Programinfo: Marsascala, Malta

Young: 11-19 år​

​Ud over at være en destination af typen ”sol, strand og sand”, tilbyder Malta et stort udvalg af oplevelsesaktiviteter. Maltas rige historie ses i den unikke arkitektoniske arv. Bygningerne, paladserne, katedralerne og de forhistoriske templer gør et besøg på Malta til en meget udbytterig oplevelse. Ud over den rige historie og kultur tilbyder Malta solskin og krystalklart vand, og Malta er det perfekte sted at dyrke vandsport, som fx sejlsport, dykning, windsurfing og meget mere. Når alt dette er sagt, er det tydeligt for enhver, at Malta er en fantastisk og meget populær destination til en sprogrejse for unge.

Det maltesiske folk byder fremmede velkommen med stor imødekommenhed. De nyder livet, og deres brede smil fortæller, at de er et glad og venligt folkefærd.


Marsascala, der er beliggende på det sydøstlige Malta, er en smuk, gammel fiskerby med en imponerende bugt. I sommerperioden summer det af aktivitet, og byen er meget populær blandt de lokale, samt besøgende turister. Byen har taget form efter den u-formede kyst og strand, hvilket udgør en smuk kombination af sandstrand, klippekyst, multifarvede fiskefartøjer osv, og det giver byen en historisk og helt ubeskrivelig stemning. Byen byder naturligvis ligeledes på alle moderne fritidsfaciliteter, biografer, dykkercentre og meget mere. Sprogrejsen til Marsascala er perfekt for de unge, der gerne vil opleve Malta i trygge, internationale og rolige rammer.

Se kort, fakta og mere info om Marsascala her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage​*

2-ugers sprogrejse

2/7 - 16/7 - 2017

9/7 - 23/7 - 2017

16/7 - 30/7 - 2017

​23/7 - 6/8 - 2017

30/7 - 13/8 - 2017

6/8 - 20/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

2/7 - 23/7 - 2017

9/7 - 30/7 - 2017

16/7 - 6/8 - 2017

​23/7 - 13/8 - 2017

30/7 - 20/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

2/7 - 30/7 - 2017

9/7 - 6/8 - 2017​

16/7 - 13/8 - 2017

23/7 - 20/8 - 2017

*Ankomst og afrejse kan også ske på lørdage, hvis man er forhindret i at rejse søndag.

Bemærk at der ingen undervisning er på nationale helligdage: 15/08 - 2017.

Sprogskolen vil så vidt muligt forsøge at kompensere med ekstra undervisning på andre dage.

​Priser 2017

1 uge: kr. 5.400,-

2 uger: kr. 9.800,-

3 uger: kr. 14.200,-

4 uger: ​kr. 18.500,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning og/eller Afbestillingsforsikring​
 • Uaccompanied Minor ordning: Der vil af sprogskolen blive opkrævet et gebyr for denne ledsagerordning/service. Beløbet er kr 660,00 tur/retur. Se endvidere tillæg for ledsagerordning via flyselskabet. Læs også mere om UM-service her.

Sprogskolen

Sprogskolen i Marsascala er beliggende på en bakke, således at der er en fantastisk udsigt til det azurblå hav og det imponerende landskab. Sprogskolen er udstyret med lyse undervisningslokaler, og den skaber de helt rigtige rammer for en fantastisk sprogrejse.

Undervisningen

Undervisningen på skolen på Malta er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er engelsktalende universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. På sprogrejsen til Malta vil du modtage 20 engelsklektioner af 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med maks. 15 elever pr. klasse.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Marsascala kan du vælge mellem følgende indlogeringsmuligheder: 

Værtsfamilie:

​På sprogrejsen til Marsascala kan du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i dobbeltværelse. Alle værtsfamilier er nøje udvalgt af sprogskolens indlogeringspersonale. 

Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. 

Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.

Kollegium:

Du kan vælge at blive indlogeret på kollegium med helpension. Kollegiet er beliggende med kun 5 minutters gang til havet og de smukke strande, og 10 minutters gang til sprogskolen. Der er desuden en lækker swimming-pool på taget.

Du vil blive indlogeret i et flersengsværelse med internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. 

OBS! Der er naturligvis personale fra sprogskolen på kollegiet 24 timer i døgnet!​

Forplejning

Denne sprogrejse omfatter helpension, dvs. at alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret morgen- og aftensmad på kollegiet, mens din frokost vil være en madpakke, du får udleveret på sprogskolen.

Aktiviteter

På sprogrejsen til Marsascala vil der være inkluderet en bred vifte af eftermiddagsaktiviteter, således at der hver eftermiddag vil blive arrangeret sociale aktiviteter, som fx strandture, sightseeing og shopping i Valletta, sightseeing og shopping i Sliema, havnerundfart, sightseeing på øen og meget mere. Om aftenen vil der ligeledes være inkluderet en lang række spændende, sociale aktiviteter, som fx velkomstfest, beach BBQ, fest, bowling, Bonfire Night, biograf og meget mere.

Ekskursioner

På denne sprogrejse er der ligeledes inkluderet en heldagsekskursion pr. uge til fx Gozo, Comino, rundtur på Malta og meget mere.

Transferservice

Ved ankomst til Malta Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til sprogskolens kollegium og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er meget vigtigt at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 10-18. Ankomst og afrejse på søndage.

I sprogrejsen til Marsascala er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

 • Transferservice fra/til Malta Lufthavn (ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet 10-18)

 • Indlogering på sprogskolens kollegium i dobbelt- eller flersengsværelse, eller hos lokal værtsfamilie med helpension

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

 • 1 heldagsekskursion pr. uge

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Marsascala, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Anmeldelse fra tidligere deltager på Marsascala-programmet

​Ezgi, sommeren 2014

​​"Kære EuroStudy!

Det er nu over en måned siden at jeg kom hjem fra mit ophold på Malta og jeg vil bare sige tusind tak for den bedste sprogrejse! Det var den fedeste oplevelse! Jeg synes, at I har gjort det virkelig godt og jeg vil helt klart anbefale EuroStudy til andre.

Mvh Ezgi :-) "

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info