Programinfo: Los Angeles, USA

Young: 14-17 år​

Alt hvad der sker i USA, sker altid i Los Angeles først. Taler vi om glamour, mode, kunst eller det amerikanske køkken, er Los Angeles, byen hvor fremtiden tager form, og her finder man selvfølgelig også forstaden Hollywood, som er underholdningshovedstaden over dem alle. Det er her, hvor de fleste film og tv-shows bliver optaget, og hvor mange af de kendte stjerner bor. Los Angeles byder på alt, hvad hjertet kan begære - uanset hvilken forstad man vælger at besøge, vil der være utallige oplevelser og seværdigheder at vælge imellem. Over 140 forskellige nationaliteter er samlet i én by, og dette skaber en vis sammensmeltning af kulturer, og noget af en oplevelse for de besøgende. Los Angeles byder på små hyggelige og meget forskelligartede bydele som har sin helt egen atmosfære og charme.​

​Los Angeles er desuden et mekka for shopping-elskere, så holder man af at få kreditkortet til at gløde, og det er uanset hvilket prisleje man har råd til, er der rig mulighed for at få sin lyst styret.

Los Angeles byder på et hav af oplevelser og muligheder for alle, fx kan man fremhæve kendte seværdigheder som filmbyen Universal Studios, Disneyland, Sunset Boulevard eller "The Strip", som er den berømte strækning, hvor man finder natklubber, stand-up scener og luksuriøse hoteller.​

Alt i alt er Los Angeles den ultimative destination for en sprogrejse for dig der drømmer om at opleve byen, hvor alting sker og begynder!

Se kort, fakta og mere info om Los Angeles her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på lørdage

2-ugers sprogrejse

24/6 - 8/7 - 2017

1/7 – 15/7 – 2017​

8/7 – 22/7 – 2017​

15/7 – 29/7 – 2017​

22/7 – 5/8 – 2017​

29/7 – 12/8 - 17

​3-ugers sprogrejse

24/6 - 15/7 - 2017

1/7 – 22/7 – 2017​

8/7 – 29/7 – 2017​

15/7 – 5/8 – 2017​

22/7 – 12/8 – 2017

4-ugers sprogrejse

24/6 - 22/7 - 2017

1/7 – 29/7 – 2017​

8/7 – 5/8 – 2017​

15/7 – 12/8 - 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 24.800,-

3 uger: kr. 35.600,-

4 uger: ​kr. 45.100,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen ​​Sprogskolen i Los Angeles er beliggende i trygge og rolige omgivelser i Westwood på det verdenskendte universitet UCLA, som er omkranset af Bel-Air, Beverly Hills og Brentwood. Skolens centrale beliggenhed gør det nemt og hurtigt at komme på ekskursioner til blandt andet museer, teatre og andre seværdigheder, som Los Angeles byder på.

Universitetet er blandt de mest anerkendte og populære i USA, og der tilbydes derfor virkelig gode faciliteter.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Los Angeles er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser.

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau.

I Los Angeles vil du modtage 20 engelsklektioner á 50 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 14 studerende pr. klasse

Indlogering

I Los Angeles vil du blive indlogeret på sprogskolens kollegium, der er beliggende på sprogskolens campusområde, dog med ca. 5 minutters gang til/fra undervisnings-faciliteterne. Du vil blive indlogeret i et dobbelt- eller tripleværelseog dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Du vil dele badeværelse og øvrige faciliteter med sprogskolens andre studerende.​ Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse.

Kollegiet huser resten af året studerende fra University of California, men i sommerperioden er det sprogskolen, der benytter kollegiet. Kollegiet byder foruden værelserne på et lounge område, wi-fi, tennisbaner og to swimmingpools.

Forplejning

Denne sprogrejse til Los Angeles er med helpension, dvs. at næsten alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du får 18 måltider om ugen (helpension mandag - fredag, halvpension lørdag, og  morgenmad søndag)

ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 50 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.

Aktiviteter

På denne sprogrejse til Los Angeles er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med spændende morgen eller eftermiddagsaktiviteter, som fx sightseeing i Hollywood, udflugt til Santa Monica og Venice Beach, Griffith Observatory og The Getty Center.

Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en masse sjove og underholdende aktiviteter, som kan være bestående af, fx skattejagt, velkomstfest, danseundervisning, sport, quiz, disko, filmaften, casino, talentshow og meget mere.​

OBS! Der kan forekomme merbetaling for få af ekskursionerne - dette oplyses først efter ankomst. Der kan tilkøbes heldagsture til blandt andet Disneyland og Universal Studio.

Transferservice​

Ved ankomst til Los Angeles International Airport vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til kollegiet og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal finde sted i tidsrummet 8-22.

I sprogrejsen til Los Angeles er følgende inkluderet:

 • ​EuroStudy​International´s service, før, under og efter sprogrejsen
 • Niveautest ved ankomst​
 • Undervisningsmaterialer
 • ​20 engelsklektioner á 50 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser
 • ​Eftermiddags- og aftenaktiviteter​
 • Spændende hel - og halvdagsekskursion hver uge​
 • Kursusbevis ved afslutning
 • ​Transferservice fra/til Los Angeles Airport International ( Afrejse/ankomst skal ske i tidsrummet 8-22)​
 • Indlogering på sprogskolens kollegium i dobbeltværelse med helpension

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info