Programinfo: Berlin, Westend, Tyskland

Young: 14 - 17 år​

Berlin – Tysklands pulserende hovedstad. Gamle Berlin-rejsende vil næppe genkende byen – nye bygninger i glas og stål er skudt op overalt, og her bygges stadig.

Man kan dog endnu finde den specielle Berlin-atmosfære i de gamle bydele, som fx Kreuzberg, Prenzlauer Berg og Friedrichshain, hvor de lokale mødes til en kop kaffe.


Et besøg i Berlin burde være et "must" for enhver skoleelev eller studerende, for byens historie er også hele Europas historie samlet på ét sted.
Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30 års krig mod nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pusten fra selv den mest hærdede storbyrejsende.

​Se kort, fakta og mere info om Berlin her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

25/6 - 9/7 - 2017 - udsolgt

2/7 - 16/7 - 2017 - udsolgt

9/7 - 23/7 - 2017 - udsolgt

16/7 - 30/7 - 2017 - udsolgt

23/7 - 6/7 - 2017
30/7 - 13/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 16/7- 2017 - udsolgt

2/7 - 23/7 -2017 - udsolgt

9/7 - 30/7- 2017 - udsolgt

16/7 - 06/8- 2017 - udsolgt
23/7 - 13/8- 2017

4-ugers sprogrejse

25/6 - 23/7 - 2017 - udsolgt

2/7 - 30/7 - 2017 - udsolgt

9/7 - 6/8 - 2017 - udsolgt

16/7 - 13/8 - 2017​ - udsolgt

Priser 2017:

2 uger: Kr. 14.700,-
3 uger: Kr. 21.300,-
4 uger: Kr. 28.500,-

TILMELD DIG HER

Sprogskolen

Skolen er beliggende i den vestlige del af Berlin, lige ved det olympiske stadion og tæt på metrostationen, så det max. tager 20 min at komme til Berlin Centrum.

Sprogskolen består i et campus med on-site indlogering i moderne guesthouses, klasseværelser, cafeteria med terrasse, samt sportsfaciliteter til bl.a. streestball og fodbold, indendørs idrætssal mm. 

Der er plads til max 60 elever på denne camp, og der vil være deltagere fra mere end 30 forskellige lande.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Berlin er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for læring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge, dvs. 4 lektioner om dagen. Der er max. 12 elever i en klasse og der undervises på 4 niveauer (begynder, lidt øvet, middel og avanceret).

Indlogering

Du vil blive indlogeret på sprogskolens on-campus kollegium i et 2-sengsværelse med eget bad og med en studerende af samme køn og cirka samme alder. Du vil ikke blive indlogeret sammen med en dansk, svensk eller norsk studerende, medmindre du har et ønske om dette. Rejser du med en ven/veninde, kan I anmode om at bo på samme værelse. Skolen vil gøre sit bedste for at imødekomme dette ønske. Vi kan dog ikke garantere at det er muligt.

Forplejning

Denne sprogrejse til Berlin er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens cafeteria, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.​

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring

Aktiviteter​

På sprogrejsen er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med en spændende eftermiddagsaktivitete pr. dag, som fx sightseeing i Berlin, gåtur på Kurfürstendamm, Potsdamer Platz, tur til Wannsee (badesø), Berlinmuren, Checkpoint Charlie, eller en tur til Neuer See med mulighed for at ro.

Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet, som fx filmaften, spil, beach volley, barbecue i haven, disko, havefest osv.
Der er arrangeret 2 daglige aktiviteter i internationale grupper; sport, sociale arrangementer eller sightseeing.​

Ekskursioner

På rejsen er der desuden inkluderet 1 heldagsekskursion på lørdage til fx Potsdam eller Sanssouci Slot.

Transferservice

Ved ankomst til Berlin Tegel Lufthavn, Berlin Schönefeld Lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til logiet, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-18

I sprogrejsen til Berlin er følgende inkluderet:

  • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen
  • Retur transferservice fra/til Berlin Tegel, Berlin Schönefeld, Berlin ZOB (busstation) eller Berlin HBF (togstation) (ankomst skal ske i tidsrummet 9-18)
  • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i 2-sengsværelse med helpension
  • Undervisningsmaterialer
  • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 12 studerende pr. klasse
  • Niveautest ved ankomst og kursusbevis ved afslutning
  • Eftermiddags- og aftenaktiviteter, samt 1 heldagsekskursion hver lørdag

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Berlin, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info