Programinfo: Quito

Voksne: 18+​

​Ecuadors spændende hovedstad, Quito, er omgivet af smukke vulkaner, og den ligger 2.850 meter over havets overflade og er dermed verdens næsthøjest beliggende hovedstad. Denne specielle beliggenhed giver hovedstaden et helt særligt klima, og den kaldes derfor blandt befolkningen "byen med evigt forår".

Ecuador er et eventyrligt land, hvor oplevelserne rummer alt fra den frodige jungle, de høje bjergtinder, det fascinerende oprindelige folk, og ikke mindst de unikke og enestående Galápagosøer.

Klimaet i landet er meget afvekslende, hvor den sydlige kyst ofte har et køligt klima, med meget lidt regn. Ved den nordlige kyst er det varmere, og her er ca. 30 grader hele året rundt, og mere regn end på sydkysten.

Quito er én af de smukkeste, rigeste og ældste byer i Latinamerika, og er simpelthen et must for sprogrejsestuderende. Byen har en rig historie og har gennem tiderne været besat en lang række folkeslag. I dag er det historiske bycentrum verdensberømt, og med bygningsværker, der går helt tilbage til kolonitiden, er der tale om en helt unik stemning. Den historiske bydel kom på UNESCO's Verdensarvliste allerede i 1978.

Byen er den perfekte destination, hvis man har et ønske om en storbyoplevelse med historisk touch!

Se kort, fakta, og mere info her. 

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​, og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt - og det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart - om søndagen - og afrejse fra dit logi om lørdagen - dagen efter endt kursus.

OBS! Er du begynder i spansk, vil der være faste startdatoer.

​Priser 2017

2 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 6.600,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium, uden forplejning: Kr. 6.100,-

4 uger:

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 12.100,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium, uden forplejning: Kr. 11.000,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transferservice ved ankomst og/eller afrejse 300 kr. pr. vej

Sprogskolen

Sprogskolen i Quito er beliggende i den "moderne" del af byen, og den omgivet af utallige parker, moderne kontorbygninger, smukke beboelsesejendomme og naturligvis blandt Quito's historiske bygningsværker. 

Sprogskolen er beliggende i Batán Alto, som er et af de bedste og rigeste områder i byen. Bydelen er beliggende med en smuk udsigt ud over dalen, og med udsigt til de imponerende bjerge. Selve sprogskolen har 15 lyse undervisningslokaler, elevator, student lounge, og hyggelig have. 

Sprogskolen er desuden én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i Quito, og den har en lang række internationale og nationale godkendelser bag sig.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Quito er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser. 

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. 

Den første kursusdag vil dit spanskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit spanskniveau. 

Der er maks. 5 studerende i hver klasse, så det sikrer dig en undervisning af høj kvalitet og med fokus på den enkelte deltager. 

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Quito:

  • Spanskkursus med 20 lektioner pr. uge

  • Spanskkursus med 30 lektioner pr. uge, hvor de 20 lektioner er sammen med andre studerende, og de 10 lektioner foregår som privatundervisning.

1 lektion i Quito har en varighed af 50 minutter.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til i Quito har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:

Indlogering hos værtsfamilie:

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgenmad og frokost. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier. Værtsfamilierne vil typisk bo, så du har 10-25 minutters transport til sprogskolen.

Indlogering på kollegium:

En anden mulighed vil være at blive indlogeret i én af sprogskolens kollegier Her vil du få stillet et enkeltværelse til rådighed, men dele køkken, bad, stue osv. sammen med øvrige studerende. Indlogering på kollegium er uden forplejning. Hvis du rejser sammen med en ven/veninde, vil du have mulighed for at booke et dobbeltværelse. Kollegierne ligger typisk med 10-25 minutters transporttid til sprogskolen.​

Aktiviteter/Ekskursioner

På sprogskolen vil der hver eneste uge være arrangeret en lang række spændende sociale aktiviteter. Dette er en unik mulighed for at danne sociale relationer med de øvrige studerende på sprogskolen.

Der vil de fleste eftermiddage og aftener være mulighed for at deltage i aktiviteter.

​I weekenderne vil der ofte være arrangeret en heldagsudflugt, således at man har mulighed for at besøge andre spændende steder i Ecuador.

​Visse aktiviteter og udflugter vil være gratis, dog må man forvente udgifter til de fleste af aktiviteterne. Det er naturligvis frivilligt at deltage men vi anbefaler, at man tager del i aktivitetsprogrammet.

​Alle aktiviteter og udflugter skal tilkøbes efter ankomst til sprogskolen. ​

Transferservice

Ved ankomst til Quito City Airport har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved booking. Ligeledes har du mulighed for at tilkøbe transferservice ved afrejse.​

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for unge i alderen 8-17 år under programtypen Young. For unge i alderen 15-20 år er der flere valgmuligheder under programtypen GO.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info