Programinfo: Cádiz, Spanien

Young: 13-17 år​

Cádiz er én af de smukkeste og hyggeligste spanske byer med en historie, som strækker sig tilbage til år 1100 f.Kr. Nyd en gåtur gennem de elegante torve og gader i byen, hvor den typisk spanske atmosfære hersker. En ægte spansk, uspoleret perle! Cádiz har en gennemsnitstemperatur på 19 grader og mere end 3100 solskinstimer om året. Disse timer kan med stor fordel nydes på Cádiz’ imponerende 10 km lange hvide sandstrande, som er kendt som nogle af de smukkeste strande i Spanien. Cádiz er efter spanske forhold en lille by med kun 150.000 indbyggere, hvilket skaber en tryg og sikker atmosfære, og med næsten alt i gå-afstand. Mange andre spanske byer er blevet ødelagt af masseturisme, men denne perle er en undtagelse. Byen er også meget afrikansk præget, grundet den korte distance. Vil man opleve ægte autentisk spansk gastronomi, kultur, og Europas flotteste sandstrande, så er Cádiz det helt rigtige sted at tage til.

Se kort, fakta og mere info om Cádiz her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage, og afrejse på lørdage

Sommerferie 2017

2-ugers sprogrejse

2/7 - 15/7 - 2017

9/7 - 22/7 - 2017

16/7 - 29/7 - 2017

23/7 - 5/8 - 2017

30/7 - 12/8 - 2017​

​3-ugers sprogrejse

2/7 - 22/7 - 2017

9/7 - 29/7 - 2017

16/7 - 5/8 - 2017

23/7 - 12/8 - 2017​

4-ugers sprogrejse

2/7 - 29/7 - 2017

9/7 - 5/8 - 2017

16/7 - 12/8 - 2017​

Bemærk at der ingen undervisning er på nationale helligdage. 15/08 - 2017.

Sprogskolen kompenserer ikke for tabt undervisning på denne dag.

​Priser 2017:

2 uger: kr. 13.400,-

3 uger: kr. 19.100,-

4 uger: ​kr. 24.000,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen ligger meget tæt på havet, der er meget vigtigt for befolkningen i Cádiz. Lige overfor skolen ligger Bar Acacias, der er en af de mest populære i byen. Her mødes både studerende og lokalbefolkning til en typisk morgenmad. Stemningen er god og priserne er yderst rimelige. Skolen, som blev anlagt helt tilbage i 1983, er meget anerkendt og blandt de bedste i Spanien. Skolen byder på lækre faciliteter, herunder studierum og sproglab, samt wifi.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Cádiz er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser, med 6-12 elever i hver. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit spanskniveau. Alle lærere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre deres job. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 lektioners a 50 min spansk undervisning. Sprogskolen er en del af en organisation, der har været førende indenfor udvikling af sprogundervisning i spansk i Spanien i de sidste 25 år.

Indlogering

I Cádiz vil man blive indlogeret på det smukke kollegium for juniorer. Kollegiet ligger lige på strandpromenaden i Cádiz med havet i baggrunden og kun 500 meter til sprogskolen. Her bor man i dobbeltværelse med eget bad og havudsigt. Der er kun 5 minutters gang til det historiske bycentrum, hvor bla. byens smukke katedral kan besøges. Dobbeltværelserne er alle forsynes med airconditioning og wifi. 

Forplejning

Denne sprogrejse til Cádiz er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen.​

Aktiviteter

Hvis man er vild med vand og vandsport, så er her mange aktiviteter at tage sig til. Her surfes, sejles, bades, kitesurfes og alt hvad der har med havet at gøre. Strandene i Cadiz er ikke nær så tæt pakket som andre steder på Solkysten. Det er også muligt at få undervisning i dans. Der arrangeres i løbet af ugen alle mulige former for aktiviteter på skolen, på stranden og i byen. Det kan være cykeltur gennem Cádiz, gymnastik på stranden, sightseeing, filmaften eller strandpicnic.

​Ekskursioner

Der vil være en hel dags udflugt om ugen, og derudover en halvdagsekskursion. Skolen arrangerer endagsture til fx Marocco, Sevilla mm. Udflugterne er inkluderet i prisen. 

Transfer

Transfer er meget bekvemt i og med at man bliver hentet ved Málaga lufthavn og kørt til sit logi i Cádiz. Det er vigtigt at man ankommer til Málaga om søndagen. Afrejse sker om lørdagen, efter endt kursus. Transferservicen er inkluderet i prisen.

I sprogrejsen til Cádiz er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International’s service før, under og efter sprogrejsen
 • Niveautest ved ankomst
 • Undervisningsmaterialer
 • 20 spansklektioner pr. uge á 50 minutter i internationale, niveauopdelte klasser
 • Stort aktivitetsprogram
 • 1 heldagsekskursion og en halvdagsekskursion pr. uge.
 • Transfer ved ankomst og afrejse fra Málaga lufthavn
 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Cádiz, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info