Programinfo: Tavistock, England

Young: ​12-16 år

​Rejs med Eurostudy International på dit livs sprogrejse til vores smukke sprogskole i Tavistock - Kelly College. Kelly College er beliggende 15 minutters gang fra det hyggelige bycentrum i Tavistock, en lille by med 12.000 indbyggere. Tavistock ligger på grænsen til Dartmoor National Park i det sydlige England, inden for nem rækkevidde af byer som Plymouth og Exeter.

Se kort, fakta og mere info om Tavistock her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på onsdage

1-uges sprogrejse

12/7 - 19/7 - 2017

19/7 - 26/7 - 2017

26/7 - 2/8 - 2017

2/8 - 9/8 - 2017

2-ugers sprogrejse

12/7 - 26/7 - 2017

19/7 - 2/8 - 2017

26/7 - 9/8 - 2017

2/8 - 16/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

12/7 - 2/8 - 2017

19/7 - 9/8 - 2017

26/7 - 16/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

12/7 - 9/8 - 2017

19/7 - 16/8 - 2017

​Priser 2017

1 uge: kr. 8.325,-

2 uger: kr. 14.795,-

3 uger: kr. 21.550,-

4 uger: ​kr. 28.000,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Tilkøb af 3 Outdoor-aktiviteter per uge (kan kun bookes for 2 uger): 1800 kr. ekstra for to uger

Sprogskolen

Kelly College er én af de smukkeste sprogskoler, vi tilbyder i vores program til England. Hvis du drømmer om en sprogrejse til en ægte engelsk kostskole med "Harry Potter-stemning", så er denne sprogskole det perfekte valg. Sprogskolens smukke hovedbygning kan dateres tilbage til 1877, og det giver derfor sprogskolen en historik, der er ud over det sædvanlige.

Sprogskolen har plads til 200 internationale studerende fra hele verden, så du vil møde mange spændende nationaliteter på din sprogrejse til Kelly College. Sprogskolen byder på udendørs aktivitets- og oplevelsescenter, indendørs swimmingpool, sportshal, sportsbaner og meget mere. Derudover er sprogskolens udendørsarealer blandt de smukkeste, der tilbydes på sprogrejser til England.

Kelly College er det perfekte valg for dig, der gerne vil have trygge rammer kombineret med smukke, historiske rammer.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Tavistock er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag. Sprogskolen i Tavistock har meget fokus på innovativ undervisning, således at man hurtigst muligt får forbedret det engelske sproglige niveau.

Indlogering

I Tavistock vil du blive indlogeret på skolens kollegium i 2-6-sengsværelse. Kollegiet er beliggende på sprogskolens private område, så man skal således ikke bevæge sig uden for sprogskolens område. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Forplejning

Denne sprogrejse til Tavistock er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret alle måltider og mellemmåltider i sprogskolens hyggelige kantine.

Aktiviteter

I Tavistock er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende aktiviteter hver eftermiddag, som fx fodbold, volleyball, tennis, drama, skattejagt, svømning, glasmaling, tegning, t-shirtmaling, baseball, vandland, teambuilding, kanoture, klatring, kunstcafé og meget mere. Der vil ligeledes hver aften være arrangeret aftenaktiviteter som f.eks. quiz, talentshow, pool, diskotek, grillaften, filmnat, bordtennis, indendørs hockey, casino, karaoke og meget mere.

Ekskursioner

I Tavistock er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til spændende steder som, fx Plymouth, Exeter, Dartmoor National Park og Cornwall.

Transferservice

Ved ankomst til London Heathrow vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til sprogskolen i Tavistock. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske til London Heathrow i tidsrummet 9-16. Afrejse fra London Heathrow skal ske i tidsrummet 13-19.

Ønskes der transfer fra en anden lufthavn i London, vil der være et ekstra gebyr på 1400 kr.

I sprogrejsen til Tavistock er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

 • Retur transferservice fra/til London Heathrow Lufthavn (ankomst skal ske i tidsrummet 9-16. Afrejse fra London Heathrow skal ske i tidsrummet 13-19)

 • Indlogering på sprogskolens kollegium i flersengsværelse med helpension

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 14 studerende pr. klasse

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

 • 1 heldagsekskursion pr. uge til fx Plymouth, Exeter, Dartmoor National Park og Cornwall

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Tavistock, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info