Programinfo: Rom, Italien

Voksne (18+​)

Rom - den evige by, er hjertet i en af de ældste civilisationer i verden, fødestedet for mange folkeslag og kulturer. Hundredvis af forfattere, digtere og kunstnere fra enhver periode, og fra forskellige egne af verden har brugt byens skønhed, dens farve, dens kunst og dens atmosfære til at samle inspiration.

​​Rom er ikke kun en by fuld af monumenter, paladser og museer, det er også en moderne by, som tilbyder en spændende atmosfære til de mennesker, der bor der og de tusindvis af mennesker, der kommer for at besøge byen hvert år.​​Rom er historie, kunst, arkitektur, musik, skuespil, farver, smag, liv og prægtige omgivelser.​​

Rom er ligeledes kendetegnet ved dens indbyggere, som siden oldtiden har været kendt for deres gæstfrihed, nysgerrighed, og den glæde de har ved at møde mennesker med et andet sprog og en anden kultur.​

Se kort, fakta og mere info om Rom her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du kan starte hver eneste mandag året rundt - så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Vær opmærksom på at hvis du er begynder i italiensk, vil der være særlige startdatoer Du skal ankomme til dit logi om søndagen og afrejse om lørdagen efter endt kursus. ​

​Priser 2017

2 uger:

20 lekt., enkeltvær. i delelejlighed, u. forplejning: 7.200 kr.

20 lekt., enkeltvær. hos værtsfamilie, u. forplejning: 7.100 kr.

4 uger:

20 lekt., enkeltvær. i delelejlighed, u. forplejning: 11.800 kr.

20 lekt., enkeltvær. hos værtsfamilie, u. forplejning: 11.500 kr.

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​

Sprogskolen

Sprogskolen i Rom er én af de mest anerkendte i Italien, og den har siden 1974 været godkendt af det Italienske Undervisningsministerium til undervisning af udlændinge. Skolen er beliggende tæt på det hyggelige historiske centrum, og den skaber de bedste rammer for et sprogophold i denne fantastiske by.

Sprogskolen er desuden anerkendt af en lang række internationale organisationer, der garanterer undervisningsniveau og kvalitet i topklasse.​

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen til Rom er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit italienskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Rom:​

 • Generelt Italienskkursus med 15 lektioner pr. uge (5-14 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Generelt Italienskkursus med 20 lektioner pr. uge (5-14 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Intensivt Italienskkursus med 30 lektioner pr. uge (5-14 internationale studerende pr. klasse)​
 • ​Enetimer​
 • ​Kombinationskursus med 20 gruppelektioner + 10 enetimer pr. uge​
 • ​Italiensk gennem teater​
 • ​Italiensk gennem sang​
 • ​Italiensk for forretningskunder​
 • ​Italiensk gennem madlavning​
 • ​Italiensk gennem film​
 • ​Eksamensforberedelseskursus​

En lektion på sprogskolen har en varighed af 50 minutter.

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejsen til Rom har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilierne.​

Indlogering i delelejlighed​

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i en af sprogskolens delelejligheder. Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med øvrige studerende. Indlogering i delelejlighed er uden pension.

De øvrige studerende i lejlighederne vil være studerende på sprogskolen, så det giver en rigtig god chance for at møde studerende fra hele verden.​

Indlogering på hotel​

Ønsker du indlogering på hotel er dette ligeledes en mulighed. Vi har et samarbejde med 2 -5-stjernede hoteller i Rom.

Kontakt os venligst på telefon 56716566 eller på mail eurostudy@eurostudy.dk.​

Aktiviteter/ekskursioner

​Sprogskolen i Rom arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​Transferservice

Ved ankomst til Rom Lufthavn kan du blive afhentet af én fra sprogskolen, som vil bringe dig frem til dit logi, og ligeledes retur igen til lufthavnen ved afrejse. Denne service skal bookes ved tilmelding.​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info