lounge, café, boghandel og meget mere. Sprogskolen her har simpelthen alt, man kunne drømme om!

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Torbay er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Sprogskolen i Torbay har meget fokus på innovativ undervisning, således at man hurtigst muligt får forbedret det engelske sproglige niveau.

Indlogering

På sprogskolen i Torbay vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Værtsfamilierne er ofte beliggende i gåafstand til sprogskolen, men transport med bus kan være nødvendigt ved visse værtsfamilier. 

Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse, skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Forplejning

Denne sprogrejse til Torbay er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens frokosten vil blive serveret på sprogskolen eller som madpakke.

Aktiviteter og ekskursioner

I Torbay er der inkluderet et stort socialt aktivitets- og ekskursionsprogram med spændende aktiviteter eller ekskursioner hver eftermiddag, som fx fiskeri, svømning, historieture, sport og spil, vandpark, besøg i nationalpark, Plymouth,  Dartmoor National Park, Paignton Zoo, Cornwall, og meget mere.

Der vil ligeledes være arrangeret aftenaktiviteter tre aftener om ugen, som fx quiz, talentshow, diskotek, spil, konkurrencer, bådture og meget mere.

Transferservice

Ved ankomst til London Heathrow vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til værtsfamilien i Torbay og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 9-16. Afrejse fra London Heathrow skal ske i tidsrummet 13-18.

I sprogrejsen til Torbay er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

 • Kursusbevis ved afslutning

 • Ekskursioner som beskrevet ovenfor

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 14 studerende pr. klasse

 • Undervisningsmaterialer

 • Niveautest ved ankomst

 • Indlogering hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension

 • Retur transferservice fra/til London Heathrow Lufthavn (ankomst skal ske i tidsrummet 9-16. Afrejse fra London Heathrow skal ske i tidsrummet 12-18.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Torbay, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO

Anmeldelse fra tidligere deltager på Torbay - programmet:

Forældre til Valdemar, sommeren 2013: 

Vi købte en tre-ugers sprogrejse i Torbay, England til vores søn på 15, det var første gang, han skulle være væk hjemmefra i længere tid.(…) Værtsfamilien udgjorde en perfekt base som hjemsted efter undervisning og mange spændende oplevelser i det sydengelske. Vores søn havde 3 herlige uger alene med andre ligesindede fra hele Europa og under kyndig ”bevogtning” af EuroStudys personale. Og 3 uger efter hentede vi en glad og tilfreds søn i lufthavnen. Han fortalte de næste dage om de mange oplevelser og ting, han havde set, hørt, spist, lært osv., og sammenfattende må vi sige, - ud fra vores søns berettelser og det vi selv oplevede inden hans afrejse, at vi kan anbefale EuroStudy til andre forældre og børn.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info