Programinfo: Dublin

Young: 14-17 år​

​Dublin er blandt Europas mest levende og charmerende hovedstæder med omkring 1 million indbyggere, og byen har en af de yngste befolkninger i Europa. Kultur, kunst og musik er at finde overalt, og områder som Temple Bar tiltrækker mange unge.

Byen har nogle af verdens fineste eksempler på georgiansk arkitektur, men er også en moderne by med fremragende butikker, restauranter og museer, alle i en overkommenlig radius af hinanden. Havet, bjergene og øvrige naturområder er alle beliggende inden for en times kørsel fra Dublin.


Dublin er den perfekte destination for en sprogrejse for dig, der er mellem 14 til 17 år.

Se kort, fakta og mere info om Dublin her.​

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

25/6 - 9/7 - 2017

2/7 - 16/7 - 2017

9/7 - 23/7 - 2017

16/7 - 30/7 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 16/7 - 2017

2/7 - 23/7 - 2017

9/7 - 30/7 - 2017

4-ugers sprogrejse

25/6 - 23/7 - 2017

2/7 - 30/7 - 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 14.500,-

3 uger: kr. 21.000,-

4 uger: ​kr. 27.800,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen ligger i Palmerstown, ca. 30 minutters kørsel fra centrum af Dublin. Skolen er udstyret med sportsfaciliteter, som fx en 25 meter opvarmet swimmingpool, sportshal, tennisbaner samt atletik- og fodboldbaner. I en afstand på mindre en 10 minutters gang finder man et af de største shoppingcentre på Irland. Sprogskolens kollegium er på samme campusområde som selve sprogskolen hvilket giver en helt unik mulighed for at skabe sociale relationer, og have det sjovt i et spændende studiemiljø.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolerne i Dublin er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I Dublin vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 15 studerende pr. klasse.

Indlogering

Sprogskolens kollegium er beliggende på samme campusområde som sprogskolen, således at man har alle faciliteter på samme område. Du vil blive indlogeret på sprogskolens kollegium i flersengsværelse (4-6 senge). Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Forplejning

På denne sprogrejse til Dublin er der inkluderet helpension i prisen. Alle dine måltider vil blive serveret i sprogskolens lækre kantine.

Aktiviteter

På sprogrejsen til Dublin vil der være arrangeret en lang række sociale aktiviteter hver eftermiddag og aften. Disse aktiviteter kan være bestående af fx sightseeing, fodbold, bordtennis, volleyball, kunst, musik, fotografi, svømning, golf, tennis, bueskydning, selvforsvar, poesi, quiz, bingo, fest og meget mere.

Ekskursioner

På denne sprogrejse er der ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til, fx National Museum, Kilkenny by og slot, bådtur, eller Glendalough og Powerscourt Gardens. Ekskursionerne varierer fra uge til uge, så der skabes et spændende og alsidigt program.​

Transferservice

Ved ankomst til Dublin Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi i Dublin og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Vi anbefaler, at man ankommer og afrejser i tidsrummet kl.10-18.

I sprogrejsen til Dublin er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

 • Retur transferservice fra/til Dublin Lufthavn (ankomst og afrejse skal ske i tidsrummet kl. 10-18)

 • Indlogering på sprogskolens kollegium i flersengsværelse med helpension.

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
  1 heldagsekskursion pr. uge

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info