Programinfo: Canterbury, England

Young: 13-17 år​

Canterbury er beliggende i det sydøstlige England, ca. 1½ times kørsel fra Londons centrum.

Byen er kendt for at være ærkebispesæde for Den Engelske Kirke, og hele byen er bygget op omkring den imponerende katedral. Canterbury er i dag et meget vigtigt turistmål, og alene katedralen besøges af mere end 1,2 millioner mennesker pr. år.

I centrum af Canterbury er meget af middelalderbebyggelsen godt bevaret, og bystyret gør et stort arbejde for at bevare de gamle, historiske bygninger.​​

Canterbury er den perfekte destination for dig, der gerne vil være i smukke historiske omgivelser og være tæt på London.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

​9/7 - 23/7 -17

​16/7 - 30/7 -17

​23/7 – 6/8 -17​

3-ugers sprogskole​

9/7 - 30/7 - 17​

16/7 – 6/8 – 17​

4-ugers sprogrejse​

9/7 – 6/8 - 17​

​Priser 2017

2 uger: kr. 25.250,-

3 uger: kr. 36.400,-

4 uger: ​kr. 46.925,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring og/eller Afbestillingsforsikring
 • Fægtelektioner 5t/uge kr. 1.750,-
 • Tennislektioner 5t/uge kr. 1.395,-​​

Sprogskolen

Denne sprogrejse finder sted på ét af Englands mest eksklusive og anerkendte colleges, King's College. King's College kan dateres tilbage til år 597 og er derfor Storbritanniens ældste kostskole.

King's College er tilknyttet den smukke Canterbury Katedral, der er kendt over hele verden som én af de flotteste og mest imponerende katedraler.​​Sprogrejsen er en sjov kombination af storslået kultur kombineret med moderne undervisningslokaler og indlogering.

Der kan være 150 internationale studerende på én gang, hvilket gør denne camp til en hyggelig familiær camp, hvor der vil være god tid til hver enkelt elev.​​ Foruden undervisningsfaciliteterne byder sprogskolen ligeledes på svimmingpool, indendørs sportshal, tennisbaner, fodboldbaner, fantastiske grønne områder og meget mere.​​

Denne sprogskole i Canterbury er i sin helt egen klasse og standard - noget helt ud over det sædvanlige!​

Undervisningen

Undervisningen på skolen i Canterbury er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

​​I Canterbury er der 20 engelsklektioner á 50 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 12 elever pr. klasse.

Indlogering

På denne sprogrejse vil du blive indlogeret på sprogskolens lækre kollegium, der er beliggende samme sted som sprogskolen. Alting er beliggende on-campus. På kollegiet vil du kunne blive indlogeret i enkelt- eller flersengsværelse (2-4 senge). Det er muligt at komme med et ønske om hvilken type værelse du ønsker, men vi kan ikke garantere dette.

Hvis du bliver indlogeret i et dobbelt- eller flersengsværelse, vil du ikke blive placeret sammen med andre studerende fra Danmark, Sverige eller Norge. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn),

har I dog mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.​

Forplejning

Denne sprogrejse til Canterbury er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du har i Canterbury mulighed for at vælge mellem flere forskellige spisesteder on-campus. På de dage hvor du skal på ekskursion vil du få en madpakke med.

Aktiviteter

I Canterbury er der ligeledes inkluderet et stort aktivitetsprogram således, at der vil foregå en masse spændende sociale aktiviteter. Der vil være arrangeret 1 eftermiddagsaktivitet pr. dag, som fx sightseeing, sport, Leeds Slot, svømning, shopping, biograf og meget mere.

Der vil ligeledes være en aftenaktivitet pr. dag, som fx quiz, disco, talentshow, sport, bowling, biograf, karaoke, og meget mere.

Alle disse aktiviteter giver dig hver dag en rigtig god mulighed for at være social med de andre internationale sprogrejsestuderende.

Ekskursioner

I Canterbury vil der være 2 halvdagsekskursioner pr. uge til fx Leeds Slot, Whitstabel Havn og strand. Derudover vil der være 2 heldagsekskursioner pr. uge til spændende steder, som fx London, Brighton og Stonehenge.

Transferservice

​Ved ankomst til London Heathrow ​eller ​London Gatwick vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale som vil transportere dig til sprogskolen i Canterbury. Ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse.

Ankomst skal ske til London Heathrow eller London Gatwick i tidsrummet 9-18. Afrejse skal ske i tidsrummet 10-18.

I sprogrejsen til Canterbury er følgende inkluderet:

 • Eurostudy ​International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Indlogering på skolens lækre kollegium i enkelt-, dobbelt eller flersengsværelse med helpension​
 • Niveautest ved ankomst​
 • Undervisningsmaterialer​
 • 20 engelsklektioner á 50 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 12 studerende pr. klasse​
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter ​2 halvdagsekskursioner pr. uge​ 2 heldagsekskursioner pr. uge
 • ​Kursusbevis ved afslutning​
 • Retur transferservice fra/til London Gatwick/Heathrow (ankomst skal ske i tidsrummet 9-18 og afrejse skal ske i tidsrummet 10-18).

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Canterbury, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info