Programinfo: New York, USA

Voksne (18+​)

New York er ét af de mest spændende, fascinerende og dynamiske steder på jorden, og derfor den perfekte ramme for en sprogrejse. ​​Kært barn har mange navne og i dette tilfælde gælder, at New York er kendt under mange navne, blandt andet ”the Big Apple og ”byen, som aldrig sover”. Byen er den mest folkerige i USA, beliggende på den sydøstligste spids af staten New York.

I mere end ét århundrede har den forretningsmæssigt, finansielt og kulturelt været et af verdens førende centre, og dens indflydelse på politik, uddannelse, underholdning, sport, medier, mode og kunst bidrager til dens status som én af verdens mest betydningsfulde byer.​​

New York er bestående af fem bydele: Bronx, Brooklyn, Manhattan, Queens og Staten Island. Med over 8,3 millioner indbyggere på 830 km2 har New York den næststørste befolkningstæthed i Nordamerika.​​New York er det perfekte sted for en sprogrejse, hvis du ønsker den ultimative storbyoplevelse med alt, hvad det indebærer.​

Se kort, fakta og mere info om New York her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, så det giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst.

Ankomst sker på søndage for kursusstart og afrejse er på lørdage efter endt kursus.

Priseksempler 2017

2 uger:
20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie i Brooklyn, halvpension: Kr. 14.600,-
20 lektioner, enkeltværelse på YMCA kollegium, uden forplejning: Kr. 16.500,-

4 uger:
20 lektioner, enkeltværelse hos værtsfamilie i Brooklyn, halvpension: Kr. 26.400,-
20 lektioner, enkeltværelse på YMCA kollegium, uden forplejning: Kr. 30.200,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse (1450 kr. pr. vej fra La Guardia eller JFK Lufthavn og 1800 kr. pr. vej fra Newark)

Sprogskolen

​Sprogskolen i New York har en central beliggenhed på Manhattan, hvilket betyder at du nemt kan komme til byens mange turistattraktioner, shoppingmuligheder osv.​Sprogskolen har til huse i en moderne kontorbygning på de to øverste etager af bygningen, og herfra er der er en fantastisk udsigt ud over den imponerende by fra undervisningslokalerne.

​​Sprogskolen er én af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler i New York, og den har en lang række anerkendelser bag sig. Desuden har sprogskolen vundet prisen som "USA East Coasts bedste sprogskole".

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i New York er som på alle vore andre sprogrejser af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for optimal indlæring i små internationale, opdelte klasser.

Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. 

Den første kursusdag vil dit engelskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den klasse, der passer bedst til dit engelskniveau.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i New York:​

 • ​Vacation 'n Learn med 16+4 engelsklektioner pr. uge​
 • ​Generelt Engelskkursus med 20 lektioner pr. uge​
 • ​Intensivt Engelskkursus med 30 lektioner pr. uge​
 • ​TOEFL Success kursus 20 lektioner pr. uge​
 • ​TOEIC Preparation med 30 lektioner pr. uge​
 • ​Cambridge CAE med 28 lektioner pr. uge​
 • ​Cambridge FCE med 28 lektioner pr. uge​
 • ​Sprogkursus målrettet for erhverv​

ESTA-godkendelse eller studievisum

Hvad angår indrejse i USA, er det ikke være nødvendigt at ansøge om et visum, hvis sprogprogrammet kun er sammensat med 20 lektioner á 50 minutter pr. uge. Dog er det meget vigtigt at der opnås en ESTA-godkendelse. Electronic Travel Authorization (ESTA) er obligatorisk for alle passagerer som rejser uden visum til/via USA. ESTA-ansøgningen skal laves online før afrejsen. Ansøg via dette ​link​.​

​Vælger man derimod at tage på et kursus med mere end 20 lektioner per uge, skal der ansøges om studievisum. Dette er lidt mere omstændigt, og du skal helst starte ansøgningsprocessen mindst 2-3 måneder før afrejse, for at være sikker på at få dit visum i tide. Det er dit eget ansvar at ansøge om visum, men vi formidler selvfølgelig de nødvendige dokumenter og informationer fra sprogskolen.

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejserne til New York har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie:

​Du kan blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i et enkeltværelse, eller dobbeltværelse, hvis du rejser sammen med en ven/veninde. Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens personale, så der sikres en høj standard og kvalitet af alle værtsfamilier.​

​Du har mulighed for at vælge mellem følgende værtsfamilietyper

Værtsfamilie på Manhattan

I enkelt- eller dobbeltværelse med morgenmad eller halvpension (morgenmad- og aftensmad)​

Værtsfamilie i Queens/Brooklyn

I enkelt- eller dobbeltværelse med morgenmad eller halvpension (morgen- og aftensmad)​

Indlogering på Vanderbilt YMCA/West Side Y kollegiet:​

En anden mulighed du kan vælge er at blive indlogeret på Vanderbilt YMCA/West Side Y kollegiet i enkeltværelse, eller dobbeltværelse, hvis du rejser med en ven eller veninde. Indlogering vil være uden forplejning, men der vil naturligvis være adgang til delekøkkener. Der vil ligeledes være delebadeværelse med øvrige studerende på gangen. Kollegiet er beliggende med 5 minutters gåafstand fra sprogskolen, så det er den perfekte beliggenhed hvis du ønsker at bo tæt på sprogskolen. Kollegiet henvender sig mest til de yngre prisbevidste rejsende, og den totale indlogerings periode må ikke overskride 90 dage.​

Indlogering i delelejlighed

​Du har ligeledes mulighed for at vælge indlogering i sprogskolens delelejligheder, der er beliggende på Upper Manhattan. Du vil her blive indlogeret i et enkelt- eller dobbeltværelse uden forplejning (kun dobbeltværelse hvis du rejser sammen med en ven/veninde). ​​Du vil dele lejlighedens øvrige faciliteter som køkken, badeværelse, stue osv. med lejlighedens øvrige beboere.​

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i New York arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker. Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog. ​

​Transferservice

Ved ankomst til New York JFK, Newark eller LaGuardia har du mulighed for at blive afhentet af én fra sprogskolens personale, som vil bringe dig frem til logiet. Denne service skal tilkøbes ved tilmelding til sprogrejsen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info