Programinfo: Chester, England

Young: 13-16 år​

Chester er beliggende i det nord-vestlige England, mindre end 40 minutters kørsel fra de internationale lufthavne i Manchester og Liverpool. Chester’s historie, som kan dateres 2.000 år tilbage, har gjort byen til én af Europas mest populære byer med besøgende, der kommer for at opleve den imponerende kulturelle arv.

Dette sommerprogram for unge finder sted på et moderne universitetscampus i Chester med lækre faciliteter. Hver undervisningstime, aktivitet og ekskursion er designet til at være både sjov, spændende og lærerig, og undervisningspersonalet har mange års erfaring med at arbejde med teenagere. De sikrer at alle elever er sikre, trygge, glade, og at de lærer en masse engelsk på deres sprogrejseophold.

Se kort, fakta og mere info om Chester her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

2-ugers sprogrejse

25/6 - 8/7 - 2017

2/7 - 15/7 - 2017

9/7 - 22/7 - 2017

16/7 - 29/7 - 2017

​23/7 - 5/8 - 2017

30/7 - 12/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 15/7 - 2017

2/7 - 22/7 - 2017

9/7 - 29/7 - 2017

16/7 - 5/8 - 2017

​23/7 - 12/8 - 2017


4-ugers sprogrejse

25/6 - 22/7 - 2017

2/7 - 29/7 - 2017

9/7 - 5/8 - 2017

16/7 - 12/8 - 2017

​Priser 2017

2 uger: Kr. 12.100,-

3 uger: Kr. 16.900,-

4 uger: Kr. 21.800,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Særlig kost, fx vegetar, halal, veganer, laktoseintolerance eller lign. indebærer et ekstra gebyr på 300 kr./uge.

Sprogskolen i Chester

​Dette sommerprogram er arrangeret af en meget anerkendt engelsk sprogskole med mere end 40 års erfaring og finder sted på University of Chester, som er gåafstand fra centrum. Skolens mission er at øge de unges selvtillid ift. brug af engelsk som fremmedsprog, både hvad angår deres tale- og lytteevner; lære dem gode samarbejdsevner samt interkulturelle kompetencer; og sidst, men ikke mindst, at give de unge et indgående indblik i britisk kultur og levevis.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i Chester er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Underviserne i Chester bruger moderne metoder og ressourcer til at gøre undervisningen interessant og levende for de unge. Meget af undervisningen foregår udenfor klasselokalet med henblik på at gøre den mere kommunikativt fokuseret i det virkelige liv. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I Chester vil der være max 12 elever pr. klasse, og du vil modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering

På sprogrejsen til Chester vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse. Du vil muligvis dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse. 

OBS: Skolen kan ikke garantere enkeltværelser, selvom man anmoder om dette på tilmeldingen, så man bør være beredt på at dele værelse.

Det er muligt at vaske små mængder tøj hos værtsfamilien. 

Forplejning

Denne sprogrejse til Chester er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad, mens din frokost vil være en madpakke på sprogskolen. Husk at angive på tilmeldingen, hvis du har brug for en særlig kost, fx vegetar, halal, veganer, laktoseintolerance eller lign., hvilket indebærer et ekstra gebyr på 300 kr./uge.

Aktiviteter

På sprogrejsen til Chester er der inkluderet et omfattende aktivitetsprogram med 2 projektbaserede eftermiddage om ugen (kreative projekter med bl.a. film, fotografering og grafisk design), 2 halvdagsaktiviteter (fx sport, kunst, drama eller dans), samt 2 aftenaktiviteter (fx bowling, quiz, disco mm.) om ugen. 

Ekskursioner

I dette program er der ligeledes inkluderet 1 halvdagsekskursion (fredag eftermiddag) til fx Manchester United stadion, Beeston Castle, Chester Zoo, skøjtehal eller lign., og 1 heldagsekskursion om lørdagen (undtagen på afrejsedagen) til fx det nordlige Wales, Conwy Castle, Liverpool, Manchester, Alton Towers, osv.

Transferservice

Ved ankomst til Manchester Lufthavn eller Liverpool Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til værtsfamilien og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Det er meget bedst at ankomst og afrejse sker i tidsrummet 10-20.​

I sprogrejsen til Chester er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International’s service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur transferservice fra/til Manchester eller Liverpool Lufthavn 

 • Indlogering hos lokal værtsfamilie i enkelt- eller dobbeltværelse med helpension

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • Gratis Wi-Fi på sprogskolen

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter i internationale niveauopdelte klasser

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor

 • 1 halvdagsekskursion om fredagen og 1 heldagsekskursion om lørdagen

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Chester, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info