Programinfo: Swanage, Engelsk & sport

Young: 12-17 år​ (fra januar - maj er aldersintervallet 10-17 år)

​Swanage er hovedbyen på halvøen Purbeck, ca. 2½ times kørsel fra London. Byen har i sommerperioden omkring 30.000 indbyggere, og den er et populært feriested på den engelske solskinskyst med lange, hvide sandstrande med klart, rent vand og et imponerende kystlandskab. Swanage har, på grund af byens geografiske placering, et meget mildt klima og fører ofte an i den britiske "solskinsliga". Byen byder på et bredt udvalg af underholdning, heriblandt tivoli, karneval, markeder, festivaler, levende musik og meget mere.

Vores sprogrejse til Swanage er én af vores mest populære, og her skabes de helt perfekte rammer for en tryg og sikker sprogrejse med fokus på og kvalitetsundervisning i internationale rammer.

​​

Se kort, fakta og mere info om Swanage her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på lørdage

OBS: Der vil også være mulighed for at deltage i 1 uges kursus med samme startdatoer som nedenstående.​

2-ugers sprogrejse

17/6 - 1/7 - 2017

24/6 - 8/7 - 2017

1/7 - 15/7 - 2017

8/7 - 22/7 - 2017: UDSOLGT PÅ KOLLEGIET (værtsfamilie er stadig en mulighed)

15/7 - 29/7 - 2017

​22/7- 5/8 - 2017

29/7 - 12/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

17/6 - 8/7 - 2017

24/6 - 15/7 - 2017

1/7 - 22/7 - 2017

8/7 - 29/7 - 2017: UDSOLGT PÅ KOLLEGIET (værtsfamilie er stadig en mulighed)

15/7 - 5/8 - 2017

​22/7- 12/8 - 2017

29/7 - 19/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

17/6 - 15/7 - 2017

24/6 - 22/7 - 2017

1/7 - 29/7 - 2017

8/7 - 5/8 - 2017: UDSOLGT PÅ KOLLEGIET (værtsfamilie er stadig en mulighed)

15/7 - 12/8 - 2017

​22/7- 19/8 - 2017

​Priser 2017

1 uge: kr. 11.100,-

2 uger: kr. 18.800,-

3 uger: kr. 26.100,-

4 uger: ​kr. 32.700,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​
 • Uaccompanied Minor ordning: Der vil af sprogskolen blive opkrævet et gebyr for denne ledsagerordning/service. Beløbet er kr 660,00 tur/retur. Se endvidere tillæg for ledsagerordning via flyselskabet. Læs også mere om UM-service her.
 • Booking af dobbeltværelse koster 300 kr. ekstra pr. uge (afhænger af ledighed)
 • Ekstra sportslektioner (kun i sommerperioden):
  • 4,5 timers tennis/uge (300 kr./uge)
  • 6 timers vandsport/uge (700 kr./uge)
  • 3 timers ridning/uge (1100 kr./uge)
  • 6 timers golf/uge (1200 kr./uge)​​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Swanage er beliggende højt på en bakketop i byens centrum med udsigt til de omkringliggende Purbeck-bakker, havet og Isle og Wight. Byens attraktioner og dejlige sandstrande er beliggende under 10 minutters gang fra sprogskolen.

Sprogskolen er den eneste i Swanage, og eleverne er derfor sikret en maksimal indleven i det lokale samfund og den engelske levemåde. Sprogskolen er udstyret med helt unikke faciliteter, fx undervisningstilbygning med 36 undervisningslokaler, separate soveblokke for piger og drenge, swimmingpool, tennis-, basket- og volleyballbaner, indendørs sportshal, hæveautomat, kantine, skolesygeplejerske og meget mere.

Der er plads til ca. 450 internationale studerende på sprogskolen i Swanage.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i Swanage er af den højeste kvalitet, og her skabes de mest optimale rammer for sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

I Swanage er der 15 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med 10-16 elever pr. klasse.

Indlogering

I Swanage bliver du indlogeret på skolens kollegium i dobbelt- eller flersengsværelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge). Kollegiet er beliggende i forbindelse med sprogskolen, hvilket betyder, at man hele tiden vil opholde sig på sprogskolens område. Indlogering på kollegiet giver mulighed for at være sammen med andre internationale studerende hele tiden, og det giver nogle yderst optimale rammer for få øvet det engelske en masse.

Rejser du sammen med en ven/veninde, kan i anmode om at blive indlogeret i samme værelse. Dette ønske skal oplyses ved tilmelding til sprogrejsen.

Bemærk, at booking af dobbeltværelse koster 300 kr. ekstra pr. uge og afhænger af ledighed.

Forplejning

Denne sprogrejse til Swanage er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret morgenmad, frokost og aftensmad i sprogskolens kantine (eller som madpakke på ture).

​Tilkøb af ekstra sportslektioner

​Du har mulighed for at tilkøbe ekstra sportslektioner (tennis, vandsport, ridning eller golf), hvis du har en særlig interesse i disse. Vær opmærksom på at tillægslektioner vil erstatte nogle af de "almindelige" 15 timers sport. Fx hvis du vælger at tilkøbe tennislektionerne, vil din uge være bestående af 9½ times ”almindelig” sport + 4½ times tennis. Se priser for tillægslektionerne i den blå boks herover.

Aktiviteter

Der tilbydes et helt enestående program bestående af den nævnte engelskundervisning + 15 timers sport pr. uge. Sprogskolens filosofi er, at man gennem sporten bliver langt mere social, og derfor er eftermiddagen på dette program bestående af sport. Følgende sportsaktiviteter kan nævnes: badminton, basketball, boldspil, bordtennis, paintball, fitness, minigolf, volleyball, håndbold, strandspil, svømning, vandreture og meget mere.

Der er ligeledes hver aften arrangeret aktiviteter på sprogskolen, og herunder kan nævnes: talentshow, diskotek, sportsaktiviteter, quiz, bingo, filmaften, konkurrencer, spil og meget mere.

Ekskursioner

Der vil være 1 halvdagsekskursion hver anden søndag til fx Bournemouth. Derudover vil der være 1 heldagsekskursion om lørdagen for et ophold af 2 ugers varighed, 2 heldagsekskursioner for ophold af 3 ugers varighed osv. Ofte vil heldagsekskursionerne gå til steder, som fx London, Stonehenge, Oxford osv.

Transferservice

Ved ankomst til London Heathrow eller Gatwick vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil transportere dig til sprogskolen i Swanage. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Bemærk, at der er en times ekstra kørsel fra/til Gatwick i forhold til Heathrow. Ankomst skal ske til London Heathrow eller Gatwick i tidsrummet 10-18. Afrejse fra London Heathrow eller Gatwick skal ske i tidsrummet 11-18. Ankomst og afrejse skal finde sted på de nævnte rejsedatoer (lørdage).

I sprogrejsen til Swanage er følgende inkluderet:

 • Eurostudy Internationals service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur airporttransfer fra/til London Heathrow eller Gatwick
 • Indlogering på skolens kollegium i dobbelt- eller flersengsværelse med helpension
 • Niveautest ved ankomst og kursusbevis ved afslutning
 • Undervisningsmaterialer
 • 15 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge + 15 timers sport (eftermiddagsaktiviteter) pr. uge
 • Aftenaktiviteter hver aften
 • 1 halvdagsekskursion hver anden søndag, og 1 heldagsekskursion om lørdagen for et ophold af 2 ugers varighed, 2 heldagsekskursioner for ophold af 3 ugers varighed og 3 heldagsekskursioner for ophold af 4 ugers varighed

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Swanage, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 16-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Anmeldelser fra tidligere deltagere på Swanage Engelsk & sport-programmet:

Sofie, sommeren 2014:

"Jeg ville bare lige sige tak for en en helt fantastisk tur i Swanage! Det at været en af de bedste ferier i mit liv, og jeg har fået så mange venner og bekendte rundt om i verden! ;-) Turen og opholdet fungerede helt i top, og alt var som det skulle være!

Endnu en gang tusind tak!

Mvh Sofie"

--------------------------------------------------------------------------

Mor til Nadia, sommeren 2013:

"Så er ferien veloverstået, og vi vil lige sende dig lidt feedback på Nadias tur til Swanage. Det har været en ubetinget succes, og vi har hele vejen følt os trygge ved den professionalisme I og teamet i Swanage har vist. Nadia har både under rejserne og opholdet været i trygge hænder og har givet udtryk for dette både under turen og efterfølgende.

"Det har været en god oplevelse, og jeg føler mig meget mere fri og åben allerede", skrev hun til os en af de første dage.

Engelskniveauet er nok også hævet en tand; i hvert fald er troen på forbedring til stede efter turen.

Vi kan derfor varmt anbefale Eurostudy som partnere.

Tak for en god oplevelse til Nadia."

---------------------------------------------------------------------------

Mads, sommeren 2012:

"Hej EuroStudy,

Jeg hedder Mads og jeg benyttede jeres selskab i sommers. Turen gik til Swanage med Engelsk & Sport. Jeg boede hos værtsfamilie (Sue Burgess). Det var en fantastisk tur og et fantastisk ophold. Jeg lærte meget i de 2 uger jeg var der. Jeg mødte mange andre nationaliteter og fik mange gode venner som jeg stadig holder kontakt med. Tilslut vil jeg takke jer for at hjælpe med at give mig denne fantastiske oplevelse.

Med venligst hilsen Mads"

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info