Programinfo: Oxford, England

Voksne (18+​)

Oxford er verdenskendt som én af de mest anerkendte universitetsbyer, som sammen med andre byer i England er centrum for uddannelse af højeste kvalitet, og denne sprogrejse er bestemt ingen undtagelse. Oxford er en meget smuk og spændende by, som skaber de perfekte rammer for den ultimative sprogrejse til England. Oxford byder på en lang række historiske bygninger, et utal af kirker og colleges, caféliv, biografer, shopping, teatre og meget mere. Oxford har en perfekt beliggenhed i forhold til London med kun 1 times transport dertil, så dette giver mulighed for at besøge den smukke engelske hovedstad under sprogrejsen. Oxford er én af de smukkeste byer i England!​

​Se kort, fakta og mere info om Oxford her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du kan starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Du skal ankomme til dit logi dagen før kursusstart. Ankomst foregår om søndagen, før kursusstart. Afrejse sker på lørdage, efter endt kursus. ​

Priseksempler 2017

​2 uger:
20 lektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 9.300,-
30 lektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension): Kr. 10.900,-

4 uger:
​20 lektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension: Kr. 16.600,-
30 lektioner, enkeltvær. hos værtsfamilie, halvpension): Kr. 19.900,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

  • Flybillet
  • Rejseforsikring med super dækning
  • Afbestillingsforsikring​​
  • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse fra/til Heathrow (1250 kr. pr. vej)

Sprogskolen

Sprogskolen i Oxford har en central beliggenhed tæt på det hyggelige bycentrum, med byens mange kendte universitetskollegier, spændende turistattraktioner og gode shopping muligheder. Selve sprogskolen har til huse i en fantastisk smuk bygning, der oser af historie og sjæl.

​Sprogskolen har foruden undervisningslokaler et self-access​learning centre, bibliotek, TV, computere, gratis internet, lille restaurant og en smuk engelsk have. ​Sprogskolen i Oxford hører til blandt de anerkendte og seriøse sprogskoler i England, og den har en lang række anerkendelser bag sig.​

​Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser i Oxford:​

  • Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge​
  • ​Intensivt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge​
  • ​Enetimer - vælg mellem 15-40 lektioner pr. uge​
  • ​Cambridge eksamenskursus​
  • IELTS eksamenskursus​
  • ​TOEFL eksamenskursus

​Hver lektion på sprogskolen i Oxford har en varighed á 45 minutter.

​Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Oxford er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser.
​Alle underviserne på sprogskolen er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job.
Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit niveau.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejserne til Oxford har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie​

Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​​

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Oxford arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som fx sightseeing, museumsbesøg, besøg til turistattraktioner, udflugt til Cambridge og meget mere.​

​Transferservice

Ved ankomst til London Heathrow ​Airport kan du blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet.

Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen. Alternativt kan man selv tage bus fra London.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info