Programinfo: New York, Rose Hill, USA

Young : 13-18 år​

Centrum i New York er ét af de mest spændende, fascinerende og energiske steder på jorden, og er derfor den perfekte ramme for en sprogrejse.​

Kært barn har mange navne og i dette tilfælde gælder det, at New York er kendt under mange navne blandt andet, “the Big Apple”, “Gotham” og ikke mindst “Byen, som aldrig sover”.

Byen er den mest folkerige by i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York. I mere end et århundrede har den forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende centre, og dens indflydelse bidrager til dens status som én af verdens mest betydningsfulde byer.​​

New York er bestående af fem bydele, der hver især udgør et amt: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Med over 8,3 millioner indbyggere på et område på 830 km2 har New York den næststørste befolkningstæthed i Nordamerika.​​New York er det perfekte valg for en sprogrejse, hvis du ønsker den ultimative storbyoplevelse med alt det, den indeholder.​

Se kort, fakta og mere info om New York her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/ afrejse på onsdage

2-ugers sprogrejse

5/7 – 19/7 – 2017​

12/7 – 26/7 – 2017​

19/7 – 2/8 - 2017​

​3-ugers sprogrejse

​5/7 – 26/7 – 2017​

12/7 – 2/8 – 2017

4-ugers sprogrejse

5/7 – 2/8 – 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 20.100,-

3 uger: kr. 30.000,-

4 uger: ​kr. 39.600,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i New York er beliggende i Bronx, fem minutters gang fra Botanisk Have og med ca. 25 minutters offentlig transport fra kollegiet. Endvidere er der kun syv stop med subwayen til Yankee Stadium, hvor det velkendte NFL hold "New York Yankees" spiller. Sprogskolen er udstyret med lyse og rummelige undervisningslokaler, study​room, computere med internetadgang og meget mere. Skolen har plads til 300 elever.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i New York er som på alle vore andre sprogrejser af højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. ​Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

​Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive indplaceret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I New York vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 15 studerende pr. klasse.

Indlogering

Du vil blive indlogeret på skolens kollegium beliggende i gåstand til skolen. Her vil du blive indlogeret i dobbeltværelse og sammen med en ikke-dansk studerende af samme køn.​ Du har mulighed for at ønske et enkeltværelse, men vi kan desværre ikke garantere at dit ønske kan blive opfyldt. Vi vil dog gøre vores bedste.

Forplejning

På denne sprogrejse til New York er helpension inkluderet. Du vil få serveret dine måltider i kollegiets cafeteria,​og på de dage hvor du skal på ekskursion vil du få en madpakke med.

ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.

Aktiviteter

I New York er der ligeledes inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at du vil have mulighed for at deltage i en lang række sociale aktiviteter. Fx vil der blive arrangeret velkomstfest, Outdoor Movie Night, talent show, sport, karaoke, eller karneval.

Ekskursioner

I programmet er der desuden inkluderet 1 heldagsudflugt pr. uge til fx Statue of Liberty, Empire State Building & The Metropolitan Museum samt 4 halvdags udflugter pr. uge som fx kunne være tur til Times Square, SoHo, Museum of Modern Art(MOMA), "Top of the Rock"(Rockefeller Center), eller Central Park.

Transferservice​

Ved ankomst til New York JFK, Newark eller La Guardia vil du blive afhentet af én af sprogskolens personale som vil transportere dig til sprogskolen. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske i tidsrummet 7-21, mens afrejse skal ske i tidsrummet 11-01.

I sprogrejsen til New York er følgende inkluderet:

 • EuroStudy ​International’s service før, under og efter sprogrejsen​
 • Transferservice fra/til La Guardia International Airport, Newark Liberty International Airport eller JFK Airport (ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet kl. 10 - 18)
 • ​Indlogering på kollegium i dobbeltværelse med helpension
 • ​Niveautest ved ankomst
 • ​Undervisningsmaterialer​
 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 15 studerende pr. klasse
 • ​Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​
 • Spændende ekskursioner hver uge ​
 • Kursusbevis ved afslutning​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Anmeldelse fra tidligere deltager på New York, Rose Hill programmet: ​

Forældre til Julie, sommeren 2013

Blot en tilbagemelding om at vi og Julie har været meget tilfredse med hendes ophold I NY, det har været et ophold der fuldt ud har levet op til vores og hendes forventninger – alt har fungeret. Gode værelser, maden har været varieret og af god kvalitet og både undervisning og fritidstilbud har været i top. Vi vil klart anbefale jer til alle der ønsker at sende deres børn på sprogrejse.

Fortsat god sommer til dig og dine kollegaer
Mange hilsner

K. N. ​​​​​

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info