Programinfo: Swanage, Engelsk & ekskursioner /fun /games

Young: 12-17 år​ (fra januar - maj er aldersintervallet 10-17 år)

​Swanage er hovedbyen på halvøen Purbeck, ca. 2½ times kørsel fra London. Byen har i sommerperioden omkring 30.000 indbyggere, og den er et populært feriested på den engelske solskinskyst med lange, hvide sandstrande med klart, rent vand og et imponerende kystlandskab. Swanage har, på grund af byens geografiske placering, et meget mildt klima og fører ofte an i den britiske "solskinsliga". Byen byder på et bredt udvalg af underholdning, heriblandt tivoli, karneval, markeder, festivaler, levende musik og meget mere. Denne sprogrejse til Swanage er én af vores mest populære, og her skabes de helt perfekte rammer for en tryg og sikker sprogrejse med fokus på og kvalitetsundervisning i engelsk og en masse ekskursioner, sjove lege og aktiviteter i internationale rammer.

Du kan se kort, fakta og mere info om Swanage her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse lørdage
OBS: Der vil også være mulighed for at deltage i 1 uges kursus med samme startdatoer som nedenstående.​

2-ugers sprogrejse

17/6 - 1/7 - 2017

24/6 - 8/7 - 2017

1/7 - 15/7 - 2017

8/7 - 22/7 - 2017: UDSOLGT PÅ KOLLEGIET (værtsfamilie er stadig en mulighed)

15/7 - 29/7 - 2017

​22/7- 5/8 - 2017

29/7 - 12/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

17/6 - 8/7 - 2017

24/6 - 15/7 - 2017

1/7 - 22/7 - 2017

8/7 - 29/7 - 2017: UDSOLGT PÅ KOLLEGIET (værtsfamilie er stadig en mulighed)

15/7 - 5/8 - 2017

​22/7- 12/8 - 2017

29/7 - 19/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

17/6 - 15/7 - 2017

24/6 - 22/7 - 2017

1/7 - 29/7 - 2017

8/7 - 5/8 - 2017: UDSOLGT PÅ KOLLEGIET (værtsfamilie er stadig en mulighed)

15/7 - 12/8 - 2017

​22/7- 19/8 - 2017

​Priser 2017

1 uge: kr. 11.100,-

2 uger: kr. 19.500,-

3 uger: kr. 27.700,-

4 uger: ​kr. 35.800,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækningm og/eller Afbestillingsforsikring
 • Uaccompanied Minor-ordning: Der vil af sprogskolen blive opkrævet et gebyr for denne ledsagerordning/service. Beløbet er kr. 660,00 tur/retur. Se endvidere tillæg for ledsagerordning via flyselskabet. Læs også mere om UM-service her.
 • Booking af dobbeltværelse koster 300 kr. ekstra pr. uge (afhænger af ledighed)​

Sprogskolen

Sprogskolen i Swanage er beliggende højt på en bakketop i byens centrum med udsigt til de omkringliggende Purbeck-bakker, havet og Isle og Wight. Byens attraktioner og dejlige sandstrande er beliggende under 10 minutters gang fra sprogskolen. Sprogskolen er den eneste i Swanage, og eleverne er derfor sikret en maksimal indleven i det lokale samfund og den engelske levemåde. Sprogskolen er udstyret med helt unikke faciliteter, fx undervisningstilbygning med 36 undervisningslokaler, separate soveblokke for piger og drenge, swimmingpool, tennis-, basket- og volleyballbaner, indendørs sportshal, hæveautomat, kantine, skolesygeplejerske og meget mere. Det er en stor skole med plads til ca. 450 unge internationale studerende.

Undervisningen

Undervisningen på dette program i Swanage består af 15 engelsklektioner á 45 minutter om ugen + en masse ekskursioner, sjove lege og aktiviteter. Du bliver placeret i små, internationale, niveauopdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau i en klasse med maks. 16 elever.

Indlogering og forplejning

I Swanage bliver du indlogeret på skolens kollegium i dobbelt eller flersengsværelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge). Kollegiet er beliggende i forbindelse med sprogskolen, hvilket betyder, at man hele tiden vil opholde sig på sprogskolens område. Rejser du sammen med en ven/veninde, kan i anmode om at blive indlogeret i samme værelse. Dette ønske skal oplyses ved tilmelding til sprogrejsen.

Bemærk, at booking af dobbeltværelse koster 300 kr. ekstra pr. uge og afhænger af ledighed.

Denne sprogrejse til Swanage er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret morgenmad, frokost og aftensmad i sprogskolens kantine (eller som madpakke på ture).

Regler og opsyn

Der vil altid være personale fra sprogskolen at finde på skolens kollegium 24/7. Unge under 14 år må ikke forholde skolens område uden opsyn. Unge over 14 år må gerne i små grupper færdes på egen hånd i Swanage i deres fritid, så længe de overholder det tidspunkt de får oplyst. Det samme gælder ifm. ekskursioner. Alkohol er ikke tilladt på skolens område og for unge under 18 år ifølge engelsk lovgivning

Aktiviteter og ekskursioner

Aktiviteterne for dette program er bestående af 5 eftermiddage pr. uge med sjove aktiviteter og/eller ekskursioner. Blandt aktiviteterne kan nævnes fx mini-olympiade, skattejagt, by-quiz, biograftur, historiske museer og katedraler, strand- og vandaktiviteter, og meget andet. Blandt ekskursionerne kan der nævnes fx Stonehenge, Corfe Castle, Durlston Country Park & Lulworth Castle, Lulworth Cove & Durdle door, Jurassic Coast, Monkey World, Pool Quay og Bovington Tank Museum. Der er ligeledes hver aften arrangeret aktiviteter på sprogskolen, herunder kan nævnes: talentshow, diskotek, sportsaktiviteter, danselektioner, live musik, yoga, quiz, bingo, filmaften, konkurrencer, spil og meget mere.

I Swanage vil der, udover ovennævnte aktiviteter/ekskursioner være 1 halvdagsekskursion om søndagen til fx Bournemouth. Derudover vil der være 2 heldagsekskursioner for et ophold af 2 ugers varighed, 2 heldagsekskursioner for ophold af 3 ugers varighed osv. Ofte vil heldagsekskursionerne gå til steder som fx London, Brighton, Oxford osv.

Transfer

Ved ankomst til London Heathrow eller Gatwick vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil transportere dig til sprogskolen i Swanage. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Bemærk, at der er en times ekstra kørsel fra/til Gatwick i forhold til Heathrow. Ankomst skal ske til London Heathrow eller Gatwick i tidsrummet 10-18. Afrejse fra London Heathrow eller Gatwick skal ske i tidsrummet 11-18. Ankomst og afrejse skal finde sted på de nævnte rejsedatoer (lørdage).

I sprogrejsen til Swanage er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur transfer fra/til London Heathrow eller Gatwick
 • Indlogering på skolens kollegium i dobbelt- eller flersengsværelse med helpension
 • Niveautest ved ankomst og kursusbevis ved afslutning
 • Undervisningsmaterialer
 • 15 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge
 • 15 timers eftermiddagsaktiviteter og - ekskursioner pr. uge, som beskrevet ovenfor
 • Aftenaktiviteter hver aften
 • 1 halvdagsekskursion hver anden søndag, og 1 heldagsekskursion om lørdagen for et ophold af 2 ugers varighed, 2 heldagsekskursioner for ophold af 3 ugers varighed og 3 heldagsekskursioner for ophold af 4 ugers varighed

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Swanage, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Anmeldelse fra tidligere deltager på Swanage, Engelsk & ekskursioner/fun/games-programmet

Anne Sofie Fausing, sommeren 2012:

"Hej EuroStudy.

Det var 3 helt fantastiske uger, som jeg bestemt ikke har fortrudt!
De første par dage var temmelig hårde, men man blev jo hurtigt venner med dem man gik i skole med, og dem på ens hold om eftermiddagen. Jeg blev rigtig gode venner med, hende som jeg boede sammen med, så det var jo ekstremt heldigt! Som den første uge gik var ens vennekreds jo fordoblet, den blev jo ved med at vokse fra uge til uge. Jeg havde jo valgt at være på et Aktivitets hold, så jeg lavede aldrig den samme ting 2 gange. Jeg prøvede en hel masse sjove ting, som paintball og zorbing osv. Det har jeg helt bestemt ikke fortrudt, at jeg gjorde.
Der var aldrig stille på sprogskolen, for der var altid et eller andet man kunne lave efter aftensmaden. Så det var dejligt!
Den sidste dag var rigtig sørgelig, for man skulle jo lige pludselig sige farvel til en hel masse mennesker, som man jo nok ikke kommer til at se igen. Man følte helt at ens hjem var sprogskolen for det var jo der man havde været de sidste 3 uger.
Da jeg sad på vej hen til London Heathrow, tænkte jeg at det ikke skulle være sidste gang, at jeg tog på sprogrejse. For det er en helt fantastisk oplevelse som man aldrig vil glemme!
Så jeg er parat til at gøre det igen.
Det var et lille uddrag af min sprogrejse!"​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info