Programinfo: Sucre, Bolivia

Voksne (18+​)

Når du er på sprogrejse i Bolivia, vil du komme til at opleve Sydamerikas spændende kulturer indefra, og du kan samtidig nyde de betagende Andesbjerge.

Vi tilbyder sprogrejser til den smukke by Sucre, som er beliggende i den sydlige del af landet i en højde af hele 2800 meter over havets overflade. Byen blev grundlagt i år 1538 og fik navnet Ciudad de la Plata de la Nuvea Toledo. Sucre er i henhold til Bolivias forfatning landets hovedstad og hjemsted for landets Højsteret. Det bolivianske Parlament og den bolivanske regering har dog hjemsæde i landets "administrative hovedstad" - La Paz. Byen kan prale af hele 260.000 indbyggere og ikke mindst en unik og charmende atmosfære, som man kun oplever få steder i verden.

En sprogrejse til Sucre vil være den ultimative oplevelse for dig, der ønsker at opleve betagende Bolivia!

Se kort, fakta og mere info om Sucre her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen - og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.​

​Priser 2017

2 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 6.200,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium/hostel, uden forplejning: Kr. 6.100,-

4 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 11.300,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium/hostel, uden forplejning: Kr. 10.300,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (210 kr. pr. vej)

Sprogskolen

​Sprogskolen har til huse i en smuk bygning, der ligger kun kort afstand fra byens hyggelige torv. Sprogskolen er forholdsvis lille, idet den kan kun huse 40 studerende af gangen, men den modtager studerende fra hele verden. Der er en fornuftig procentfordeling af europæiske og amerikanske studerende på skolen. Sprogskolen består blandt andet af 7 hyggelige klasselokaler, køkken, 2 fællesrum, terrasser, en tagterrasse, lille cafeteria, og der findes gratis internetadgang.

Sprogskolen i Sucre er én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Bolivia, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig.

Undervisningen

Selve undervisningen finder sted i små, internationale, niveauopdelte hold. Dit spanskniveau vil den første kursusdag blive testet, og du vil derefter blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Du vil blive undervist af universitetsuddannede lærere, der alle brænder for at lære fra sig. Sprogskolen modtager studerende på alle spanskniveauer, fra begynder til meget avanceret. Der er max 5 internationale studerende pr. klasse, så der er tale om små intensive klasser.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Sucre:

  • Standard Intensivt Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge (max 5 internationale studerende pr. klasse)
  • Super Intensivt Spanskkursus med 20 lektioner + 10 enetimer pr. uge
  • Enetimer – 20 private lektioner pr. uge

OBS: 1 lektion i Sucre har en varighed af 55 minutter

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Sucre har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

​​Værtsfamilie

Du har mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse. Værtsfamilerne kan have op til 6 studerende boende af gange. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Indlogering hos værtsfamilien er med halvpension (morgen- og aftensmad).

Kollegium/Hostel

En anden indlogeringsmulighed er at bo på skolens kollegium/hostel sammen med andre internationale studerende fra sprogskolen. Her deler man køkken, badeværelse, toilet osv. med kollegiets andre gæster. Du kan vælge at blive indlogeret på et enkeltværelse eller delt værelse. Denne indlogeringsform er uden forplejning.

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Sucre arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som f.eks. sightseeing, vinsmagning, madlavningslektioner, danseundervisning, museumsbesøg, gåture og meget mere. Alle sociale aktiviteter og ekskursioner skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen.

Visse aktiviteter og udflugter vil være med gratis deltagelse, dog må man forvente udgifter til de fleste. Det er naturligvis frivilligt at deltage, men vi anbefaler, at man tager del i fritidsprogrammet.

​Transferservice

Ved ankomst til Sucre Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen, kr. 210,- pr. vej.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info