Programinfo: Nice, Frankrig

Voksne (17+​)

​Nice, hovedstaden på Den Franske Riviera og den 5. største by i Frankrig, har en privilegeret beliggenhed kun 20 minutters kørsel fra de berømte, fashionable feriesteder som Antibes, Juan-les-Pins, Cannes, Monaco og Monte Carlo. Nice har ca. 450.000 indbyggere, og tusindvis af turister besøger denne smukke by hver eneste uge - hele året rundt. Nice er en by fyldt med blomster, som det ses på Plaza Masséna, det berømte blomstermarked, i slotsparken og i Cimiez haverne. Mange vælger Nice som destination, da der er et usædvanligt mildt klima både sommer og vinter, og på grund af beliggenheden ved den berømte Côte d'Azur. Det er desuden en by med en ekstraordinær kultur takket være store malere, berømte forfattere og musikere samt det traditionelle provencalske køkken.

Se kort, fakta og mere information om Nice her. 

Rejseperioder 2017

                                          Ankomst på søndage og afrejse på lørdage

​Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Ankomst til Antibes skal ske på søndage og afrejse på lørdage efter endt kursus. ​
Hvis du er begynder i fransk, vil der være faste startdatoer. 

Kontakt os venligst for mere information.

Priser 2017

2 uger

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension: Kr. 9.300,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium med selvforplejning: Kr. 10.900,-

4 uger

20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie med halvpension: Kr. 17.200,-

20 lektioner, enkeltværelse på kollegium med selvforplejning: Kr. 20.300,-

​TILMELD DIG HER

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.​

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer ved ankomst og afrejse (350 kr. per vej)

Sprogskolen

Sprogskolen i Nice er beliggende i den centrale del af byen på første sal i en imponerende bygning - tæt på forretninger, katedralen, den gamle bydel og kun 10 minutter fra strandområdet Baie des Anges. Sprogskolen har 16 klasselokaler, og den er én af de mest veldrevne og anerkendte i Frankrig, kendt for sin høje undervisningsstandard og dynamiske atmosfære. Sprogskolen har mere end 30 års erfaring i undervisning af udlændinge i det franske sprog, og den modtager hvert år tusindvis af studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogrejsen i Nice er som på alle vore andre sprogrejse-programmer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau.

Sprogkurser

​Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Nice:

 • Generelt Franskkursus med 20 lektioner pr. uge
 • Intensivt Franskkursus med 26 lektioner pr. uge (20 gruppelektioner + 6 specielle lektioner med fokus på fx fransk kultur, mode, nyheder, politik osv.)
 • Super Intensivt Franskkursus med 30 lektioner pr. uge (20 gruppelektioner + 10 specielle lektioner med fokus på f.eks. fransk kultur, mode, nyheder, politik osv.)
 • Fransk & Business med 20+6 lektioner pr. uge
 • Ulønnet virksomhedspraktik
 • Enetimer - vælg fra 1 til 30 lektioner á 45 minutter pr. uge
 • Sprogkursus for franskundervisere (2 ugers kursus fra 10/7-21/7 2017)
 • Kurser med specielt indhold: Fransk og Madlavning, Fitness, Tennis, Klatring og      Dykning

​OBS: 1 lektion svarer til 45 minutters undervisning på denne skole.

Indlogeringsmuligheder

På sprogrejsen til Nice har du mulighed for at vælge følgende indlogeringsformer:


Værtsfamilie
Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension. Hos værtsfamilien vil du få serveret morgen- og aftensmad. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.

​Kollegium

Sprogskolen i Nice har et tæt samarbejde med en lang række forskellige kollegier. Dette giver dig mulighed for at blive indlogeret på kollegium i et enkeltværelse, hvis du rejser alene, eller i et dobbeltværelse, hvis du rejser sammen med en ven/veninde. Hvis der ønskes flere oplysninger om kollegierne i Nice, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller på mail eurostudy@eurostudy.dk.

Hotel
Ønsker du indlogering på et hotel er dette ligeledes en mulighed. Vi har samarbejde med 2-5 stjernede hoteller i Nice - kontakt os venligst på telefon 56716566 eller på mail eurostudy@eurostudy.dk.

OBS: Hvis du er under 18 år, er det kun muligt at bo hos værtsfamilie med halvpension eller helpension i Nice.

​Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Nice arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig ​med du møder nye mennesker.​​

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

Transferservice

Ved ankomst til Nice Lufthavn har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet, og ligeledes retur ved hjemrejse. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne spændende sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

​Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info