Programinfo: Montpellier, Frankrig

Voksne (16+​)

Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig. Mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og et utroligt inspirerende kulturliv.

Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt "Villa d' Art". Mange gademusikanter og kunstnere samt en række af berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv. Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.​​Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Takket være den fremragende beliggenhed mellem Provence, Camargue, Cevenner-bjergene og Pyrenæerne, er Montpellier det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Området omkring Montpellier er naturligvis verdenskendt for vinproduktion, og her bliver fremstillet fremragende vine i alle priskategorier. ​​

Klimaet i Montpellier er intet mindre end fremragende. Sommeren varer helt til udgangen af oktober, og man kan endda sidde uden for og drikke kaffe om vinteren, hvis blot solen er fremme på himlen. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse. ​​Montpellier en vidunderlig destination, hvis man ønsker at opleve den ægte sydfranske stemning, den fineste kultur og den mest overvældende natur!

Se kort, fakta og mere info om Montpellier her.

Rejseperioder 2017

Ankomst på søndage​ og afrejse på lørdage

Du har mulighed for at starte hver eneste mandag året rundt, hvilket giver dig en stor grad af frihed til at finde den dato, der matcher dine ønsker og behov bedst. Vær opmærksom på at hvis du er begynder i fransk, vil der være særlige startdatoer. Du skal ankomme til dit logi om søndagen, og afrejse fra logiet om lørdagen efter endt kursus

​Priser 2017

2 uger:

20 lektioner, værtsfamilie, halvpension, transfer: Kr. 7.900,-

20 lektioner, kollegium, uden forplejning: Kr. 7.900,-

4 uger:

20 lektioner, værtsfamilie, halvpension, transfer: Kr. 14.300,-

20 lektioner, kollegium, uden forplejning: Kr. 14.300,-

OBS: Ønskes der andre kombinationer af antal lektioner, uger, indlogering, transfer osv., kan du til enhver tid kontakte os på eurostudy@eurostudy.dk og få et prisoverslag.

Mulige tilkøb

 • Flybillet
 • Rejseforsikring med super dækning
 • Afbestillingsforsikring​​
 • Transfer-service ved ankomst og/eller afrejse ved indlogering på kollegium eller i lejlighed (450 kr./vej). Ved indlogering hos værtsfamilie er transfer inkluderet.

Sprogskolen

​Sprogskolen i Montpellier er er en statsanerkendt sprogskole i Frankrig med mere end 20 års erfaring og beliggende i hjertet af Montpelliers historiske bycentrum. De byder på moderne undervisningslokaler og -materialer, og desuden interaktive tavler, en smart online platform til brug under og efter kurset, ​​samt en smartphone-app til kursusrelaterede informationer under kurset. Skolebygningerne er gamle historiske bygninger, men med et moderne interiør, og alle klasselokaler har aircondition.

Sprogskolens centrale beliggenhed betyder, at du som kursist kun er få skridt fra de solrige terrasser på "Place de la Comédie", den centrale plads i Montpellier og dens fascinerende operahus. ​​Sprogskolen i Montpellier er desuden en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Frankrig, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden.

Undervisningen

Undervisningen på sprogskolen i Montpellier er som på alle vore andre sprogrejseprogrammer af den højeste kvalitet, og her skabes de helt rigtige rammer for indlæring i små, internationale, niveauopdelte klasser. Alle undervisere er universitetsuddannede lærere, og de har derfor de helt rigtige kvalifikationer til at udføre dette job. 

Den første kursusdag vil dit franskniveau blive testet, og herefter vil du blive placeret i den sprogklasse, der passer bedst til dit niveau. Der modtages studerende på alle franskniveauer, fra begynder til avanceret niveau. Vær dog opmærksom på, at der er fastlagte startdatoer for begyndere.

Sprogkurser

Du har mulighed for at vælge mellem følgende sprogkurser på sprogskolen i Montpellier:​

 • Standard franskkursus med 20 lektioner pr. uge
 • ​Intensivt franskkursus med 26 lektioner pr. uge
 • Super intensivt franskursus med 30 lektioner pr. uge
 • Kombineret franskkursus med 20 gruppelektioner og 5 privatlektioner
 • Kombineret franskkursus med 20 gruppelektioner og 10 privatlektioner
 • ​DELF Eksamenskursus med 26 lektioner pr. uge (5 uger)
 • Fransk + madlavning med 20 fransklektioner og 2 madlavningslektioner pr. uge
 • Sprogkursus for franskundervisere (faste startdatoer 17/7 og 24/7 2017)

En lektion på sprogskolen i Montpellier har en varighed á 45 minutter

Indlogeringsmuligheder

​På sprogrejserne til Montpellier har du mulighed for at vælge mellem følgende indlogeringsformer:​

Indlogering hos værtsfamilie

​Du har en unik mulighed for at blive indlogeret hos en lokal værtsfamilie i enkeltværelse med halvpension, morgenmad eller uden forplejning.

Alle værtsfamilierne er nøje udvalgte, og de bliver løbende besøgt af sprogskolens indlogeringspersonale, så der sikres en høj standard og kvalitet. Størstedelen af værtsfamilierne er beliggende med mindre end 30 minutters transport til/fra sprogskolen, og ca. halvdelen af alle værtsfamilier er beliggende inden for gåafstand til/fra sprogskolen. ​​​

Indlogering på kollegium​

Foretrækker du indlogering på kollegium tilbydes der virkelig gode kollegier i Montpellier. Sprogskolen benytter flere forskellige kollegier i byen, hvoraf langt de fleste er beliggende med 5-12 minutters gang til/fra sprogskolen.

På kollegierne vil du blive indlogeret i enkeltværelse uden forplejning. Du vil have dit eget værelse, men dele badeværelse og køkken med de øvrige studerende. Det er en fantastisk måde at møde internationale studerende fra hele verden på.​

Indlogering i privat lejlighed eller på hotel​

Ønsker du indlogering i privat lejlighed eller på hotel er dette ligeledes en mulighed. Kontakt os venligst for mere information.

Aktiviteter/ekskursioner

Sprogskolen i Montpellier arrangerer hver eneste uge en lang række spændende sociale aktiviteter og udflugter, som giver dig en unik mulighed for at øve sproget samtidig med du møder nye mennesker.

Skolens aktivitetsprogram kan variere fra uge til uge, og udflugter vil der være betaling for, som du betaler direkte til sprogskolen når du ankommer. Vi anbefaler at du tager del i det sociale program, da det giver dig en masse gode oplevelser, samtidig med du lærer et nyt sprog.

​Transferservice

Såfremt du booker indlogering hos en lokal værtsfamilie, vil du blive afhentet af værtsfamilien på søndage ved ankomst til Montpellier Lufthavn. Hvis du booker indlogering på kollegium, lejlighed eller hotel, er det muligt at tilkøbe transferservice ved ankomst/afrejse.

Inkluderet i prisen

På denne sprogskole er undervisningsmaterialer, city tour og brug af online platform også inkluderet i prisen.

Tilmelding

Har du yderligere spørgsmål til programmet, kan du med fordel tage et kig på vores FAQ-side med ofte stillede spørgsmål og svar. Tilmelding sker ved at udfylde vores tilmeldingsformular samt indbetale depositum - se vores tilmeldings- og betalingsbetingelser her. Du kan også læse om processen fra tilmelding til afrejse her.

Hvis du stadig sidder tilbage med flere spørgsmål til denne sprogrejse, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 56716566 eller eurostudy@eurostudy.dk.

Se andre destinationsmuligheder for voksne, 50+, erhvervskurser, praktik, og frivilligt arbejde ved at følge disse links. Ønsker du en skræddersyet sprogrejse? Så læs mere her.

Adresse

Axeltorv 6, 1. 

​DK-1609 København V​

Kontakt info