Programinfo: Montpellier, Frankrig

Young: 11-16 år​

Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig. Mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og et utroligt inspirerende kulturliv.

Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt "Villa d' Art". Mange gademusikanter og kunstnere samt en række af berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv. Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.​​ Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Takket være den fremragende beliggenhed mellem Provence, Camargue, Cevenner-bjergene og Pyrenæerne, er Montpellier det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. 

Klimaet i Montpellier er intet mindre end fremragende. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse. 

Se kort, fakta og mere info om Montpellier her.​

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

OBS: Der vil også være mulighed for at deltage i 1 uges kursus med samme startdatoer som nedenstående.​

2-ugers sprogrejse

25/6 - 8/7 - 2017

2/7 - 15/7 - 2017

9/7 - 22/7 - 2017

16/7 - 29/7 - 2017

23/7 - 5/8 - 2017

30/7 - 12/8 - 2017

6/8 - 19/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 15/7 - 2017

2/7 - 22/7 - 2017

9/7 - 29/7 - 2017

16/7 - 5/8 - 2017

23/7 - 12/8 - 2017

30/7 - 19/8 - 2017

Bemærk at der ingen undervisning er på nationale helligdage. 14/07, 15/08 - 2017. Sprogskolen vil så vidt muligt forsøge at kompensere for disse dage med ekstra undervisning på andre dage.

4-ugers sprogrejse

25/6 - 22/7 - 2017

2/7 - 29/7 - 2017

9/7 - 5/8 - 2017

16/7 - 12/8 - 2017

23/7 - 19/8 - 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 18.900,-

3 uger: kr. 24.900,-

4 uger: ​kr. 31.000,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Uaccompanied Minor ordning: Der vil af sprogskolen blive opkrævet et gebyr for denne ledsagerordning/service. Beløbet er kr 660,00 tur/retur. Se endvidere tillæg for ledsagerordning via flyselskabet. Læs også mere om UM-service her.

Sprogskolen

Sprogskolen i Montpellier er er en statsanerkendt sprogskole i Frankrig med mere end 20 års erfaring og beliggende i hjertet af Montpellier. De byder på 10 moderne undervisningslokaler og interaktive tavler. Undervisningen foregår i en moderne bygning, med tilhørende gårdhave, hvor de studerende har mulighed for at nyde pauserne i løbet af dagen. Skolen råder også over en kantine, hvor der serveres frokost hver dag. Sprogskolen er kun 10 minutters gang fra det historiske centrum.​​Sprogskolen i Montpellier er en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Frankrig, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Montpellier er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

På denne sprogrejse er der 20 lektioners franskundervisning om ugen. Der er maks. 15 elever i hver klasse, hvilket gør, at undervisningen har fokus på hver enkelt elev. 

En lektion svarer til 45 minutter.

​Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. 

Indlogering

I Montpellier kan du vælge mellem to indlogeringsmuligheder:

Værtsfamilie:

Du kan vælge at blive indlogeret i en lokal fransk værtsfamilie. Her får du virkelig mulighed for at øve dit franske sprog døgnet rundt. Du vil blive indlogeret i et enkelt- eller dobbeltværelse. Morgen- og aftensmad spises sammen med værtsfamilien.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med mindre end 30 minutters transport til/fra sprogskolen, og ca. halvdelen af alle værtsfamilier er beliggende inden for gåafstand til/fra sprogskolen. ​​​

Kollegium:

En anden mulighed er at bo på skolens kollegium. Dette tilbud er for aldersgruppen 14-16 år. Her vil du blive indlogeret i enkelt- eller dobbeltværelse. Hvert værelse har eget bad og toilet. Derudover er der et fællesområde, hvor du kan socialisere med andre studerende. Måltiderne serveres på sprogskolen, som ligger i kort afstand fra kollegiet. 

Forplejning

​Hvad enten du vælger at bo ved en lokal værtsfamilie eller på sprogskolens kollegium er der helpension inkluderet i sprogrejsen.

Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, og frokosten får du på sprogskolen. For dig der vælger at bo på kollegiet bliver alle måltider serveret på sprogskolen. På de dage hvor der er udflugt, vil alle deltagere få madpakker med på turen.

 

Aktiviteter

I Montpellier er der inkluderet et stort aktivitetsprogram, således at der vil foregå spændende sociale aktiviteter uden for undervisningstiden. Sprogskolen arrangerer aktiviteter hver dag, så der er rig mulighed for at have det sjovt, samtidig med du øver dig på det franske. 

Aktiviteterne kan fx være velkomstmøde, byvandring, volleyball ved stranden, sportsaktiviteter, afskedsmiddag, temaaftener, diskoaften og meget mere. 

Ekskursioner

I Montpellier er der hver uge en heldagsudflugt. Disse er inkluderet i din sprogrejse, hvis du er afsted i mindst 2 uger. Udflugterne vil ofte være i weekenden, og kan fx gå til Avignon, La Camrague, The Grotte des Demoiselles eller The Pont du Gard. På hver udflugt vil der blive lavet madpakker til turen. 

Transfer

Ved ankomst til Montpellier lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal helst ske i tidsrummet 13-18, og afrejse i tidsrummet 9-15.

I sprogrejsen til Montpellier er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Indlogering hos værtsfamilie eller på kollegium i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension
 • Niveautest ved ankomst
 • Undervisningsmaterialer
 • Standard franskkursus med 20 lektioner pr. uge
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
 • 1 heldagsekskursion pr. uge (ved min. 2 ugers ophold)
 • Kursusbevis ved afslutning
 • Retur airporttransfer fra/til Montpellier lufthavn​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info