Programinfo: Sevilla, Spanien

Voksne (17+​)

Sevilla, hovedstaden i Andalusien med 700.000 indbyggere, betragtes som én af de smukkeste byer i Spanien og stedet, hvor gamle traditioner bedst holdes i hævd. ​​

En eksplosion af farverige kontraster såvel som det internationale mix af moderne og traditionel arkitektur gør, at Sevilla kan byde på et bredt udvalg af kulturelle attraktioner som flamenco, tyrefægtning, Semana Santa, aprilmarkedet og en livlig stemning i gaderne grundet sevillianernes åbne og venlige imødekommenhed.

Floden Guadalquivir, Maria Luisa Parken, Katedralen, Det Gyldne Tårn og Plaza de Espãna er alle fortryllende steder, hvor besøgende kan føle byens evige, romantiske ånd.​

Se kort, fakta og mere info om Sevilla her.

Rejseperioder 2017

Ankomst søndag og afrejse lørdag

Du kan starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen - og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.​

OBS! Sprogkurserne i Sevilla er ikke for nybegyndere, dvs. du skal have i hvert fald basis-kendskab til spansk i forvejen.

Tidligere deltager Jørgen fortæller:

"Jeg vil anbefale Sevilla som sprogskoleby. Det er en meget spændende by, med en overskuelig bymidte næsten uden biler. Skolen er fremragende med mulighed for masser af kulturelle og historiske oplevelser, samt masser af fremragende tapas-restauranter.​"

- Jørgen, foråret 2017

​Priser 2017

2 uger:

30 lekt., enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 8.400,-

30 lekt., enkeltvær. på kollegium, uden forplejning: Kr. 8.400,-

4 uger:

30 lekt., enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 15.100,-

30 lekt., enkeltvær. på kollegium, uden forplejning: Kr. 15.100,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (500 kr. pr. vej)

Sprogskolen

Sprogskolen i Sevilla har en fantastisk beliggenhed kun et stenkast fra byens rådhus, katedralen og de kongelige paladser. Bygningen er i den klassiske sevillianske stil med romerske søjler, gårdhaven i midten og med flere solrige terrasser. Skolen er bygget specielt til undervisningsmæssig brug, og den har en maksimumkapacitet på ca. 450 internationale studerende. Sprogskolen har blandt andet 25 klasselokaler, bibliotek, læseværelse, fællesrum, boghandel og computerrum med internetadgang.

Sprogskolen er desuden én af de mest anerkendte i det sydlige Spanien, og den er anerkendt af en lang række internationale og nationale organisationer.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Sevilla er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser.

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit spanskniveau.

Sprogkurser​

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Sevilla:​

 • Generelt Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge (med max 10 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Intensivt Spanskkursus med 30 lektioner pr. uge (med max 10 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Enetimer​
 • ​Spansk for erhvervsfolk med 20+10 lektioner pr. uge (med max 10 internationale studerende pr. klasse)​
 • Sprogkursus for spanskundervisere
 • ​DELE Eksamenskursus​
 • ​Spansk for turisme​
 • ​Spansk + Flamenco + Sevillanas​
 • ​Spansk + ulønnet virksomhedspraktik (2 eller 4 ugers spanskkursus + 8-16 ugers ulønnet virksomhedspraktik)​

​OBS! 1 lektion i Sevilla har en varighed af 50 minutter.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Sevilla kan du vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og frokost. Alle værtsfamilier er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

Indlogering i delelejlighed

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med de øvrige studerende. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du kunne booke et dobbeltværelse.​

​Indlogering i delelejlighederne er uden forplejning.

​Aktiviteter

Sprogskolen i Sevilla arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve dig i dit sprog samtidig med du møder nye mennesker. Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. 

Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

Transferservice

​Ved ankomst til Sevilla Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.
Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.


​Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info