Programinfo: Santo Domingo de Heredia

Voksne 18+​

Oplev Costa Rica's skønhed, og tag på dit livs sprogrejse til Latin Amerika!  

Santo Domingo de Heredia er en meget charmerende by beliggende mellem San José og Heredia i hjertet af Latinamerika. Byen har ca. 60.000 indbyggere, og den er kendt for sin venlighed og imødekommenhed over for rejsende. 

Byen er en fantastisk rolig destination med smukke parker, guddommelige kirker og rolige gader. Derudover er der masser af barer, restauranter og caféer, så der er altid spændende ting at foretage sig på en sprogrejse til Santo Domingo de Heredia. 

Santo Domingo de Heredia er det perfekte valg, hvis man vil være på en stille destination, der ikke er for stor - og bestemt ikke for lille.

Se kort, fakta og mere info om Santo Domingo de Heredia her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage og afrejse på lørdage

​Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Priser 2017:

2 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 7.000,-

20 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed, u. forplejning: Kr. 7.400,-

4 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 12.900,-

20 lektioner, enkeltværelse i delelejlighed, u. forplejning: Kr. 13.700,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

TILMELD DIG HER

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse fra San José Lufthavn (350 kr. pr. vej)

Sprogskolen

Sprogskolen er beliggende i det hyggelige centrum "Valle Central", men væk fra de travle gader i byen. Sprogskolen er omgivet af en smuk tropisk have med palmer og eksotiske planter, og her er 15 lyse undervisningslokaler, der skaber de helt optimale rammer for den bedste sprogindlæring. Sprogskolen i Santo Domingo de Heredia er desuden én af de mest anerkendte sprogskoler i Costa Rica, og den har en lang række anerkendelser og godkendelser bag sig.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Santo Domingo de Heredia er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit spanskniveau.

Sprogkurser

​Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Santo Domingo de Heredia: 

  • Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge
  • Spanskkursus med 30 lektioner pr. uge
  • Kombineret spanskkursus med 20 lektioner gruppeundervisning og 10 lektioners eneundervisning
  • Sprogkursus for spanskundervisere
  • Enetimer - vælg mellem 20 og 30 lektioner pr. uge

OBS:​ ​1 lektion i Santo Domingo de Heredia har en varighed af 55 minutter.​

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Santo Domingo de Heredia har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

Indlogering hos værtsfamilie:

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension (morgenmad og frokost). Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet. Nogle steder kan man gå til skolen, og andre må man beregne kort tid i offentlig transport. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse.

Indlogering i delelejlighed:

​En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, med dele køkken, bad, og stue sammen med øvrige studerende. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse. Indlogering i delelejlighederne er uden forplejning. Ved at bo i delelejlighed har du en unik mulighed for at skabe et socialt netværk sammen med andre internationale studerende.

​Aktiviteter/ekskursioner

​​Sprogskolen arrangerer hver uge aktiviteter, som det er frivilligt at deltage i. Det er ofte rigtig sjovt, og en god mulighed for at øve dig i det spanske sprog. Aktiviteterne er forskellige fra uge til uge, og kan bla. være salsa aften, strandtur, eller kreative lektioner i kunsthåndværk. Ud over de mange aktiviteter har du også mulighed for at tage på udflugt som fx være kajakture, besøg på øens vulkaner, besøg i Manuel Antonios Nationalpark eller rappelling. Dette er ikke inkluderet i den samlede pris, og skal bookes direkte gennem sprogskolen når du ankommer. 

Transfer

​Ved ankomst til San José International Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og retur igen ved afrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til vores spændende sprogrejse , er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info