Programinfo: St. Pauls Bay, Malta

Young: 11-19 år​

​På det nordlige Malta ligger den smukke St. Pauls Bay og byen Bugibba med badestrande, hyggelige restauranter, barer og caféer. Også her findes krystalklart vand der lokker med vandsportsaktiviteter. Om aftenen er der særligt hyggeligt på det ovale torv Pjazza Tal-Bajja, der ligger bag den idylliske havnepromenade i Bugibba. Lokale og turister mødes på bænkene i den varme aften, inden de tager ud for at spise eller skal videre til andre aktiviteter. På sydsiden af St. Pauls Bay kan dykkere få en særlig oplevelse. På 30 meters dybde står en tre meter høj statue af Jesus, som er sænket og velsignet af Pave Paul II og beskytter Maltas fiskere. Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet, og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd.

Se kort, fakta og mere info om St. Pauls Bay her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

2/7 - 16/7 - 2017

9/7 - 23/7 - 2017

16/7 - 30/7 - 2017

​23/7 - 6/8 - 2017

30/7 - 13/8 - 2017

6/8 - 20/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

2/7 - 23/7 - 2017

9/7 - 30/7 - 2017

16/7 - 6/8 - 2017

​23/7 - 13/8 - 2017

30/7 - 20/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

2/7 - 30/7 - 2017

9/7 - 6/8 - 2017​

16/7 - 13/8 - 2017

23/7 - 20/8 - 2017

Bemærk at der ingen undervisning er på nationale helligdage. 15/08 - 2017.

Sprogskolen vil så vidt muligt forsøge at kompensere med ekstra undervisning på andre dage.

​Priser 2017

1 uge: kr. 5.900,-

2 uger: kr. 10.700,-

3 uger: kr. 15.500,-

4 uger: ​kr. 20.300,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​
 • Uaccompanied Minor-ordning: Der vil af sprogskolen blive opkrævet et gebyr for denne ledsagerordning/service. Beløbet er kr 660,00 tur/retur. Se endvidere tillæg for ledsagerordning via flyselskabet. Læs også mere om UM-service her.

Sprogskolen

Skolen, som Eurostudy International samarbejder med, ligger i Mosta, 10 min. fra St. Pauls Bay, og er en meget moderne skole med lyse undervisningslokaler samt med udsigt til Domkirken og de frodige landskaber. Sprogskolen arrangerer hver dag shuttle-bus transport til/fra sprogskolen.

Undervisningen

Undervisningen er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små, internationale, opdelte klasser. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. På sprogrejsen til Malta vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i klasser med maks. 15 elever.

Indlogering og forplejning

Du bliver indlogeret på hotellet Bella Vista, som ligger i rolige omgivelser lige i udkanten af byen Bugibba i St. Pauls Bay. Alle værelser er med balkon og badeværelse. Af faciliteter kan nævnes: lounge, swimmingpool med solsenge og parasoller, snack-bar, mini-supermarked, fitnesscenter, og indendørs pool med jacuzzi. Du vil blive indlogeret i et 3-4-sengsværelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse. 

Denne sprogrejse er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret morgen- og aftensmad i buffet form på hotellet, mens din frokost vil være en madpakke, du får udleveret på sprogskolen.​ 

Regler og opsyn

​Man skal deltage i alle aktiviteter, medmindre man er syg, og det er ikke tilladt at forlade skolen i pauserne. Man må ikke gå rundt på egen hånd, der skal altid være en voksen gruppeleder med. Der er naturligvis personale fra sprogskolen på kollegiet 24 timer i døgnet!​ Denne sprogrejse er egnet unge der godt vil have optimal tryghed.

Aktiviteter og ekskursioner

Der vil være inkluderet en bred vifte af sociale aktiviteter, herunder velkomstfest, diverse vandsportsaktiviteter, strandture, sport, shopping, havnerundfart og meget mere. De fleste aftener vil der ligeledes være inkluderet en lang række spændende sociale aktiviteter, såsom quiz-aften, biograf, udendørs disco, skattejagt mm. Du modtager ved ankomst det specifikke aktivitetsprogram for den periode du er afsted.

Der vil også indgå flere ekskursioner i aktivitetsprogrammet, fx til Blue Lagoon, tur til Valletta, Gozo eller vandland.

Transfer

Ved ankomst til Malta Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit kollegium/hotel, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse sker normalt på søndage, hvor skolen er forholdsvis fleksibel i forhold til afhentning, dog bør du stræbe efter at ankomme/afrejse i tidsrummet 8-21.

I sprogrejsen til St. Pauls Bay er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

 • Retur transferservice fra/til Malta Lufthavn

 • Indlogering på hotel i flersengsværelse med helpension

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge 

 • Diverse aktiviteter og ekskursioner som beskrevet ovenfor

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til St. Pauls Bay, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info