Programinfo: Shanghai, Kina

Voksne (18+​)

Sprogrejsen til Shanghai finder sted på én af de mest anerkendte private sprogskoler beliggende i Kina, og undervisningen er derfor af allerhøjeste kvalitet.​Du behøver ikke at have kendskab til kinesisk for at kunne deltage, da der tilbydes særlige startdatoer for studerende, der ikke i forvejen har kendskab til sproget. Grib den unikke chance for at lære kinesisk i internationale rammer med en masse spændende sociale aktiviteter og ekskursioner.​

​Shanghai er én af de hurtigst voksende byer i verden med omkring 23 millioner indbyggere. Byen er en metropol, og den er blevet en dominerende destination i Asien inden for industri, transport, og finans foruden uddannelse og forskning. Byens imponerende bygningsværker ligger side om side i en blanding af europæisk og kinesisk byggestil. ​

Eksotisk, gigantisk og med østens mystik er hvordan man med få ord kan beskrive Shanghai - en by i rivende udvikling og hvor skyskrabere skyder i vejret med den klare besked til verden: Shanghai er mægtigere, højere og rigere end nogen anden by i verden.​Shanghai er opdelt i to bydele - Pudang og Puxi. Pudang er Shanghais finansielle centrum med en imponerende mængde skyskrabere. Her finder man Asiens største stormagasin, én af verdens største bygninger, Jin Mao Tower, et gigantisk akvarium samt det 470 meter høje og verdenskendte TV tårn og den endnu højere skyskraber Shanghai World Financial Center. Huangpu-floden deler de to bydele og på modsatte side af Pudang ligger bydelen Puxi.

Her finder man Zhongshan eller "The Bund", som er havnepromenaden i Shanghai og stedet hvor de eksklusive butikker, restauranter, barer, natklubber, internationale bygninger og banker holder til. Stedet bærer stadig præg af den europæiske dominans, der herskede mellem 1842 og 1940. Her gives en helt fabelagtig og betagende panoramaudsigt over Huangpu-floden. Shanghai er ikke en by med tonsvis af seværdigheder, men derimod en by som SKAL ses og opleves - det er stemningen og menneskemylderet som gør forskellen.

Se kort, fakta og mere info om Shanghai her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte på sprogskolen hver mandag året rundt, hvis du allerede har et niveau i kinesisk. Hvis du er helt begynder i kinesisk, vil der være helt klare datoer for start - kontakt os venligst på eurostudy@eurostudy.dk. Du skal ankomme til dig logi om søndagen før kursusstart, og afrejsen sker på lørdage efter endt kursus.

​Priser 2017

2 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension: Kr. 11.300,-

30 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension: Kr. 13.000,-

4 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension: Kr. 20.300,-

30 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension: Kr. 23.800,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, indlogering, transfer inkluderet osv, kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse

Sprogskolen

Sprogskolen i Shanghai er placeret på to adresser hvor den ene del af sprogskolen er beliggende på den berømte People´s Square, som er et stenkast fra den berømte shopping gade Nanjing. Her finder man masser af shoppingmuligheder og restauranter og man er i gåafstand til The Bund.

Sprogskolen har 22 lyse og rummelige undervisningslokaler som skaber de bedste muligheder for en effektiv sprogindlæring. Ud over dette tilbyder sprogskolen fx loungeområde, computere med internetadgang, gratis Wi-Fi, café, TV og aircondition.​Den anden del af sprogskolen i Shanghai er beliggende i det vestlige boligområde, tæt afstand på indlogeringen.

Her tilbyder sprogskolen 12 lyse og rummelige undervisningslokaler, gratis Wi-Fi, PC område, aircondition og lounge-område.​

Sprogskolen er desuden én af de allermest anerkendte og seriøse sprogskoler i Shanghai-området, og den er kendt for sin virkelig gode og seriøse undervisning i kinesisk.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolerne i Shanghai er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit niveau i kinesisk blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolerne i Shanghai:​

 • Standard Intensivt Kursus i kinesisk med 20 lektioner pr. uge med max. 12 studerende pr. klasse​
 • ​Intensivt Kursus i kinesisk med 30 lektioner pr. uge med max. 12 studerende pr. klasse​
 • ​Semesterkursus mellem 6 - 12 mdr​
 • ​Læs og Skriv - 10 lektioner pr. uge​
 • ​Enetimer​
 • ​Forretningskinesisk​
 • ​Kinesisk for undervisere​

En lektion er af 50 minutters varighed

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Shanghai har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og aftensmad. Her vil familien introducere dig til den ægte kinesiske mad, som du ikke vil kunne finde på typiske restauranter, samt opleve den kinesisk kultur på tætteste hånd og få øvet dit sprog. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Værtsfamilierne er beliggende mellem 30-45 minutters afstand til/fra sprogskolen med offentlig transport​

Indlogering i delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i en af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension. Lejlighederne er beliggende mellem 2 -20 minutters gåafstand til/fra sprogskolen og de daglige behov som bank, butikker, posthus og restauranter. Dette er den bedste mulighed for at få nye, internationale venner, som du kan dele dine oplevelser i Shanghai med.​

Indlogering i egen lejlighed

​En tredje mulighed vil være at blive indlogeret i egen privat lejlighed, som er beliggende mellem 2-20 minutters gåafstand til/fra sprogskolen. Indlogeringen vil være uden forplejning, men lejligheden vil være fuldt møbleret og indeholder køkken, bad, Wi-Fi, TV og computerstation. Der vil være ugentlig rengøring, og disse lejligheder henvender sig til den modne og uafhængige studerende.​

Aktiviteter/ekskursioner

På sprogskolen i Shanghai vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Dette er en unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen. Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter som, fx kinesisk kampsport Kung Fu og Tai Chi, sightseeing rundt i byen, at opleve den kinesiske te-kultur, madlavning og kalligrafi.

I weekenderne vil der ofte være arrangeret heldagsudflugter til, fx​Yuyuan Garden, Temple of the City God og Taikang Road som er et sandt paradis for kreative kunstnere, hvor du finder små stræder med hyggelige bistroer og specialbutikker. Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage.

​Transferservice

Ved ankomst til Shanghai Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info