Programinfo: Sevilla, Spanien

Young: 14-17 år​

​Sevilla, ”hovedstaden” i Andalusien med 700.000 indbyggere, betragtes som én af de smukkeste byer i Spanien og stedet, hvor gamle traditioner bedst holdes vedlige.

En eksplosion af farverige kontraster såvel som et internationalt mix af det moderne og det traditionelle gør, at Sevilla kan tilbyde et bredt udvalg af kulturelle oplevelser som flamenco, tyrefægtning, Semana Santa (hellig uge), aprilmarkedet og en livlig stemning i gaderne grundet sevillianernes åbne og venlige natur.


Floden Guadalquivir, Maria Luisa Parken, katedralen, det Gyldne Tårn og Plaza de España er alle fortryllende steder, hvor besøgende kan føle byens evige, romantiske ånd.

​​

Se kort, fakta og mere info om Sevilla her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage

OBS: Det er også muligt at deltage i 1 uges kursus med samme startdatoer som nedenstående.​

2-ugers sprogrejse

18/6 – 1/7 – 2017​

25/6 – 8/7 – 2017​

2/7 – 15/7 – 2017​

9/7 – 22/7 – 2017​

16/7 – 29/7 – 2017​

23/7 – 5/8 – 2017

3-ugers sprogrejse

18/6 - 8/7 - 2017

25/6 - 15/7 - 2017

2/7 - 22/7 - 2017

9/7 - 29/7 - 2017

4-ugers sprogrejse

18/6 – 15/7 – 2017​

25/6 – 22/7 – 2017​

2/7 – 29/7 – 2017

Bemærk at der ingen undervisning er på nationale helligdage. 15/08 - 2017.

Sprogskolen kompenserer ikke for tabt undervisning på denne dag.

​Priser 2017

1 uge: kr. 6.200,-

2 uger: kr. 10.100,-

3 uger: kr. 14.100,-

4 uger: ​kr. 17.500,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Sevilla har en central beliggenhed – kun et stenkast fra rådhuset, katedralen og de kongelige paladser. Bygningen er i den klassiske sevillianske stil med romerske søjler omkring patioen i midten og med en lækker stor tagterrasse.​​Alle sprogskolens faciliteter er i top, og det er muligt at have 450 internationale studerende på én gang.

Sprogskolen er blandt de mest anerkendte i det sydlige Spanien, og den byder på fx 25 undervisningslokaler, bibliotek, læsesal, student lounge, boghandel, computerrum, internetadgang og meget mere.​​Sprogskolen i Sevilla har alt, hvad der er nødvendigt for, at din sprogrejse til Spanien bliver dit livs sommeroplevelse.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Sevilla er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle underviserne på sprogskolen er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit spanskniveau. I Sevilla vil der være mellem 5 og 10 studerende pr. klasse, og du vil modtage 20 spansklektioner pr. uge á 45 minutter.

Indlogering

På sprogrejsen til Sevilla vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge), med samme køn og aldersgruppe som dig selv. Alle værtsfamilierne i Sevilla er beliggende i gåafstand til sprogskolen. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Forplejning

På denne rejse til Sevilla er der helpension inkluderet. Det betyder at du vil få din morgen- og aftensmad serveret ved værtsfamilien, og din frokost vil bestå af en madpakke.

Aktiviteter

På sprogrejsen til Sevilla er der inkluderet en bred vifte af eftermiddags- og aftenaktiviteter, således at der hver eftermiddag vil blive arrangeret sociale aktiviteter. Om eftermiddagen vil disse aktiviteter fx kunne være sightseeing i Sevilla, sport, shopping, tyrefægterarenaen, Hospital de la Caridad, katedralen, eller Det Gyldne Tårn.​​Om aftenen vil de sociale aktiviteter fx kunne være bådtur, kunstmuseum, danselektion, madlavning, filmaften, skattejagt, gåtur langs floden, besøge den historiske romer by Italica og meget mere.

Ekskursioner

På sprogrejsen til Sevilla vil der være inkluderet 1 heldagsekskursion pr. 2 ugers sprogrejse og 2 heldagsekskursioner pr. 4 ugers sprogrejse.​​Heldagsekskursionerne vil ofte være til fx Córdoba, Huelva og en dag på stranden.

Transferservice​
​Ved ankomst til Sevilla Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til værtsfamilien og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er meget vigtigt at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 8-22.

I sprogrejsen til Sevilla er følgende inkluderet:

 • ​EuroStudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur transferservice fra/til Sevilla Lufthavn (ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 8-22)
 • Indlogering hos lokal værtsfamilie i dobbeltværelse med helpension. Alle værtsfamilier er beliggende i gåafstand til sprogskolen​
 • Niveautest ved ankomst​-
 • Undervisningsmaterialer
 • 20 spansklektioner pr. uge á 45 minutter i internationale, niveauopdelte klasser​
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​
 • 1 heldagsekskursion pr. 2 ugers sprogrejse og 2 heldagsekskursioner pr. 4 ugers sprogrejse​
 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info