Programinfo: Berlin, Watersport, Tyskland

Young: 13-17 år​

Berlin – Tysklands pulserende hovedstad. Gamle Berlin-rejsende vil næppe genkende byen – nye bygninger i glas og stål er skudt op overalt, og der bygges stadig mere og mere. Dog kan man endnu finde den helt specielle og unikke Berlin-atmosfære i de gamle bydele, som fx Kreuzberg, Prenzlauerberg og Friedrichshain, hvor de lokale mødes på en hyggelig café til en lækker kop kaffe.

​En sprogrejse til Berlin burde være et "must" for enhver studerende, for byens historie er hele Europas historie samlet på ét sted. Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30 års krig over nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pulsen fra selv den mest hærdede storbyrejsende.​

Se kort, fakta og mere info om Berlin her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

25/6 - 9/7 - 2017 - udsolgt!

2/7 - 16/7 - 2017 - udsolgt!

9/7 - 23/7 - 2017 - udsolgt!

16/7 - 30/7 - 2017 - udsolgt!

23/7 - 6/7 - 2017
30/7 - 13/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 16/7- 2017 - udsolgt!

2/7 - 23/7 -2017 - udsolgt!

9/7 - 30/7- 2017 - udsolgt!

16/7 - 06/8- 2017 - udsolgt!

23/7 - 13/8- 2017

4-ugers sprogrejse

25/6 - 23/7 - 2017 - udsolgt!

2/7 - 30/7 - 2017 - udsolgt!

9/7 - 6/8 - 2017 - udsolgt!

16/7 - 13/8 - 2017 - udsolgt!

​Priser 2017

2 uger: kr. 14.600,-

3 uger: kr. 21.100,-

4 uger: ​kr. 27.700,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Berlin Water Sports Camp har en fantastisk beliggenhed ved søen Wolzig, ca. 30 km sydøst for Berlin. Denne beliggenhed giver den perfekte kombination af naturskønne omgivelser samt en storbyoplevelse lige rundt om hjørnet. Foruden den unikke beliggenhed tilbyder sprogskolen gennemførte faciliteter for unge mellem 13 og 17 år. Sprogskolen kan fx byde på 10 undervisningslokaler, kantine, indlogering on-campus, egen havn med en lang række forskellige både, surf boards, kajakker, kanoer, sejlbåde, egen strand, indendørs fitnesscenter, beach volleyball-bane, fodboldbane, basketballbane, klatrevæg og meget mere.


Denne camp har plads til 70 studerende, så der er tale om en camp, der ikke er for lille og bestemt heller ikke for stor.

Undervisningen

Undervisningen på camp’en Berlin Water Sports Camp er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge.

Indlogering

På denne camp vil du blive indlogeret i et 2-3-sengsværelse på sprogskolens kollegium med helpension. Du vil dele værelse med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Sprogskolens kollegium er beliggende på samme campusområde, så det kan ikke være en bedre og nemmere løsning, da alt er inden for kort gåafstand.

Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.

Forplejning

Denne sprogrejse til Berlin er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Du vil få serveret måltiderne i sprogskolens lækre kantine, og du får udleveret madpakker på de dage, hvor du er på ekskursioner.

Aktiviteter

På sprogrejsen til Berlin Water Sports Camp vil langt de fleste aktiviteter som navnet afslører være bestående af vandsportsaktiviteter. Dette betyder, at det er meget vigtigt at man kan svømme for at få godkendt optagelsen på denne camp. Hver eftermiddag vil der være arrangeret spændende aktiviteter for alle studerende, som fx kano, klatrevæg, roning, surfing, fodbold, sejlads, tømmerflådebygning, beachvolley, svømning og meget mere.

Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet som fx barbecue, breakdance, bålaften, filmaften, disko, party, beach volleyball og meget mere.

Ekskursioner

På sprogrejsen til Berlin Water Sports Camp er der inkluderet 1 heldagsekskursion pr. uge til fx Berlin's centrum eller Potsdam, samt 1 halvdagsekskursion til Berlins seværdigheder pr. uge.

Transferservice

Ved ankomst til Berlin Tegel, Berlin Schönefeld, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale der vil bringe dig til Berlin Water Sports Camp, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske i tidsrummet 9-18.

I sprogrejsen til Berlin er følgende inkluderet:

 • Eurostudy International's service før, under og efter sprogrejsen

 • Transferservice fra/til Berlin Tegel, Berlin Schönefeld, Berlin ZOB (busstation) eller Berlin HBF (togstation) (ankomst skal ske i tidsrummet 9-18)

 • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i 2-3-sengsværelse med helpension

 • Niveautest ved ankomst

 • Undervisningsmaterialer

 • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 12 studerende pr. klasse

 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter

 • 1 heldagsekskursion pr. uge og 1 halvdagsekskursion pr. uge

 • Kursusbevis ved afslutning

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Berlin, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info