Programinfo: Boca Raton, Florida, USA

Young: 13-18 år​

Florida er kendt som ”solskinsstaten” i USA og er hjemsted for verdensberømte turistattraktioner, som fx Disney World, Everglades National Park og Kennedy Space Center. Floridas største shoppingcenter, Sawgrass Mills Mall, ligger kun få kilometer fra Boca Raton, som er beliggende ned til havet i den sydøstlige del af Florida – så gør dig klar til både shopping og en masse sjov på stranden. En forbedring af dit engelske vil være ”a piece of cake”, når man færdes blandt de lokale i det hyggelige Boca Raton.

Boca Raton i Florida er den perfekte destination til en sprogrejse for dig, der er mellem 12 og 18 år, og som gerne vil kombinere seriøs engelskundervisning med sol, varme og strand!​

Se kort, fakta og mere info om Boca Raton her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på onsdage

2-ugers sprogrejse

28/6 - 12/7 - 2017

5/7 - 19/7 - 2017

12/7 - 26/7 - 2017

19/7 - 2/8 - 2017

26/7 - 9/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

28/6 - 19/7 - 2017

5/7 - 26/7 - 2017

12/7 - 2/8 - 2017

19/7 - 9/8 - 2017

4-ugers sprogrejse

28/6 - 26/7 - 2017

5/7 - 2/8 - 2017

12/7 - 9/8 - 2017

​Priser 2017

2 uger: kr. 17.400,-

3 uger: kr. 25.800,-

4 uger: ​kr. 34.200,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning og/eller Afbestillingsforsikring
 • Ekstra ekskursioner (skriv til os, hvis du ønsker at vide mere herom)​​
 • Tilkøb af Slam Dunk Basketball-pakke med 4 timers træning per 2 uger for 1250 kr.

Sprogskolen

Dette sprogkursus finder sted på flotte Lynn University, som er et privat universitet, og hvor der findes helt uovertrufne faciliteter. De fleste undervisningslokaler er beliggende i sprogskolens store hovedbygning, mens andre er beliggende i kort gåafstand på universitetsområdet. Sprogskolen har et bibliotek og et ”computerlab” med gratis trådløs internetadgang i specifikke tidsrum.

Sprogskolen kan derudover byde på bl.a. gymnastiksal, swimmingpools, samt tennis-, volleyball-, basketball- og fodboldbaner, som er tilgængelige fra kl. 17 på hverdage og hele dagen i weekenden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Boca Raton er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er ”indfødte” universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau. I Boca Raton vil du modtage 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 15 studerende pr. klasse.

Indlogering

På sprogskolen i Boca Raton vil du blive indlogeret på skolens flotte kollegium, beliggende på samme campus, i 4-sengsværelse med helpension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), kan I anmode om at blive indlogeret på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Forplejning

Denne sprogrejse til Boca Raton er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.​

​ESTA-ansøgning

Hvad angår indrejse i USA, vil det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, da sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 45 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette link.

Aktiviteter

På sprogrejsen til Boca Raton vil der være arrangeret en lang række sociale aktiviteter hver eftermiddag og aften. Disse aktiviteter kan være bestående af fx tur på campus, sightseeing, lokale seværdigheder, vandpark, strandspil, shopping, IMAX 3D biograf, OL, basketball, Bayside Markedsplads, gåture, street hockey, cheerleading, bordtennis, bowling, svømning, fest, talentshow, grill, velkomstfest, biograf, bingo, bal, teater, musikshows, DJ og meget mere.

Ekskursioner

På denne sprogrejse er der ligeledes inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til fx Lion Country Safari, Miami Sea Aquarium, Disney World, Butterfly World, shopping i Floridas største shoppingcenter (Sawgrass Mills) og meget mere.

OBS: Det vil være muligt at tilkøbe flere valgfri ekskursioner før eller efter ankomst. Der kan blandt andet tilkøbes en weekendtur til Orlando.

Transferservice

Ved ankomst til Miami International Lufthavn eller Fort Lauderdale lufthavn vil du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Ankomst skal ske i tidsrummet 7-21, mens afrejse skal være i tidsrummet 11-23.

I sprogrejsen til Boca Raton er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International’s service før, under og efter sprogrejsen

 • Transferservice fra/til Miami International Lufthavn eller Fort Lauderdale lufthavn (ankomst skal ske i tidsrummet 7-21, og afrejse skal være i tidsrummet 11-23)

 • Indlogering på sprogskolens kollegium i 4-sengsværelse med helpension

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • 20 engelsklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter samt 1 heldagsekskursion pr. uge

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Boca Raton, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info