Programinfo: Wien

Voksne: 18+​

Wien, hovedstaden i Østrig med omkring 2 millioner indbyggere, er beliggende ved floden Donaus bred. Byen med Europas førende kunst, kultur og musik er den ultimative destination for en sprogrejse. 

Enhver, som har slentret gennem de snævre gader og pludselig er kommet ind på én af de store pladser i barok byggestil, må have troet, vedkommende drømte. Drømte om kejsere og kejserinder, om Mozart, Schubert, Beethoven, som alle har boet i Wien. 

En ung befolkning har bragt liv til de gamle mure – nye teatre, ny kunst og en masse nye caféer og barer fra punk til hip. Wiens placering, ikke langt fra byer som Prag og Budapest, har gjort den til en varm forbindelse til Østeuropa og et stort centrum for moderne forretnings- og kulturliv. 

Wien er én af Europas smukkeste og mest inspirerende hovedstæder.

Se kort, fakta, og mere info om Wien her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage, og afrejse på lørdage​.

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Hvis du er nybegynder i tysk vil der være bestemte startdatoer. 

Ankomst sker på søndage og afrejse på lørdage efter endt kursus.

​Priser 2017

2 uger:

25 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 8.300,-

25 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed med morgenmad: Kr. 8.300,-

4 uger:

25 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 15.100,-​

25 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed med morgenmad: Kr. 15.000,-​

Hvis du rejser i perioden 2/7 - 26/8 - 2017 tillægges et højsæsonsgebyr på 400 kr. pr. uge. 

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, indlogering, transfer inkluderet osv, kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transferservice ved ankomst/afrejse fra Wien Lufthavn 350 kr. pr. vej.

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende centralt i Wien, i tæt afstand til Belvedere slottet, som er ét af byens smukkeste og mest iøjnefaldende vartegn. 

Sprogskolen har til huse i ambassadekvarteret, og du kan på kun 15 minutter med offentlig transport, stå på Stephansplatz, som kan være et perfekt udgangspunkt for at udforske byen og dens mange muligheder. 

Sprogskolen har en lang række spændende faciliteter ud over 6 lyse undervisningslokaler, som fx computerrum, multimedie center, gratis wi-fi, aktivitetsområde, aircondition, student lounge med mulighed for at købe drikkevarer og snacks. 

Sprogskolen er én af de allermest anerkendte og seriøse sprogskoler i Wien, og den er kendt for sin virkelig gode og seriøse tyskundervisning.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Wien er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. En lektion varer 45 minutter. 

Den første kursusdag vil dit tyskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit tyskniveau.

Sprogkurser

På sprogskolen i Wien, har du mulighed for at vælge mellem følgende kursustyper:

  • Standard Tyskkursus med 25 lektioner pr. uge
  • Intensivt Tyskkursus med 35 lektioner pr. uge
  • Enetimer fra 15-45 lektioner om ugen
  • Forretningstysk med 35 lektioner pr. dag
  • Tysk for undervisere med 25 lektioner pr. uge​

Indlogeringsmuligheder

På sprogskolen i Wien har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogering:

Indlogering ved værtsfamilie:

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension (morgen- og aftensmad). Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af værtsfamilierne.

Indlogering i delelejlighed:

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én delelejlighed sammen med 3-5 andre internationale studerende fra hele verden. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele bad, køkken, og stue sammen med de øvrige studerende. Ved indlogeringen i delelejlighed har du mulighed for at tilkøbe morgenmad eller halvpension. Sprogskolens delelejlighed er beliggende med max 15 minutters transport til/fra sprogskolen.

​Aktiviteter/Ekskursioner

På sprogskolen i Wien vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række spændende og sociale aktiviteter. Dette er en helt unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen. Der vil de fleste eftermiddage og aftener, være mulighed for at deltage i aktiviteter som fx sightseeing, foredrag, sport, og kunst. I weekenderne vil der ofte være arrangeret heldagsudflugter fx. til Salzburg. 

Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage.​

Transferservice

​Ved ankomst til Wien lufthavn kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes i forbindelse med tilmeldingen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info