Programinfo: Cannes, Frankrig

Young: 13-17 år​

​Cannes er en meget velhavende by med ca. 70.0000 indbyggere, og om sommeren vokser den til dobbelt størrelse, da mange turister vælger at holde deres ferie netop her. Cannes er verdensberømt for dens internationale filmfestival "Palais de Festivals" som finder sted hvert år. Her uddeles "De Gyldne Palmer" som er én af de mest prestigefyldte priser inden for filmverdenen, og man ser her de helt store stjerner posere på den røde løber.

Cannes er desuden verdenskendt for sin strandpromenade "La Croisette", hvor man finder de luksuriøse butikker og hoteller liggende langs promenaden. I området omkring Cannes findes der en lang række lækre sandstrande med mange caféer, snack-barer, iskiosker – simpelthen alt, hvad du har brug for til den perfekte sommerdestination.

Byen er fantastisk nem at komme rundt i, da man stort set kan komme rundt til alle steder i byen til fods. Dette skaber de perfekte rammer for en tryg sprogrejse for unge mellem 13 og 17 år.

Denne sprogrejse er perfekt for dig, der allerede har et basisniveau i fransk, og som ønsker at forbedre dette i dejlige, sommerlige omgivelser i det smukke Cannes.

​Se kort, fakta og mere info om Cannes her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage

2-ugers sprogrejse

2/7 - 15/7 - 2017 - Udsolgt!

9/7 - 22/7 - 2017 - Udsolgt!

16/7 - 29/7 - 2017 - Udsolgt!

​23/7 - 5/8 - 2017

30/7 - 12/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

2/7 - 22/7 - 2017 - Udsolgt!

9/7 - 29/7 - 2017 - Udsolgt!

16/7 - 5/8 - 2017 - Udsolgt!

​23/7 - 12/8 - 2017

30/7 - 19/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

2/7 - 29/7 - 2017 - Udsolgt!

9/7 - 5/8 - 2017 - Udsolgt!

16/7 - 12/8 - 2017 - Udsolgt!

Bemærk at der ingen undervisning er på nationale helligdage. 14/07, 15/08 - 2017. Sprogskolen kompenserer ikke for tabt undervisning på disse dage.

​Priser 2017

2 uger: kr. 13.750,-

3 uger: kr. 19.900,-

4 uger: ​kr. 26.300,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • 6 ekstralektioner pr. uge koster 600 kr. ekstra pr. uge (skal angives på tilmeldingen)

Sprogskolen

Sprogskolen i Cannes er én af de mest anerkendte i Sydfrankrig, og den modtager hver eneste sommer unge sprogrejsestuderende fra hele verden. Sprogskolen er beliggende centralt i Cannes, i en utrolig smuk bygning, og her er blandt andet indbydende lyse undervisningslokaler, restaurant, swimmingpool og meget mere. Sprogskolen er beliggende ca. 2 kilometer fra stranden, og der tilbydes en gratis shuttlebus på denne strækning gennem hele dagen. Der er plads til 120 internationale studerende på sprogskolen på en gang, den perfekte størrelse – hverken for stor eller for lille!

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cannes er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal sprogindlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Indlogering

I Cannes vil du blive indlogeret i et dobbeltværelse på sprogskolens hyggelige kollegium. Kollegiet er beliggende samme sted som selve sprogskolen, således at der ikke vil være transporttid mellem sprogskolen og indlogeringen. Det giver et rigtig hyggeligt studiemiljø at have alting on-campus – og ikke mindst muligheden for at tale fransk med unge fra hele verden. Du vil dele værelse med en anden international studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv.

Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse, skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Forplejning

På denne sprogrejse er der inkluderet helpension, og du vil få alle dine måltider i sprogskolens kantine, medmindre I er på udflugt, i hvilket tilfælde det vil være en madpakke.

Aktiviteter

I sprogrejsen til Cannes er der inkluderet et stort aktivitetsprogram med spændende sociale aktiviteter hver eftermiddag. Som mulige aktiviteter kan der nævnes sportsaktiviteter, konkurrencer, casino, OL, shopping, strandtur, sightseeing, besøg til lokale seværdigheder og meget mere.

Der vil ligeledes hver aften blive arrangeret sociale aktiviteter som fx grillaften, diskotek, spil, kabaret, shows, bordtennis, volleyball, fodbold, filmaften, sejlads og meget mere.

​​

Ekskursioner

I Cannes er der inkluderet 1 heldagsekskursion hver uge til steder som fx Nice, Lérins og/eller vandland. Der vil ligeledes være en halvdagsekskursion, som fx kan gå til Monaco, Antibes eller Marineland.

Transferservice

Ved ankomst til Nice Lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil transportere dig til dit logi i Cannes, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske til Nice i tidsrummet 9-20.

I sprogrejsen til Cannes er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur transferservice fra/til Nice Lufthavn (ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-20)
 • Indlogering på sprogskolens kollegium i dobbeltværelse med helpension
 • Niveautest ved ankomst
 • Undervisningsmaterialer
 • 20 fransklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 15 studerende pr. klasse
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter som beskrevet ovenfor
 • En heldagsekskursion og en halvdagsekskursion pr. uge
 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Cannes, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info