Programinfo: Málaga, Spanien

Young: 8-15 år​

​Málaga er fantastisk året rundt! Når der er koldt oppe nordpå, så er der fortsat lunt i Málaga, idet der strømmer varme fra Afrikas ørken op til området. Málaga er en af de vigtigste byer i den sydligste provins i Spanien, nemlig Andalusien. Her leves livet på gaden, ved havet og mellem mennesker.

I området er man vant til at have mange besøgende - studerende, turister, og andre nationaliteter der bosætter sig i området. Derfor er der en multikulturel forståelse, samtidig med at området formår at bevare sit særlige sydspanske særpræg. Om sommeren bliver her virkelig HOT, men så leves lives i nærheden af pools og ved havet, samtidig med at man spiser og drikker lokale sommerspecialiteter.

I centrum af Málaga er foretaget byforskønnelse, som fortsættes fremover. De har investeret i en ny havnefront, med caféer og restauranter. I centrum kan der shoppes, opleves kunst på Picassomuséet, eller man kan besøge den smukke katedral eller den gamle borgfæstning over byen. I det smukke gamle "El Palo" mødes familier på den gamle havnefront til store familiesammenkomster om søndagen, hvor der tales, spises, grines og drikkes. Det er typisk at fiskere står på stranden og griller ansjoser, som serveres i restauranterne. Indbyggerne i Málaga kaldes for ansjoser, "boquerones", pga. denne særlige spise.​

​Se kort, fakta og mere info om Malaga her.

Rejseperioder 2017

Ankomst søndage og afrejse lørdage

OBS: Det er også muligt at deltage i 1 uges kursus med samme startdatoer som nedenstående.​

2-ugers sprogrejse

25/6 - 8/7 - 17

​2/7 - 15/7 - 17

​9/7 - 22/7 - 17

​16/7 - 29/7 - 17

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 15/7 - 17

​2/7 - 22/7 - 17

​9/7 - 29/7 - 17

4-ugers sprogrejse

25/6 - 22/7 - 17

​2/7 - 29/7 - 17

Bemærk at der ingen undervisning er på nationale helligdage. 15/08 - 2017.

Sprogskolen kompenserer ikke for tabt undervisning på denne dag.

​Priser 2017

1 uge: kr. 4.900,-

2 uger: kr. 8.400,-

3 uger: kr. 11.800,-

4 uger: ​kr. 14.600,-

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Uaccompanied Minor ordning: Der vil af sprogskolen blive opkrævet et gebyr for denne ledsagerordning/service. Beløbet er kr 660,00 tur/retur. Se endvidere tillæg for ledsagerordning via flyselskabet. Læs også mere om UM-service her.

Sprogskolen

Denne sprogskole ligger klods op af stranden, og har dermed en helt unik placering i den østlige udkant af byen, 15 minutter fra det historiske bycentrum i Málaga. Málaga er nem at flyve til, og der er mulighed for at tage metro eller taxa fra lufthavnen. Fra sprogskolen til centrum kan man enten gå eller cykle langs strandkanten, eller man kan tage den lokale bus. Her er roligt og afslappende, samtidigt med at stranden er lige uden for sprogskolens døre. På skolens område er der 8 klasseværelser - både 4 ude i den tropiske have og 4 indenfor.

Undervisningen

Lærerne er dygtige og erfarne i at undervise i spansk som 2. sprog, og de anvender nye og spændende undervisningsmetoder. Der er max. 12 elever pr. klasse og undervisningen består af min. 15 lektioner sprogundervisning og 10 timers "legende" aktiviteter og workshops. Pga. skolens placering lige op af havet er det muligt at spille fodbold, volleyball, snorkle, surfe, sejle og bade lige uden for døren. Der kan også arrangeres undervisning i ridning, klatring, snorkling, tennis, golf mm. mod ekstra betaling. På summercampen er der hver dag nye aktiviteter, såsom dans, fest, kunstneriske aktiviteter, sport osv. - og meget ofte inddrages stranden i aktiviteterne.

Det der er særligt ved summercampen, er, at her mixes lokale studerende, der undervises i engelsk på skolen med internationale studerende, der ønsker at lære spansk. Dagen forløber således, at imellem kl. 9 og 11 læres der henholdsvis engelsk eller spansk og i pausen blandes de unge. Efter pausen er der sportsaktiviteter sammen på stranden. I sidste modul er de unge blandet i workshops, som har en mere kreativ og kommunikerende karakter.​

Det er muligt at (bedste)forældre og børn lærer spansk samtidigt, men på hver sit kursus. De voksne kan købe undervisning for sig, fx 10 lektioner om ugen, imens de unge er på skole 25 lektioner om ugen. Fordelen er, at her er nogen at være sammen med for de unge, der arrangeres en masse aktiviteter og de voksne har tid til sig selv også. Sammen kan man deltage i udflugter arrangeret af skolen, hvis man har lyst, eller man kan selv planlægge fritiden.

Indlogering

På denne summercamp bliver du indlogeret hos en spansk værtsfamilie max. 5-10 minutters gang fra skolen. Du vil blive indlogeret i et enkeltværelse hos en lokal familie. Ønsker du at bo sammen med en anden international deltager, kan vi anmode om dette ved tilmelding (vi kan dog ikke garantere det) - angiv venligst et sådant ønske i kommentarfeltet på tilmeldingen.

Forplejning

Dette program omfatter helpension, således at både morgenmad, frokost og aftensmad er inkluderet i prisen.

Aktiviteter og ekskursioner​

Aktiviteterne er en blanding af kultur- og sprog-workshops, sport og lege og kulturelle udflugter til forskellige steder omkring Malaga. Skolen arrangerer et varierende udbud over hele sommeren. Det kan være udflugter til Málaga city, en vandpark, en grotte, Nerja, Frigiliana eller til Benalmádema, hvor der findes alle mulige former for parker og underholdning.

På skolen er der sportsaktiviterer på stranden, spansk madlavning, salsa eller flamenco, udendørs biograf og meget mere.​​​

Transferservice​

Afhentning i Málaga lufthavn søndag og afsætning lørdag ved afrejse er inkluderet i prisen.​

​I sprogrejsen til Málaga er følgende inkluderet​

  • EuroStudy​ International’s service før, under og efter sprogrejsen
  • Niveautest ved ankomst
  • Undervisningsmaterialer​
  • 25 spansklektioner pr. uge á 45 minutter i internationalt miljø sammen med internationale og spanske unge
  • Indlogering hos lokal værtsfamilie i enkeltværelse
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  • Kursusbevis ved afslutning​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Malaga, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info