Programinfo: Tokyo TILMELD DIG HER

Voksne (18+​)

Barcelona er én af de smukkeste og mest spændende byer i verden. Den har et kæmpe antal attraktioner, hvor ikke mindst det smukke bycentrum står i spidsen for disse. Ramblaen er verdenskendt – og imponerende arkitektoniske perler, heriblandt særligt Gaudí, præger bybilledet. Barcelona rummer desuden et stort Picasso museum og ikke mindst ét af Spaniens største stadioner, som er hjemsted for FC Barcelona.

En interessant ting ved Barcelona er, at den næsten er lige så livlig om natten, som den er om dagen, og denne kontrast til den danske livsstil skaber det perfekte grundlag for en spændende indsigt i en helt anden måde at leve på.

Se kort, fakta og mere info om Barcelona her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver mandag året rundt (undtagen ifm. helligdage). Det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart, om søndagen, og have afrejse fra dit logi om lørdagen, dvs. dagen efter endt kursus.

OBS: Er du nybegynder i spansk, vil der være faste startdatoer.​

​Priser 2017

Vi har ikke faste priser liggende for vores sprogrejser til Barcelona, men hvis du overvejer hvilken type kursus (se herunder) du ønsker, indlogering, forplejning, samt om du vil have transfer-service, så udregner vi med glæde et prisoverslag til dig. Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller på mail eurostudy@eurostudy.dk.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse

Sprogskolen

​Sprogskolen i Barcelona er beliggende i det hyggelige centrum, tæt ved Plaza Molina og Plaza Lesseps. Der er nem adgang til byens store metro- og busnet. Sprogskolen har til huse i en 6 etagers moderne bygning, der er specielt designet for, at de studerende skal have det bedst mulige undervisningsmiljø. Sprogskolen er én af de mest seriøse og anerkendte i Barcelona, og den er naturligvis godkendt af Instituto Cervantes, som er den officielle organisation, der sikrer høj undervisningskvalitet på spanske sprogskoler.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Alicante er af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Barcelona:

 • Standard Intensivt Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge (max 12 internationale studerende pr. klasse)
 • Kombinationsspanskkursus med 20 gruppelektioner med max 12 internationale studerende pr. klasse + 5 eller 10 enetimer pr. uge
 • DELE Eksamenskursus med 25 spansklektioner pr. uge (4 ugers varighed)
 • Intensivt Minigruppe Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge (max 4 internationale studerende pr. klasse)
 • Ulønnet virksomhedspraktik i forbindelse med sprogkursus (minimum 2 ugers kursus) + 2-9 måneders virksomhedspraktik
 • Enetimer
 • Forretningsspansk

OBS: 1 lektion i Barcelona har en varighed af 50 minutter

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Barcelona har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

Kollegium

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og frokost. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

Delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse

Værtsfamilie

​En tredje mulighed vil være at blive indlogeret på sprogskolens hyggelige kollegium. Kollegiet er beliggende med kun 5 minutters gang fra sprogskolen, og det er den perfekte løsning, hvis du ønsker at være tæt på sprogskolen. På kollegiet vil du blive indlogeret på et enkeltværelse uden forplejning. Der vil være køkkenfaciliteter, delebadeværelse, fællesarealer, vaskemaskine osv.

Aktiviteter/ekskursioner

Der er ikke inkluderet aktiviteter og ekskursioner i vores voksenprogrammer, men sprogskolen arrangerer hver uge diverse sociale og kulturelle aktiviteter og ekskursioner, som du vil kunne tilmelde dig og betale for, når først du er ankommet. Programmet for ugen hænger ofte ved skolens reception eller du kan spørge skolens personale efter dette.

​Transferservice

Ved ankomst til Barcelona Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info