Programinfo: York, England

Voksne (18+​)

York spillede en meget vigtig rolle for romerne, sakserne, vikingerne og normannerne. Senere i historien blev York en kort årrække Englands hovedstad, og byen bliver stadig den dag i dag omtalt som ”Englands nordlige hovedstad”. Byen er smukt beliggende omgivet af imponerende middelalderlige mure, og det historiske centrum er domineret af den imponerende gotiske katedral, som er den største af sin slags i Nordeuropa.​I dag er York en levende universitetsby, pakket med restauranter, cafeer, butikker og alt er beliggende i gåafstand fra sprogskolen. Byen byder desuden på en lang række teatre, biografer og spændende spillesteder. York er en fantastisk hyggelig destination, især hvis man har interesse for kultur, kunst og historie.​

​​

Se kort, fakta og mere info om York her.

Rejseperioder 2017

Ankomst/afrejse på søndage

Du har mulighed for at starte hver mandag året rundt (undtagen ifm. helligdage). Det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart, om søndagen, og have afrejse fra dit logi om lørdagen, dvs. dagen efter endt kursus.

Priseksempler 2017

2 uger:
15 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 9.400,-
25 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension:Kr. 10.200,-
4 uger:
15 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 17.300,-
25 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 18.800,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.​

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (Fra Manchester Lufthavn: 1000 kr. pr. vej)

Sprogskolen

​Sprogskolen i York, er én af de mest anerkendte sprogskoler i det nordlige England, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Skolen har mere end 50 års erfaring i undervisning af studerende fra hele verden, og man sætter her en ære i at have fokus på hver enkelt elev.​​Sprogskolen er beliggende i et hyggeligt villakvarter i York og med kort afstand til det historiske centrum. Sprogskolen har rummelige, veludstyrede undervisningslokaler, auditorium, bibliotek, computerrum, fællesrum, udestuer, café og gratis Wi-Fi adgang.

Undervisningen

Undervisningen på skolen i York er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og derefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i York:​

  • Generelt Engelskkursus med 15 lektioner pr. uge (max 12 internationale studerende pr. klasse)​
  • ​Intensivt Engelskkursus med 25 lektioner pr. uge (max 12 internationale studerende pr. klasse)​
  • ​Enetimer - vælg fra 2 til 30 lektioner pr. uge

Indlogering

​I York vil du blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension, og her vil du få serveret morgen- og aftensmad.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​​Du har mulighed for at tilkøbe "eget badeværelse" hos værtsfamilien, hvis du er over 25 år. ​​Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil I naturligvis have mulighed for at booke et dobbeltværelse hos værtsfamilien, eller to enkeltværelser hos samme værtsfamilie.

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i York arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​Transferservice

Ved ankomst til Manchester International Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info