Programinfo: Berlin, Berlin Villa, Tyskland

Young: 16-17 år​

​Tysklands fantastiske hovedstad - trendy, fascinerende og inspirerende!

Nye bygninger i glas og stål er skudt op overalt, og her bygges stadig. Men man kan stadig finde den helt specielle og unikke Berlin-atmosfære i de gamle bydele, som fx Kreuzberg, Prenzlauerberg og Friedrichshain, hvor de lokale mødes til en kop kaffe.


En sprogrejse til Berlin burde være et "must" for enhver studerende, for byens historie er hele Europas historie samlet på ét sted. Berlin har været vidne til store omvæltninger efter 30 års krig over nazisme og kold krig, men fremstår i dag som en moderne hovedstad, hvor tempoet kan tage pulsen fra selv den mest hærdede storbyrejsende.

Se kort, fakta og mere info om Berlin her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

2-ugers sprogrejse

25/6 - 9/7 - 2017 - udsolgt
2/7 - 16/7 - 2017 - udsolgt for piger (stadig ledige pladser til drenge)!
9/7 - 23/7 - 2017 - udsolgt for piger (stadig ledige pladser til drenge)!

16/7 - 30/7 - 2017 - udsolgt for piger (få ledige pladser til drenge)!

23/7 - 6/7 - 2017 - få pladser tilbage!
30/7 - 13/8 - 2017

​3-ugers sprogrejse

25/6 - 16/7- 2017 - udsolgt

2/7 - 23/7 -2017 - udsolgt for piger (stadig ledige pladser til drenge)!

9/7 - 30/7- 2017 - udsolgt for piger (stadig ledige pladser til drenge)!

16/7 - 06/8- 2017 - udsolgt for piger (få ledige pladser til drenge)!

23/7 - 13/8- 2017 - få pladser tilbage!

4-ugers sprogrejse

25/6 - 23/7 - 2017 - udsolgt

2/7 - 30/7 - 2017 - udsolgt for piger (stadig ledige pladser til drenge)!

9/7 - 6/8 - 2017 - udsolgt for piger (stadig ledige pladser til drenge)!

16/7 - 13/8 - 2017 - udsolgt for piger (få ledige pladser til drenge)!

​Priser 2017

2 uger: kr. 13.700,-

3 uger: kr. 19.800,-

4 uger: ​kr. 25.950,-

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen Berlin Sommer Villa er perfekt, hvis man vil udforske Berlin og samtidig nyde den familiære atmosfære på et mindre campus. Du vil bo og modtage tyskundervisning i en smuk villa, der er opført i klassisk preussisk stil med tilhørende have sammen med 40 andre internationale studerende - i et hyggeligt stille, og sikkert område af Berlin. Berlin Villa er beliggende nær Kurfürstendamm, Berlins mest berømte shopping gade, i den vestlige del af Berlin. Her kan man nyde de rolige omgivelser og samtidig have Berlins største attraktioner inden for gåafstand. Skolens faciliteter omfatter blandt andet 7 undervisningslokaler, lounge, kantine og en skøn have, hvor de varme sommerdage kan nydes.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen Berlin Villa er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. På denne sprogrejse er der inkluderet 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge. Undervisningen kan finde sted både formiddag og eftermiddag.

Indlogering og forplejning

Du bliver indlogeret på kollegium i et 3-5 sengs værelse. Du vil dele værelse sammen med andre internationale studerende (ikke fra Danmark, Sverige eller Norge) af samme køn og aldersgruppe som dig selv. Sprogskolens kollegium er beliggende i samme bygning som selve sprogskolen, så det kan ikke være nemmere eller tryggere. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde (af samme køn), har I mulighed for at blive indlogeret på samme værelse.​

Denne sprogrejse til Berlin er med helpension, dvs. alle dine måltider er inkluderet i prisen. Alle tre måltider bliver serveret i skolens cafeteria, og du vil få udleveret en madpakke på de dage hvor du er på ekskursion.​

Aktiviteter

På sprogrejsen er der inkluderet et stort socialt aktivitetsprogram med en spændende eftermiddagsaktivitet pr. dag som fx sightseeing i Berlin, gåtur på Kurfürstendamm, Postdamer Platz, tur til Wannsee (badesø), Berlinmuren, Checkpoint Charlie, eller en tur til Neuer See med mulighed for at ro.

Hver aften vil der ligeledes være arrangeret en spændende aftenaktivitet som fx filmaften, spil, beach volley, barbecue i haven, disko, tur til lokal pub, havefest osv.

Ekskursioner

På turen er der inkluderet 1 heldagsekskursion på lørdage til fx Potsdam & Sanssouci Slot.

​Transferservice

Ved ankomst til Berlin Tegel Lufthavn, Berlin Schoenefeld Lufthavn, Berlin Busstation ZOB eller Berlin Togstation HBF vil du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, der vil bringe dig til Berlin Sommer Villa, og ligeledes retur til lufthavnen, togstationen eller busstationen ved afrejse. Ankomst og afrejse skal helst ske mellem kl. 9-18

I sprogrejsen til Berlin er følgende inkluderet:

 • EuroStudy International's service før, under og efter sprogrejsen
 • Retur transferservice fra/til Berlin Tegel, Berlin Schoenefeld, Berlin ZOB (busstation) eller Berlin HBF (togstation) (ankomst skal ske i tidsrummet kl. 9-18)
 • Indlogering på sprogskolens on-campus kollegium i 3- 5 sengs værelse med helpension
 • Niveautest ved ankomst
 • Undervisningsmaterialer
 • 20 tysklektioner á 45 minutter pr. uge i internationale, niveauopdelte klasser med max 12 studerende pr. klasse
 • Eftermiddags- og aftenaktiviteter
 • 1 heldagsekskursion hver lørdag
 • Kursusbevis ved afslutning

Ekstra omkostninger

Studerende må regne med at bruge 60-80 euro til offentlig transport på 2-4 uger.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse for unge til Berlin, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info