Programinfo: Skt. Petersborg, Rusland

Voksne (18+​)

Sankt Petersborg er uden tvivl Ruslands stolthed! Byen, som den indflydelsesrige og stenrige zarfamilie benyttede som vinterresidens, er i dag en af de mest besøgte byer i Rusland. Baggrunden for denne popularitet er først og fremmest, at byen oser af det bedste inden for russisk kunst, kultur, arkitektur og den varmeste gæstfrihed.

Byen har officielt et imponerende indbyggertal på 5 millioner personer, men dette tal er med stor sandsynlighed noget højere pga. indvandring til byen fra Ruslands landdistrikter og de tidligere sovjetrepublikker.​​Båndet mellem Danmark og Rusland har før i tiden været utrolig tæt, og Sankt Petersborg spiller da også en meget vigtig rolle i danmarkshistorien. Prinsesse Dagmar af Danmark giftede sig i år 1866 med Zar Alexander den 3. af Rusland.

Den danske prinsesse blev således moder til den sidste Zar (Nikolaj den anden af Rusland), og hun var Ruslands sidste enkekejserinde. Den danskfødte prinsesse Dagmar er da også gravlagt ved siden af sin mand i den smukke Isaac Katedral i centrum af byen, og det er et must at besøge som dansk turist.​​

Sankt Petersborg er nok mest berømt for det overdådige Vinterpalads, Hermitage​Muséet og Kirov Balletten, der alle er tre attraktioner, som har formet og præget byens rige kulturliv og befolkning.

Trods de imponerende kulturskatte er millionbyen dog i dag en moderne storby, hvor du kan få tilfredsstillet alle tænkelige storbybehov inden for shopping, kultur og gastronomi i verdensklasse.​​Sankt Petersborg er den perfekte destination hvis du ønsker at opleve det bedste inden for russisk kunst og kultur - krydret med et vestligt touch!​

​​

Se kort, fakta og mere info om Skt. Petersborg her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

På sprogskolen i Sankt Petersborg er der faste startdatoer, og disse afhænger først og fremmest meget at dit sproglige niveau. Denne sprogrejse til Sankt Petersborg vil blive skræddersyet efter dine behov og ønsker, så kontakt os venligst omkring startdatoer.

​Priser 2017

2 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, morgenmad: Kr. 10.200,-

20 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed, uden forplejning: Kr. 10.300,-

4 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 18.900,-

20 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed, uden forplejning: Kr. 19.200,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse fra Sankt Petersborg Internationale Lufthavn (300 kr. pr. vej)

Sprogskolen

​Sprogskolen er beliggende i det historiske centrum af Sankt Petersborg. Der er tale om den perfekte beliggenhed mellem det Russiske Museum, Mikahilovsky​Zamok, byens store statscirkus og i nærheden af to af byens skønneste parker. Området byder på de smukkeste bygninger opført i den overdådige russiske stil, hyggelige gader, indbydende spisesteder og dejlige shoppingmuligheder.

Den tætteste metrostation er Nevsky Prospekt/Gostiny​ Dvor, beliggende med kun 5 minutters gang til/fra sprogskolen.​​ Selve sprogskolen har til huse på anden sal i en af smuk historisk bygning opført i 1900-tallet. Her findes 13 dejlige, moderne klasselokaler, gratis trådløst internet, reception, opholdsarealer og meget mere.​​

Der er tale om en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Rusland, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Denne sprogrejse vil være det oplagte valg for dig, hvis du ønsker en anerkendt sprogrejse med fokus på kvalitet og seriøsitet

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Skt. Petersborg er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit russiskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

På sprogskolen i Sankt Petersborg er der mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser:​

  • Standard Russiskkursus med 20 lektioner pr. uge i international, niveauopdelt klasse med max 12 studerende pr. klasse​
  • ​Intensivt Russiskkursus med 25 lektioner pr. uge i international, niveauopdelt klasse med max 12 studerende pr. klasse​
  • ​Enetimer​

1 lektion på sprogskolen i Sankt Petersborg har en varighed á 45 minutter.

Indlogeringsmuligheder

​I Sankt Petersborg er der mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​ Værtsfamilie, deleljlighed eller hotel.

Indlogering hos værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

Indlogering i delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i en af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men du skal dele køkken, bad, stue osv. sammen med de øvrige studerende. 

Indlogering i delelejlighed er uden pension. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse.​

Indlogering på hotel​

Ønsker du indlogering på hotel er dette ligeledes en mulighed. Vi har et samarbejde med 2-5-stjernede hoteller i Sankt Petersborg. Kontakt os for mere info. ​

Aktiviteter/ekskursioner

På sprogskolen i Sankt Petersborg vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række sociale aktiviteter. Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter som fx sightseeing, museumsbesøg og lign. 

Visse aktiviteter vil være gratis, dog må du forvente udgifter til de fleste aktiviteter.​

​Transferservice

Ved ankomst til Sankt Petersborg lufthavn kan du vælge at blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur til lufthavnen igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmeldingen.

Visum

​For at gå på sprogkursus i Rusland er det nødvendigt at ansøge om et studievisum via den russiske ambassade eller det russiske visacenter i København. Der ansøges normalt om et studievisum, som giver ret til at gå på sprogkursus og opholde sig i Rusland i maks. 3 måneder. Det anbefales, at du kontakter ambassaden eller visacenteret i god tid (helst min. 3-4 måneder før afrejse) og får bekræftet, hvordan du skal ansøge. Når du har sendt din sprogrejsetilmelding og depositum til os samt fået bekræftet din plads på sprogskolen, sender vi dig et Visa Invitationsbrev fra skolen, som du skal bruge til din visumansøgning.

Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi hjælper gerne på sidelinjen og sørger for formidling af info og dokumenter fra sprogskolen.

Bemærk, at dit pas skal være gyldigt i mindst 6 måneder efter din planlagte hjemrejsedato fra Rusland.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info